|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Поїздки у дощ |
| Tera | Дата: Середа, 2007-04-11, 18:15 | Повідомлення # 16 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
Статус: Offline
| Скажу з власного досвiду - по мiсту iздити в окулярах ще можна. I то, нiколи не знаеш, який iдiот попадеться тобi на дорозi. В шлемi, все ж, безпечнiше. А що стосуеться дальнiх поiздок - однозначно краще iздити в шлемi. Рятуе вiд мух, пилу, травм. I коли не треба часто зупинятись i довго стояти, то шлем зовсiм не парить.
|
| |
|
| |
| GLP | Дата: Четвер, 2007-04-12, 17:26 | Повідомлення # 17 |
 Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 1
| Tera, мда, не було в мене шлема спочатку, Ігор дав! а тепер і його шлем поламав!!!! єдиний метод - - - - - - - кепка і окуляри!
Медленно надо ездить только по нервам!!! А по дорогам - летать!!!! ______________ Honda Dio AF 27
|
| |
|
| |
| Uran | Дата: Четвер, 2007-04-12, 18:41 | Повідомлення # 18 |
 Майор
Репутація: 0
| Я ціле літо кався в шапці або кепці і окуляри(без них нікуди)
Пали резину, та не спали душі!!! А ще рівно стільки часу намагаюся взнати чого мій скут "пчихає" Моя звірюка XINGYUE XY 50 QT
|
| |
|
| |
| wild | Дата: П`ятниця, 2007-04-13, 14:09 | Повідомлення # 19 |
 дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
| Але під дощем крім кепки і окулярів - без вітровки(куртки) - взагалі неваріант..!
хуже пива - лучше нету...
|
| |
|
| |
| BMG | Дата: Середа, 2007-04-18, 11:59 | Повідомлення # 20 |
 Рядовой
| Треба дощовик!
|
| |
|
| |
| GLP | Дата: Середа, 2007-04-18, 23:34 | Повідомлення # 21 |
 Подполковник
| BMG, ну і завжди будеш з собою дощовик возити?
Медленно надо ездить только по нервам!!! А по дорогам - летать!!!! ______________ Honda Dio AF 27
|
| |
|
| |
| BMG | Дата: Четвер, 2007-04-19, 17:15 | Повідомлення # 22 |
 Рядовой
| А на заправку за бензою ти iздиш? Не обламуе?
|
| |
|
| |
| wild | Дата: Четвер, 2007-04-19, 17:30 | Повідомлення # 23 |
 дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
| Так дощовик в згорнотуму вигляді місця займає не більше пляшки масла..
хуже пива - лучше нету...
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Субота, 2007-04-21, 14:17 | Повідомлення # 24 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| НУ не увсіх є дощовик...я наприклад немаю, але коли їхати я невибираю дощ не дощ(робота), головне потім добре просушитись і випити горячого...(по місту) ....але якщо в далекій дорозі (за містом) дощовик ОБОВ"ЯЗКОВО!!!!, бо незавжди є де просушитись...
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| baklfs | Дата: Неділя, 2007-05-27, 23:16 | Повідомлення # 25 |
 Подполковник
Група: Толкові
| Сьогодні в Брюховичах попав під зливу, вибрав варіант - перечикати, дуже допомагає. Правда потім було небезпечно іхати: під мокрим асфальтом ям не видно(а їх було багато).
|
| |
|
| |
| go2death | Дата: Вівторок, 2007-05-29, 00:26 | Повідомлення # 26 |
|
Рядовой
| кому як краще. кожен байкер сам обирає собі шолом. будь це бандана чи закритий (крейсерський) шолом. головне безпека. хоча я про свою останнім часом взагалі не думаю. аж обідно. я ще ні разу не падав і не попадав в аварію на скутері. одного разу шолом дійсно врятував мені життя (хоча це було на мотоциклі). я всеж віддаю перевагу шапці або блайзеру з окулярами. ще хотів би сказати про безпеку спілкування в дорозі. я рекомендую пристрій вільні руки. так і безпечніше і розмовляти можна поки даї не зупинять))))
|
| |
|
| |
| GLP | Дата: Понеділок, 2007-06-04, 09:47 | Повідомлення # 27 |
 Подполковник
| go2death, в дощ шолом обов"язковий!!!! Але і їздити треба такими дорогами які вже добре знаєш! А то можна проїхатись по калюжі, а в калюжі яма! А її зовсім не видно! от бувають і такі неприємності!+
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Субота, 2008-06-14, 12:35 | Повідомлення # 28 |
 Майор
| До речі якщо дощ застав вас у дорозі краще попробувати його почекати хоча б з півгодини. В перші півгодини асвальт особливо слизький, тому що він змішується з піском, маслом та бензином. За деякий час дощ це все змиває і стає не так слизько.
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| probNICK | Дата: Четвер, 2008-06-19, 22:33 | Повідомлення # 29 |
 Сержант
| относительно средств против запотевания шлемов: есть два интересных магазинчика - Автодоктор на площади возле станции Підзамче и магазин автотоваров возле Рукавички на луганской. Там бывают "антизапотівач вікон ФОКС" (цена - до 12грн. за банку, дёшево и средито: эффект очевиден, но был случай появления масляного пятна вседствие последующего протирания стекла) и похожее средство от TurtleWax (оно подороже - в р-не 20-30 грн, но и качество -соответственно). Можно поробовать, по-моему*. *сам шлемом ещё не обзавёлся
everybody lies
|
| |
|
| |
| DEN | Дата: Субота, 2008-08-09, 11:09 | Повідомлення # 30 |
 Рядовой
| Давно уже это было... В общем, слышал стекло от запотевания глицерином ( в аптеке можно купить) протирать. А еще в комплект противогазов раньше специальные карандаши входили.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|