|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| АВАРІЇ |
| SILVER | Дата: Неділя, 2007-05-06, 22:57 | Повідомлення # 31 |
 Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| а в мене сталася така невдача. Їхав я їхав.....тут чую якийсь цікавий звук свого скутера, на швидкості 45-50км обертаюся назад....а в мене відлетів повітряний фільтр(який зремонтував 20хв назад разом з Максом і Санькою) - зламалося останнє тріснуте кріплення.Через пару секунд обертаюся і бачу перед собою машину, яка затормозила. Ледве врятував себе і скутер, зажав передній і задній тормоз + тормозив ногами. Розвернувся.....і через метрів 100 підібрав фільтр.
Найгірша прикмета - чорна кішка переходить дорогу з пустим відром і розбиває дзеркало!
|
| |
|
| |
| Flank | Дата: Понеділок, 2007-05-07, 16:11 | Повідомлення # 32 |
 Рядовой
| Бачу ви ще гоняєте без шоломів. В Києві це вже виходить з моди. Нажаль у нас майже кожного дня вбивається скутеріст :(. Майже всі без шоломів. Останнє що сходить на думку момент, коли хлопця підрізали і він, щоб уникнути аварії здав убок, головою зачипивши фіру.. впав насмерть. Пам'ятайте, асфальт далеко не м'який, мені б хотілось ще всіх вас побачити здоровими і веселими. Так воно і буде. Щасти вам.
|
| |
|
| |
| fireblade | Дата: Понеділок, 2007-05-07, 22:57 | Повідомлення # 33 |
 Лейтенант
Репутація: 1
| Дякую за побажання . Ятебе підтримую, тай сам я їжджу втільки в шоломі, а як виїжджаю без, то таке враження шо бащню зірве.  Добавлено (2007-05-07, 11:57 Pm) --------------------------------------------- Тобі не казали як на одній зустрічі прямо на моїх очах скутериста збили, нащастя він живий
Чотири колеса везуть тіло, а два душу
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Вівторок, 2007-05-08, 22:06 | Повідомлення # 34 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| Бережіть СВОЇ МОЗГИ!!!!!!
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
Повідомлення відредагував Oskar - Вівторок, 2007-05-08, 22:08 |
| |
|
| |
| WINNER | Дата: Вівторок, 2007-05-08, 22:54 | Повідомлення # 35 |
 Рядовой
| Паро днів назад йду по ценру і бачу біля оперного ДТП якийсь натуральний ідіот збив машинаю скутер, правда не знаю що з потерпілим цього скутера але я надіюсь, що все добре. Я нічо не розумію хто таким ідіотам права видає, я б цього водія за таке. Як кажуть права купіль єздіть нє купіль.
|
| |
|
| |
| Plavkin | Дата: Середа, 2007-05-09, 00:01 | Повідомлення # 36 |
 Подполковник
Група: Толкові
Репутація: 2
| Я всім раджу в кого ще нема шолому придбати собі! Можливо вам це буде дискомфортно спочатку, але це не тільки захист від бруду, мух і т.д., але й мінімальний та необхідний захист вашої голови від ударів!
Honda 35ZX
|
| |
|
| |
| Myron | Дата: Середа, 2007-05-09, 16:09 | Повідомлення # 37 |
 Лейтенант
| Я купив шолом під німецьку каску, але ще встидаюсь одягати його
Хто хоч раз в пробках постояв, той полюбить СКУТЕР
|
| |
|
| |
| SILVER | Дата: Середа, 2007-05-09, 16:17 | Повідомлення # 38 |
 Сержант
| Хочу його побачити!!! А де купив такий шолом?
Найгірша прикмета - чорна кішка переходить дорогу з пустим відром і розбиває дзеркало!
|
| |
|
| |
| Plavkin | Дата: Середа, 2007-05-09, 22:36 | Повідомлення # 39 |
 Подполковник
| | Quote (SILVER) | | А де купив такий шолом? | В ангарі! Доречі прикольна штука!
Honda 35ZX
|
| |
|
| |
| GLP | Дата: П`ятниця, 2007-05-11, 11:20 | Повідомлення # 40 |
 Подполковник
| Plavkin, доречі мені тоже такий шолом подобається, я б ще купив собі старі великі чорні окуляри! і літав би так!!!!! Myron, а ти не встидайся його одівати! тобі в ньому прікольно! в шлема форма класна!  Добавлено (2007-05-11, 11:20) --------------------------------------------- SILVER, а на рахунок твого фільтру! ми тобі казали не їхати двоє на скутері! а ти нас не послухав!!! от і поламав! а ми тебе попереджали!!!
Медленно надо ездить только по нервам!!! А по дорогам - летать!!!! ______________ Honda Dio AF 27
|
| |
|
| |
| wild | Дата: П`ятниця, 2007-05-11, 15:03 | Повідомлення # 41 |
 дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
| Я приговорив обидва апарати на "ремонтні роботи", але не знаю коли вдасться за них взятися.. - найблищим часом беру "мот" (але скути ні за шо не продам, ну 1-н точно залишу, хотя - мабуть 2-ва собі залишу.. ) L.S.C. 4ever ____________________________________________________________________________________________________________________________________ безглузда аварія (слава Богу без травм) сталася під час чергової зустрічі (зразу біля Львівської Опери) - брак досвіду, неуважність - ?? - проте - будьте уважними на дорозі.. - адже не завжди страждає тільки пластик та залізо - набагато страшніше їх суміш із людськими "запчастинами.."
хуже пива - лучше нету...
Повідомлення відредагував wild - П`ятниця, 2007-05-11, 15:06 |
| |
|
| |
| Plavkin | Дата: П`ятниця, 2007-05-11, 16:35 | Повідомлення # 42 |
 Подполковник
| | Quote (GLP) | | Plavkin, доречі мені тоже такий шолом подобається, я б ще купив собі старі великі чорні окуляри! і літав би так!!!!! | і надів би вуса, як у Гітлера і намалював би собі фашистський знак... Оце би був ЖИР!
Honda 35ZX
|
| |
|
| |
| GLP | Дата: Неділя, 2007-05-13, 13:03 | Повідомлення # 43 |
 Подполковник
| Plavkin, оо да, Жир це не то слово!!!!! я б так літав з вами всіма!!!!!!! от на твому аватарі точно !!!ЖИР!!!
Медленно надо ездить только по нервам!!! А по дорогам - летать!!!! ______________ Honda Dio AF 27
|
| |
|
| |
| Alex | Дата: Неділя, 2007-05-13, 23:31 | Повідомлення # 44 |
 Сержант
| А чий це скут????
Honda Dio Дир-Дирррр-Диррррррр...
|
| |
|
| |
| SILVER | Дата: Понеділок, 2007-05-14, 13:58 | Повідомлення # 45 |
 Сержант
| | Quote (GLP) | | SILVER, а на рахунок твого фільтру! ми тобі казали не їхати двоє на скутері! а ти нас не послухав!!! от і поламав! а ми тебе попереджали!!! | Ми двоє проїхали буквально до дворіка і то на мелесенькій швидкості. А коли відвалилася коробка-то я їхав сам і не по ямах. Кріплення було тріснуте.....
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|