| Не заводиться Suzuki Address |
| Vovon | Дата: Субота, 2010-02-13, 21:34 | Повідомлення # 1 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Всім привіт! Маю таку проблему, перестав крутити двигун зі стартера. Тепер він просто жужить (стартер). Я його зняв почистив і нічого не змінилося. В отворі куди ставиться стартер вмдно кусочок якоїсь шестерні яку я спокійно прокручую пальцем в обидві сторони. Підкажіть хто знає вчрму може бути проблема!
|
| |
|
|
|
| FOX | Дата: Неділя, 2010-02-14, 23:03 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
| Наскільки я зрозумів, то просто не спрацьовує бендекс. Саме перше, то потрібно зняти кришку варіатора, витягти його прочистити, змазати і вставити на місце.
Vita est Via
|
| |
|
|
|
| Vovon | Дата: Понеділок, 2010-02-15, 14:35 | Повідомлення # 3 |
 Рядовой
| Напевно що так просто стартер жужить і ноль ефекту. А шестерня про яку я писав вище так і має легко прокручуватися пальцем, я просто не знаю як ця шестерня називається?
|
| |
|
|
|
| K_Roman | Дата: Понеділок, 2010-02-15, 15:36 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| в мене була подібна ситуація, попробуй з лапи завести
|
| |
|
|
|
| Vovon | Дата: Понеділок, 2010-02-15, 15:40 | Повідомлення # 5 |
 Рядовой
| Так з лапки він заводиться без проблем!
|
| |
|
|
|
| FOX | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 17:31 | Повідомлення # 6 |
 Полковник
| Quote (Vovon) Напевно що так просто стартер жужить і ноль ефекту. А шестерня про яку я писав вище так і має легко прокручуватися пальцем, я просто не знаю як ця шестерня називається? та вроді не мають там шестерні туго крутитися
Vita est Via
|
| |
|
|
|
| scorpion_vp | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 19:51 | Повідомлення # 7 |
 Подполковник
| Шестерня на бендиксі в одну сторону має крутитись в іншу ні. З вище сказаного тобі тре поміняти бендикс.
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
|
| |
|
|
|
| Vovon | Дата: Середа, 2010-03-17, 18:18 | Повідомлення # 8 |
 Рядовой
| Все розкрутив почистив, візуально все в порядку, і зібрав. Бендікс працює. Думаю це проблема з акумулятором. Буду перевіряти сьогодні. Всім дякую! Додано (2010-03-17, 13:54) --------------------------------------------- Ше маю проблемку. Коли холодний то не заводиться, розкручую повітряний фільтр туди вставляю тряпочку і заводиться, а на глрячий без проблем заводиться! Додано (2010-03-17, 18:18) --------------------------------------------- І коли даю газ до упору то дуситься типу хоче заглохнути, а пробував легенько розгазувати тоді він їде так десь до 10км/год даю газу більше далі дуситься)
|
| |
|
|
|
| FOX | Дата: Середа, 2010-03-17, 18:22 | Повідомлення # 9 |
 Полковник
| Душиться коли двигун вже прогрітий?
Vita est Via
|
| |
|
|
|
| Bond | Дата: Середа, 2010-03-17, 21:34 | Повідомлення # 10 |
 Майор
| збіднена суміш палива ! треба налаштувати карбюратор можливо проблема в ньому а можливо і фільтр паливний забитий( якщо він э)
|
| |
|
|
|
| Vovon | Дата: Четвер, 2010-03-18, 13:53 | Повідомлення # 11 |
 Рядовой
| Душиться як на холодний так і на гарячий. Фільтр паливний дивився там все в порядку, навіть ставив інший.
|
| |
|
|
|
| IhoR | Дата: Четвер, 2010-03-18, 14:10 | Повідомлення # 12 |
 Полковник
| Quote (Bond) збіднена суміш палива ! треба налаштувати карбюратор написали ж тобі..сиди бався...=) хмм...і попробуй без фільтра...=)
Повідомлення відредагував IhoR - Четвер, 2010-03-18, 14:12 |
| |
|
|
|
| Vovon | Дата: Четвер, 2010-03-18, 14:29 | Повідомлення # 13 |
 Рядовой
| Та чесно я вже замучався бавитися, він холодний з фіьтром не заводиться, я фільтр знімаю тоді тряпкою отвір прикриваю і заводжу тоді. На карбюраторі тільки один болт для регуліровки. Шо далі робити я вже не знаю. Якби хтось міг мені це вже відрегулювати і вияснити в чому причина я б відповідно розрахувався.
|
| |
|
|
|
| Bond | Дата: Четвер, 2010-03-18, 23:06 | Повідомлення # 14 |
 Майор
| коли ти запихаєш трянку в отвір бля повітряного фільтра ти перекриваєш повітря і автоматично збагачується паливна суміш! а для холодного двигуна потрібно більше палива і менше бензина для заводки
|
| |
|
|
|
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2010-03-19, 09:25 | Повідомлення # 15 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Quote (Bond) а для холодного двигуна потрібно більше палива і менше бензина для заводки а для холодного двигуна потрібно більше палива і менше ПОВІТРЯ !!!
|
| |
|
|