Create site free
АВАРІЇ (4) - Обмін досвідом - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Вівторок, 2012-02-07, 12:19
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 4 з 8«12345678»
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » АВАРІЇ (дтп, невдачі, та інші прикрості на дорозі..........)
АВАРІЇ
AlexДата: Понеділок, 2007-05-14, 16:55 | Повідомлення # 46
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 1
Статус: Offline
SILVER ну все ясно кр1плення тр1снуте було, катався сам....
ремонтуй тепер))))

Honda Dio
Дир-Дирррр-Диррррррр...

SILVERДата: Понеділок, 2007-05-14, 23:50 | Повідомлення # 47
Сержант
Репутація: 0
ну, ну приїдеш - будем крутити!!! smile

Найгірша прикмета - чорна кішка переходить дорогу з пустим відром і розбиває дзеркало!

UranДата: П`ятниця, 2007-05-18, 18:55 | Повідомлення # 48
Майор
А в мене недавно класна пригода сталася. Їхав я додому. На повороті я почув шо то шось скутером виляє, не ззвернув уваги подумав "нерівність дороги". Десь так метрів 10-20 почало знов виляти! Я став подивився ніби нічо. їду далі чую знов виляє і акселерація вяла! sad . Став знов попробував колесо (заднє) воно повністю спущене. Пробив! wacko . Додому кілометрів з 7-8, а насоса в мене нема. Але подзвонив баті він піїхав накачали колесо. Поняли шо так я далеко не заїду! sad . Загрузили в бус якого ми случайно зустріли і так довезли скут. Дома ледве розкрутив колесо! віддав у шинмонтаж. Виявилося якись дротик заліз с...ка.після цього випадку я точно куплю собі рідину для клейки коліс і портативний насос.і вам раджу це мати при собі всяке може бути, але краще не пробивайте колеса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wink

Пали резину, та не спали душі!!!

А ще рівно стільки часу намагаюся взнати чого мій скут "пчихає"
Моя звірюка XINGYUE XY 50 QT

GLPДата: П`ятниця, 2007-05-18, 19:26 | Повідомлення # 49
Подполковник
Uran, в мене аналогічна ситуація була вже рази 3!!!! але просто в мене лиса резина! куплю нову, тоді буду менше харитись! smile

Медленно надо ездить только по нервам!!!
А по дорогам - летать!!!!

TeraДата: Понеділок, 2007-05-21, 14:28 | Повідомлення # 50
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
У мене теж була одна iсторiя. Ми з Олегом iхали по Кн.Ольги в сторону Сахарова - я на скутi спереду, Олег на мотi за мною. Перед нами в правому ряду iде здоровенна фура. На фурi вмикаеться лiвий поворотник - логiчно подумати, що вiн перестроюеться в лiвий ряд. Але ж нi - фура прямо перед мною починае повертати НАПРАВО! Слава Богу, гальма на скутерах хорошi, не пiдвели. Я встигла загальмувати в метрi вiд того камаза. Все обiйшлось без жертв.
Висновок - тримайте дистанцiю, ато невiдомо, який придурок буде знаходитись перед вами. smile

GLPДата: Вівторок, 2007-06-05, 09:33 | Повідомлення # 51
Подполковник
Tera, таких предурків, повір, у нас хватає! от в мене була така ситуація, що я їхав по В.Великого біля Океану, там з кармашка почала виїзджати грузовушка, я почав сигналити, а йому по барабану мої сигнали, воно пре!! я його обігнав і провів зі швидкістю 15-25 км/год. і не давай йому мене обігнати!!!!!

Медленно надо ездить только по нервам!!!
А по дорогам - летать!!!!

LezioДата: П`ятниця, 2007-07-27, 01:06 | Повідомлення # 52
Лейтенант
Їздив колись на Ліді 90, чорненькій класний скут був, але тільки єдина проблема права! так от раз по Дорошенка їхав десь 60-70... бачу поперду машина мерс десь 95-97рр на аварійках і починає рушати ну я думаю зараз поїде хоч не бачу, що її буксирують! Я підїжджаю ближче, він різко тормозить (тоді ще колію в центрі міняли і був тупік) я на гальма, але нажав так що притиснув пальці (неуком ще був) і десь на швидкості 10-15 заїждаю в бампер (під колір кузова).. я назад і думаю його обїхати, а з машини виходить дядечко і тикає мені посвідчення ДАІ інспектор у справах ДТП чи щось таке.. от так я попав на 200грн.. бо було 2 тріщини+я без прав+аварійки... angry

"України слава ляже поміж народами!"
Життя прекрасне!!! живи впевнено! :)

wildДата: П`ятниця, 2007-07-27, 11:09 | Повідомлення # 53
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
Quote (Lezio)
Їздив колись на Ліді 90, чорненькій класний скут був, але тільки єдина проблема права! так от раз по Дорошенка їхав десь 60-70... бачу поперду машина мерс десь 95-97рр на аварійках і починає рушати ну я думаю зараз поїде хоч не бачу, що її буксирують! Я підїжджаю ближче, він різко тормозить (тоді ще колію в центрі міняли і був тупік) я на гальма, але нажав так що притиснув пальці (неуком ще був) і десь на швидкості 10-15 заїждаю в бампер (під колір кузова).. я назад і думаю його обїхати, а з машини виходить дядечко і тикає мені посвідчення ДАІ інспектор у справах ДТП чи щось таке.. от так я попав на 200грн.. бо було 2 тріщини+я без прав+аварійки... angry

Закон підлості.. - Дядя ГАІшник, але ти ще нормально відмазався..(я думав в такій ситуації він міг би і більше здерти).

А взагалі - правду кажуть - треба їхати так, щоб бачити маневри 5-ї машини попереду.. - тоді точно і гальмувати будеш вчасно, і їхати буде спокійніше..

хуже пива - лучше нету...

LezioДата: Вівторок, 2007-10-02, 00:58 | Повідомлення # 54
Лейтенант
Я ДІЙСНО ЩЕ ЛЕГКО ВІДМАЗАВСЯ! бо він казав що не хоче з- мене дерти (в ньго ще задня фара була розбита, казав що міг би і за неї здерти, а цілком реально!!! скут дорожчий раз, а якби втік то більше на тцьму скуті б краще не появлятись.. sad

Але один плюс він дав свій тел і сказав якщо щось треба звертайся! smile

Добавлено (2007-10-02, 00:58)
---------------------------------------------
Тільки що їхав по Личаківській і там де закінчується чеська колія і починається жахлива бруківка виступають рейси на дорожнім полотном. я спершу їхав посередині трамвайних колій а потім надумав перестроїтись лівіше щоб менеи машини обїхали і тут почалося...
Швидкість ніби не велика км так 15-20 а може й менеше (не наю боспідометр ще не показує), під час повороту занесло переднє, а потім і заднє колесо і я з грохотом лечу на землю, відюувся легкою царапиною і скут трохи поцарапав, але саме цікаве в цьому всьому те що звідкісь взялись даїшники і давай скут шманати мов тут 125сс так мені і сказали!! нє блін щоб запитатись чи не забився чи щось не болить cry !! я їм кажу що тут 49,6 а вони не вірять, показують на кришку від акамулятора і кажуть відкривай циліндр smile smile smile
я думаю ну тУрки!!! потім відкрив їм кришечку в багажнику нічогно нового вони там не побачили smile
кажуть тут явно не 49,6 і їдем на штрафплощатку і на експертизу!! ну тут я згадав що я там на сайті читав cool і кажу доказуйте мені як хочете що тут 49,6 мені паралельно! а на штрафмайданчик я з вами не поїду бо не маєте права! а вони так це ж дтп, я сміючись говорю ага аколи дитина впала з ровера то це теж дтп?? вони притихли і сказали що вдень розберемось!!! і потусували!!! а машинка в них цивільна Ауді а4 трохи пристайлінгова cool ... а от де подивитись на мому пижику де написано 50 я не знаю! не підкажете?

"України слава ляже поміж народами!"
Життя прекрасне!!! живи впевнено! :)

baklfsДата: Середа, 2007-10-03, 00:09 | Повідомлення # 55
Подполковник
Може шось пишеться під блоком варіатора.

OskarДата: Четвер, 2007-10-04, 22:32 | Повідомлення # 56
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
Lezio, на циліндрі знизу

Gilera Typhoon Sport series

Життя починається після 200 км/год :)

TeraДата: П`ятниця, 2007-10-05, 20:28 | Повідомлення # 57
Полковник
Репутація: 8
На деяких скутерах кубатуру й основнi тех. данi пишуть на шильдику пiд сiдлом, у багажнику.

vodila_kamazaДата: Неділя, 2008-04-13, 14:19 | Повідомлення # 58
Рядовой
а мені якась коза пару днів тому під колеса пригнула,мені нічого не лишалось,як втікати... angry angry angry angry angry angry

VeberДата: Понеділок, 2008-04-14, 13:00 | Повідомлення # 59
Полковник
Quote (Lezio)
Їздив колись на Ліді 90, чорненькій класний скут був, але тільки єдина проблема права!

А що, Ліду 90 закосити під 50 ніяк не можна? Чи є з цим проблеми? Бо я роздумую над тим, чи не купити її, але я би купив тільки тоді, коли можна буде закосити під 50. Підскажіть, б-л, чи чіпляються до Лід 90.

Добавлено (2008-04-14, 13:00)
---------------------------------------------

Quote (Plavkin)
Quote (SILVER) А де купив такий шолом?

В ангарі! Доречі прикольна штука!

Так де все ж купити такий шолом. Днями бачив на одному - дуже сподобалося!
Що за ангар?

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

Повідомлення відредагував Ігорко - Понеділок, 2008-04-14, 13:00

M@KSДата: Понеділок, 2008-04-14, 13:39 | Повідомлення # 60
Рядовой
клеъш наклейки 50куб.нихто навить знати не буде тим бильше мусара вони тупи!!!!!!! так шо бери соби 90 не пожалиэш!!!

BETA Chrono

Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » АВАРІЇ (дтп, невдачі, та інші прикрості на дорозі..........)
Сторінка 4 з 8«12345678»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно