|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| АВАРІЇ |
| QUEER57 | Дата: Середа, 2008-09-10, 06:48 | Повідомлення # 91 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Це страшно, але що поробиш....Найкращий спосіб лікування-це профілактика........http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm
Не водите скутер быстрее, чем летает ваш ангел-хранитель.
|
| |
|
| |
| ianpro | Дата: Середа, 2008-09-10, 14:11 | Повідомлення # 92 |
|
Сержант
| QUEER57, Страшна сторіночка. Статистика теж не радує. In 1997, motorcyclists were 14 times more likely than passenger car occupants to die in a crash, per vehicle mile traveled. In 2005, motorcyclists were 37 times more likely than passenger car occupants to die in a crash, per vehicle mile traveled.
|
| |
|
| |
| Vendetta | Дата: П`ятниця, 2008-09-12, 19:35 | Повідомлення # 93 |
 Рядовой
Група: Пользователи
| Іду собі спокійно на скутері і тут раптом дивний звук, я обернувся щоб перевірити в чoму справа і тут сплячий поліцай незамітний, я на швидкості в 50 км\год впав і влетів в 200 $ разом із поршньовою Мій скутер Yamaha Jog ARTISTIC SPEC.
Повідомлення відредагував Vendetta - П`ятниця, 2008-09-12, 19:38 |
| |
|
| |
| maks-nazar | Дата: П`ятниця, 2008-09-12, 20:50 | Повідомлення # 94 |
 Сержант
| я тобі співчуваю ,а хоть шлем був,чи в чому мама родила
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: П`ятниця, 2008-09-12, 22:01 | Повідомлення # 95 |
 Лейтенант
Репутація: 1
| Як кажуть на будмайданчику - від падаючої бетонної плити каска не рятує. Або - найкращий бронежилет - це танк. Коротше. Повертаючись з недільної поїздки в Трускавець-Східницю біля самого дому я з пасажиром на скутері невдало перетнув трамвайну колію, був втомлений та й понадіявся на 13 колеса. Швидкість -20-30 км/год, падіння на бік. Відламане дзеркало і ручка переднього гальма. Я був у шоломі, пасажир в окулярах. В пасажира ні царапинки, в мене пошкоджене коліно. Сьогодні перший день вийшов без палки....
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2008-09-12, 22:52 | Повідомлення # 96 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| выздоравливай! ) когда то думал, чо как токо сяду на спорт - куплю фулэквип, реально купил только шлем.... китайский.... теперь ищу чето брендовое, нормальное и постепенно прихожу к выводу что надо купить еще как минимум наколенники и налокотники. про черепаху уже просто молчу....
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| QUEER57 | Дата: Середа, 2008-11-19, 16:38 | Повідомлення # 97 |
 Рядовой
| Потрапив вчора в ДТП. Їду собі спокійно, нікого не зачіпаю (приблизно 50 км/год), бачу на застрічній смузі біля обочини стоїть таврія, ноблизившись до неї ближче цей "шумахер" не пропустивши мене робить різкий розворот і....... чую сташний удар і звук ламаючого пластику, потім вільне падіння з переворотами метрів на три. Коли оговтався вже набігло купа народу, бідний скут лежить на лівому боці, розбита пластмаса, відірвана "морда"......і.т.д. Як результат аварії: 1) забій плеча, множинні гематоми і садна лівої ноги 2)скут потребує повної заміни пластику лівої сторони і "морди" 3)заднє колесо ходить вісімкою-причину незнаю, ще небуло часу детально розібратись Добре що хоч в шлелі був ( самий дешевий китайський), але як на диво ві залишився цілий.Рукавиці теж зіграли не малу роль.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2008-11-19, 17:39 | Повідомлення # 98 |
 Генерал-лейтенант
| водила остановился хоть? лечись и приезжай на сходки по воскресениям )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
Повідомлення відредагував SiruS - Середа, 2008-11-19, 17:40 |
| |
|
| |
| QUEER57 | Дата: Четвер, 2008-11-20, 16:39 | Повідомлення # 99 |
 Рядовой
| Quote (SiruS) водила остановился хоть? Водій навіть швидку викликав...
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2008-11-20, 18:56 | Повідомлення # 100 |
 Генерал-лейтенант
| хорошо хоть сознательный оказался. а есть такие что подсекают и едут дальше.
|
| |
|
| |
| QUEER57 | Дата: Четвер, 2008-11-20, 20:43 | Повідомлення # 101 |
 Рядовой
| Це точно, багато свідків було ( центр міста, на автобусній зупинці), всерівно його потім би вичіслили
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Субота, 2008-11-22, 22:15 | Повідомлення # 102 |
 Майор
Група: Толкові
Репутація: 2
| Quote (QUEER57) Це точно, багато свідків було ( центр міста, на автобусній зупинці), всерівно його потім би вичіслили Гаишников вызывали?А скут подари водиле--а тот пускай даёт тебе бабки на новый скут.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| QUEER57 | Дата: Вівторок, 2008-11-25, 22:36 | Повідомлення # 103 |
 Рядовой
| Обійшлись без них
|
| |
|
| |
| S@B@ | Дата: Понеділок, 2009-01-19, 22:36 | Повідомлення # 104 |
 Подполковник
Репутація: 1
| купил себе новенький QJ GUSAR(была неделя и 700км)поехали на краковский,припорковали на ул.Джерельной возле ТЦ АНТЕЯ на стоянке вдоль бутиков,зашли в бутик купить подарок!!!стою разплачиваюсь,а тут жена орет !!!!!!!поворачиваюсь а тут ПИПЕЦ!на мой скут задом наезжает большое белое чудовише IVEKO BUS!!!поскольку скут стоял на боковой,он плавно начинает вдавливать мой скут в асфальт!!! я вылетаю АХ ТЫ СЦУКО и до водилы!!!а там малолетка за рулем !и еще два старших барана!думал убью! (CENSORED) поскольку ясам ездию и на мопеде и на мошине и на велосипеде НО ТАКОГО ХАМСТВА Я НЕПОТЕРПЛЮ!!!выходи и посмотри че наделал???вышли они-смотрят, и начинают умничать!типа какой фирмы,там фигня ремонта(мне задним бампером замяли порог,вдавили мой скут)нет страховки(есть только доки)!!!дает 50гр(я ему по минимуму посчитал 200гр!)начинаем спорить! сошлись что надо вызывать ментов(пошли они со своими 50)!и тут О ЧУДО!!!! рядом гаи снимает дтп!я подошел, типа такая ситуация дтп!гаишник говорит позови их?позвал!!! а они начали ломаться пусть сам идет!!!он подходит,кто рулил?права?у малолетки взял права и тут еще одно ЧУДО!у малолетки во первых ПРАВА ТОЛЬКО ЧЕРЕЗ МЕСЯЦ начинают действовать, второе КАТИГОРИЯ В,и по новым законам он мне нанес ущерб моему имуществу!!! мент начинает их пресовать я говорю хочу 200гр и все!!!мужик достает и отдает 200гр,я говорю что я никаких притензий не имею!!!и начинаю тихо сваливать !!!понимая что я енто второстипенное,а вот то что у малого кат В и будут сношать старшого вот енто да!!! МОРАЛЬ-НАДО БИЛО МНЕ ДАТЬ 200ГР СРАЗУ И НЕ НАЖИВАТЬ СЕБЕ ПРОБЛЕМ,А ПОСКОЛЬКУ ВСЕ ТРОЕ БАРАНОВ БЫЛИ УМНЫМИ,ТО ПОЛЕНЯЛИ НА БАБЛО!!!!!
240 км/ч существует!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2009-01-20, 09:31 | Повідомлення # 105 |
 Генерал-лейтенант
| поучительно, но взуть надо было на большую сумму посл етого как подошли менты
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|