Create site free
Документы/права на скутер - Обмін досвідом - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Вівторок, 2012-02-07, 12:47
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 512345»
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » Документы/права на скутер (Законодательно-правовая сторона "скутеризма" ;))
Документы/права на скутер
BabayДата: Середа, 2007-03-28, 23:41 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Толкові
Репутація: 2
Статус: Offline
В свете появления новых прав, в которые включены и скутеры, а так же
злободневной темы мифических документов на скутер, хочется узнать об
опыте (у кого какие были преценденты), и мнениях читателей.

По этой ссылке можно ознакомиться со статьей не самой свежей, но от этого не менее
актуальной. На Украине ситуацыя та же.
http://www.scooterdigest.ru/pub.asp?id=2380&tid=3

Моё мнение:
_Настоящих_ документов на скут <50cc, выдаваемых соответсвующими органами
(МРЕВ ДАI) НЕТ! Все "документы" выдаваемые/продаваемые различными ПП -
не более чем чек-справка. Основа всего законодательного права - ПРЕЗУМЦЫЯ
НЕВИНОВНОСТИ, и в этом свете любая (не обоснованая законодательно: нет дела -
нет повода) попытка требовать предъявить докуметы (читай - товарный чек) на скутер,
являющийся часной собственностью (как велосипед, одежда, предметы в сумке)
абсурдна и _незаконна_!
Отобрать скутер без постоновления суда _никто_ не имеет права.
"Забрать на штраф стоянку" полтинник нельзя по той-же причине - на них
не предусмотрена зоконодательно регистрация (документов нет в природе).
НЕ ДАДИМ СЕБЯ "РОЗВЕСТИ"! Это исконно ментовский метод заработка.

_hoolligan_Дата: Середа, 2007-03-28, 23:41 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Можна сказати шо новий. Тобто куплений літом в 2005р але пробіг менше 100км бо я після того як купив поїхав вчитись закордон. Ше навіть не зареєстрований в ДАІ. Але з того шо сказав IhoR2410 я так розумію шо гарантії вже нема, бо я не робив ТО. А тепер думаю їздити і незнаю шо краще зробити: Зареєструвати і зробити ТО чи пробити документи від такого самого але 50 кубового.

Повідомлення відредагував _hoolligan_ - Середа, 2007-03-21, 17:10

wildДата: Середа, 2007-03-28, 23:41 | Повідомлення # 3
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
На разі, поки мєнти не дивляться сильно за скутерами - по моєму простіше замутити його 50-ю.. - І спокійно кататися, в разі чого переробиш, бо навіть, якби вони доперли (що навряд чи реально) що це 100-ка - скут незабрали б - максимум - дав би на лапу.. wink

хуже пива - лучше нету...

_hoolligan_Дата: Середа, 2007-03-28, 23:41 | Повідомлення # 4
Рядовой
wild а які документи треба мати на 50. Шо тре показувати коли зупинять менти? Чи вистачить інструкції з гарантійкою? Чи може вони навіть не провіряють доки?

Ш-Е-Ф-ФДата: Середа, 2007-03-28, 23:41 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
_hoolligan_, мене кілька разів зупиняли - реально дивились документи - сервісну книжку з салону (вона ж рахується техпаспортом), звіряли номер в техпаспорті з номером рами. так, що все залежить від того, що в тебе написанов в сервісній книжці - тобто який тобі скутер продали 50 кубовий чи 100 кубовий!

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

_hoolligan_Дата: Середа, 2007-03-28, 23:42 | Повідомлення # 6
Рядовой
Хлопці дякую за поради. Я літом подивлюсь скільки це все коштуватиме і думаю зроблю все легально бо в мене в доках написано 89 кубів. І з того що сказав Ігор я зрозумів шо якшо скутер чуть більший за розмірами від привичних маленьких японських 50 то в ментів появляеться можливість заробити і провіряють все шо тільки можна.

Ш-Е-Ф-ФДата: П`ятниця, 2007-04-20, 18:01 | Повідомлення # 7
Admin
Група: Шеф
ДЕЯКІ ПОВІДОМЛЕННЯ, ЯКІ МІСТИЛИ ПЕВНІ АСПЕКТИ, ЩО НЕ ЗОВСІМ УЗГОДЖУЮТЬСЯ З ЧИННИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ ВИДАЛЕНО. ЯКЩО Є ПИТАННЯ АБО ПРОПОЗИЦІЇ, ЯКІ МІСТЯТЬ ЧАСТКОВО НЕЗАКОННУ ІНФОРМАЦІЮ - ПРОХАННЯ НАДАВАТИ ЇХ ПРИВАТНИМИ ПОВІДОМЛЕННЯМИ ЗАЦІКАВЛЕНИМ ОСОБАМ.
КОРИСТУВАЧІВ, ПОВІДОМЛЕННЯ ЯКИХ БУЛО СТЕРТО ПРОХАННЯ ІЗ РОЗУМІННЯМ ВІДНЕСТИСЬ ДО ЦЬОГО!!!

ПОДАЛЬШЕ СПІЛКУВАННЯ В ДАНІЙ ТЕМІ ПРОШУ ПРОДОВЖУВАТИ В РАМКАХ ЗАКОНОДАВСТВА wink !!!

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

TeraДата: П`ятниця, 2007-04-20, 22:18 | Повідомлення # 8
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
Народ, а хоча б хто-небудь робив доки на скутер бiльше 50кубiв? Хто може розповicти, як проходить уся ця процедура?

OskarДата: Субота, 2007-04-21, 10:50 | Повідомлення # 9
Генерал-майор
Група: Модератори
Наскільки я знаю, що більше 50см3 -- то вже мотоцикл, то думаю так само, як на мотоцикл...

Gilera Typhoon Sport series

Життя починається після 200 км/год :)

ChugoyДата: Субота, 2008-03-22, 18:22 | Повідомлення # 10
Рядовой
Всем привет. Ребята очень нужна ваша помощь.
а именно нжна справка счот, точнее просто копия, дабы иметь представление какие они есть.
если кто может сосканируйте просто и киньте мне на ящик, если боитесь что я просто хочу спереть чейто скутер то не) свои там номера рамы можете затереть....мне просто нужно на свою 125 - ку сделать доки а никто в городе этого неделает вот и решил сам занятся этим)
точнее хочу сделать его 50-м
зарание благодарен всем откликнувшимся)
кстатии мот продаётся!
мой ящик: klimenkoss@rambler.ru

Повідомлення відредагував Chugoy - Неділя, 2008-03-23, 14:51

Mishanja_86Дата: П`ятниця, 2008-06-13, 10:54 | Повідомлення # 11
Рядовой
Quote (Tera)
Народ, а хоча б хто-небудь робив доки на скутер бiльше 50кубiв? Хто може розповicти, як проходить уся ця процедура?

Я робив документи на 150 кубовий. Все легально, офіційно. Процедура виглядає приблизно так: приїхав я на скуті зі всіма документами в своє рідне МРЕО. Так як я там був перший раз, то заходжу в перший же кабінет і пояснюю шо хочу зробити. Відправили мене до реєстратора, який взяв в мене всі документи для оформлення техпаспорта і номерів. Потім скут оглянули, сфотографували номер рами і внесли в базу. Дядько попався веселий, з почуттям гумору, кілька раз запитував нашо воно мені, краще взав би б\у Таврію :D. Наівний...
Коротше: півдня в МРЕО, 450 грн грошей, десь відро пива друзям за обмивку скутера--і все готово.
Правда спочатку дали тимчасовий реєстраційний талон на 2 місяці, требавже забрати постійний, знов прийдеться платити. Мій номер ВС 1171 АА

Скутер скутером, а я складаю на машину.

Gringo_muchachoДата: Понеділок, 2009-02-09, 13:42 | Повідомлення # 12
Рядовой
Група: Пользователи
да, красиво все написано, на счет доков на 150-ку, токо, какие все документы, ты можешь перечислить?, а то есть только итальянский техпаспорт, скутер сам привез в бусе с Италии.!!!!????

Помогите зделать доки

tyxantonДата: Понеділок, 2009-02-09, 16:45 | Повідомлення # 13
Майор
Репутація: 1
а що хзначить Італійський техпаспорт. Для постановки техніки на облік основним документом є документ яекий підтверджує факт купівлі техніки. А якщо куплено за кордоном то ще й документи що підтверджують сплату мита. Є й інші способи для більш менш нормального пресування по дорогах з номерами на бризговичку, але це зовсім інша історія.

Viper Cruiser 250

BondДата: П`ятниця, 2009-09-04, 23:13 | Повідомлення # 14
Майор
Я купив собі Дефіант Велон 125 куб і навіть не маю уявлення скільки буде коштувати поставити його на облік(( може мені хтось підкаже?

sashanovaДата: Неділя, 2009-09-06, 11:56 | Повідомлення # 15
Генерал-майор
Репутація: 3
Коли я хотів поставити того самого Велона то прикидочно 1200-1300грн зі всім, angry при вартості скута я послав ту реєстрацію куда по далі happy

Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » Документы/права на скутер (Законодательно-правовая сторона "скутеризма" ;))
Сторінка 1 з 512345»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно