Create site free
АВАРІЇ (6) - Обмін досвідом - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Вівторок, 2012-02-07, 12:48
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 6 з 8«1245678»
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » АВАРІЇ (дтп, невдачі, та інші прикрості на дорозі..........)
АВАРІЇ
PoisonДата: Неділя, 2008-06-29, 15:54 | Повідомлення # 76
Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
Ага, а хто по пісочку пробував проїхатись; от я робив коло навкруг Комсомольського, задивися на одну крихітку, малесенька ямочка і...... ГЕП, купа реготу happy happy і я під скутом sad .
Мораль - по пісочку треба акуратно ( ну то якщо нема як його обїхати smile

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

KonRoYДата: Понеділок, 2008-06-30, 14:38 | Повідомлення # 77
Майор
Репутація: 0
По піску не треба газувати, а по можливості легенько виїхати. А ще як на великій швидкості входиш в поворот тебе може винести на узбіччя де завжди збирається пісок.

Honda the power of dreams

VeberДата: Понеділок, 2008-07-28, 11:13 | Повідомлення # 78
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
В пятницю десь близько 20-00 мій брат бачив страшну аварію на Зелені в районі авторинку. Поперек дороги стояла девятка, валявся скутер і корчилися на асфальті два скутериста. Скутеристи були в шоломах, але в тяжкому стані їх забрала швидка, подальша доля невідома.
Що сталося - невідомо, але висунули дві версії. За двома версіями девятка винна, але скутеристам від того не легше.
Очевидно, девятка робила лівий поворот. За першою версією скутер їхав позаду. Девятка перед поворотом пригальмувала, і швидше всього не показала сигнал повороту. Скутер вирішив обігнати авто, а девятка перегородила дорогу.
За другою версією скутер їхав назустріч, а девятка вчасно не побачила скутера і розпочала поворот. А потім стандартна помилка: водій авто бачить скутер, що їде напереріз і дає трохи вправо, щоб його пропустити. Скутер бачить, що йому напереріз йде девятка і, щоб помякшити удар, здає трохи вліво. В результаті - страшний лобовий удар. Найімовірніша версія.
Якщо хтось знає деталі, то прошу уточнити.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

Ш-Е-Ф-ФДата: Понеділок, 2008-07-28, 22:00 | Повідомлення # 79
Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
http://drugasmuga.com/?com=mst_news&sb=view&id=1902
Спеціально для любителів порисачити без шлема ((

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

wildДата: П`ятниця, 2008-08-01, 23:12 | Повідомлення # 80
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
туда же ---> !@&

хуже пива - лучше нету...

ggarryДата: Вівторок, 2008-08-19, 21:39 | Повідомлення # 81
Лейтенант
І знову про скутери... ТУТ

Додано (2008-08-19, 21:39)
---------------------------------------------
Аварією це не назвеш, але пригоду сьогодні я мав неприємну.
Зранку біля 9, як завжди постійним маршрутом я їхав на роботу. Виїжджав з вулички від Сільмашу на Городоцьку, щоб звернути на міст на Левандівку. О цій порі там трохи напряжно, щоб виїхати на Городоцьку збирається велика колона машин. Обїхавши колону зправа, помічаю вікно ї плавно повертаю, бо під колесами бруківка. Вирівнявши починаю плавно прискорюватись і потрапляю на ділянку, ЗАЛИТУ МАСЛОМ, пляма десь до 10метрів. Скут некерований абсолютно, розвертається боком, я його не втримую і падаю на бік. Швидкість буле десь 10-15 км/год, з наслідків, на щастя лише відламане дзеркало, подряпин ні в скутера ні в мене. Дуже пощастило, що за мною не було транспорту, на вкритій маслом бруківці зупинитись неможливо, там йти було слизько.
Висновок: Бруківка взагалі неприємна штука, але вкрита маслом абсолютно непридатна для двоколісного транспорту. Будьте обережні!

Jamaha Jog NextZone
VIPER F1 150сс

PetrДата: Середа, 2008-08-20, 00:13 | Повідомлення # 82
Рядовой
Група: Пользователи
було пару випадків коли мало не впав зі скута на швидкості 30-40км.. все через ями або пляшки, каміння яке водії пропускають між колесами автівок.. в пропках дистанція між транспортом не велика от і трапляються неприємності... висновок: їхати по лінії правого чи лівого колеса авто...

VeberДата: Четвер, 2008-09-04, 11:48 | Повідомлення # 83
Полковник
У вівторок була аварія на Любінській. Автомобіль їхав з моста зі сторони центра і на перехресті повертав на ліво (на вул.Петлюри). Назустіч їхали автомобілі і мотоцикл. Він пропустив інші автомобілі, а на мотоцикл чи уваги не звернув, чи не побачив, але почав повертати прямо перед ним. В результаті отримав удар такий, що довелося викликати евакуатор. Що сталося з мотоциклістом - невідомо - мотоцикл лежав поруч, а мотоцикліста або швидка вже забрала, або нічого з ним страшного не сталося і він ходив між людьми.
Наступного дня навіть там свічка від мото ще валялася, тобто мотоцикл постраждав сильно.

Висновки: мототехніка має велику динаміку розгону і гальмування, тому завжди краще заздалегідь пригальмувати перед перехрестям і пильно слідкувати за реакцією інших водіїв, що повинні вас пропустити. Для привернення уваги краще перемигнути фарами (наприклад, увімкнути дальнє, якщо включене ближнє, або увімкнути хоча би ближнє, якщо їдеш без включених фар). Увімкнені фари сильно привертають до себе увагу.

ggarryДата: Четвер, 2008-09-04, 23:24 | Повідомлення # 84
Лейтенант
Quote (Veber)
Увімкнені фари сильно привертають до себе увагу

Шкода,що не завжди. Сьогодні їхав з увімкненою ксеноновою фарою, біля 60 км/год, так мужик на девятці, метрів за 30 попереду спокійно так почав розвертатись. Непомітити мене було неможливо. sad
Добре, жо гальма хороші, але гуму шкода.... sad

Jamaha Jog NextZone
VIPER F1 150сс

VeberДата: П`ятниця, 2008-09-05, 22:19 | Повідомлення # 85
Полковник
За таке морду треба бити, і то сильно. Бо тих рагулів на консервах інакше не навчиш. Пробачте за флуд.

DmytromДата: Понеділок, 2008-09-08, 14:04 | Повідомлення # 86
Полковник
Репутація: 4
А я сьогодні відчув красу мокрої бруквки...
Потрапив на неї саме в початок дощу... Скутер понесло, і я впав...
Чудом не потрапив під колеса позаду-їдучуї автівки...
В результаті забій коліна та ліктя. Ненавиджу бруківку... angry

Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.

tyxantonДата: Понеділок, 2008-09-08, 14:07 | Повідомлення # 87
Майор
Бруківку стараюсь обїзжати навть в суху погоду. Так сьогодні навіть по асфальту було моторошно їхати. Корткотривалий дощ дуже підступний.

Viper Cruiser 250

maks-nazarДата: Понеділок, 2008-09-08, 18:41 | Повідомлення # 88
Сержант
я тільки що їхав по мокрій дорозі від-30 до 40км/год. дощ фігарить прямо в лице,шлєм ще некупив,були окуляри і блайзер.звичайно змок сильно,але без падіня,скут.тримався добре асвальту,а по мокр.бруків.хіба що самогубці можуть їхати smile

tyxantonДата: Понеділок, 2008-09-08, 20:07 | Повідомлення # 89
Майор
Quote (maks-nazar)
я тільки що їхав по мокрій дорозі від-30 до 40км/год. дощ фігарить прямо в лице,шлєм ще некупив,були окуляри і блайзер.звичайно змок сильно,але без падіня,скут.тримався добре асвальту,а по мокр.бруків.хіба що самогубці можуть їхати

на червоному здається Keeway, біля податкової проїзжав?
Сорі, обізнався.

Viper Cruiser 250

Повідомлення відредагував tyxanton - Понеділок, 2008-09-08, 21:29

maks-nazarДата: Понеділок, 2008-09-08, 21:45 | Повідомлення # 90
Сержант
червоний--Вайпер Шторм Нью-150

Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » АВАРІЇ (дтп, невдачі, та інші прикрості на дорозі..........)
Сторінка 6 з 8«1245678»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно