|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Хто може допомогти??? трабл з натягувачем цепки |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 11:26 | Повідомлення # 16 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| Пацани ви шо приколюєтесь??? Та цеп в двигуні – приводить в рух розподільчий вал який в свою чергу – клапани. Тільки от гідравлічних натягувачів цепу я не зустрічав, можливо є але я шось сильно сумніваюсь (маю на увазі в скутерах) , бо для його роботи треба шо б був нормальний тиск масла кг так 3-4 а звідки такий тиск візьметься на скутерному двигуні? Так от ті натягувачі шо стоять на більшості скутів приводяться в дію за допомогою пружини, яка як правило часового типу, тобто відкручуєш на натягувачі великий болт по центру, який слугує всього лиш навсього заглушкою, в глибині бачиш маленьку крутку під невелику шліцеву викрутку, пробуй крутити в ту сторону в яку крутиться легко, потім два варіанти або відпускаєш викрутку і пружина встановлюється сама, або крутиш в зворотню сторону до упора тим самим натягуєш цеп. З іншої сторони цеп може розтягнутися настільки, шо його треба вже міняти, бо конструктивно натягнути – неможливо. Та й з чого ти взяв шо в тебе звенить натягувач? Там звеніти може шо завгодно починаючи від клапанів закінчуючи колінвалом, треба слухати розбирати і дивитися і тоді робити висновки.
|
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 11:39 | Повідомлення # 17 |
 Лейтенант
Репутація: 0
| sashanova, Дякую за пораду...мені тіп який продавав казав що це дзвенить натячувач....коли падає рівень масла він починає позвонювати.... а він в свою чергу дізнався про це від тіпа який йому ремонтував двіжок....Я вот і хочу щоб до мене приїхала знаюча людина і вирішила цю проблему...бо я сам в фізиці і в моторах не розбираюсь....ще шось не то відкручу не буде взагалі їздити.....
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 12:07 | Повідомлення # 18 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Якщо вже йому ремонтували двигун то чому не зробили? Можливо шо це не так просто, чи не так дешево?, ти про це не думав? Та й бачу шо з того що я сказав ти не почерпнув нічого, пояснюю детельніше: натягував звеніти не може чисто конструктивно, звеніти може сама цеп, якшо це так, то її треба замінити, а для цього треба колоти двигун та саму цеп купити яка небось куштує сотню єнотів!
|
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 13:07 | Повідомлення # 19 |
 Лейтенант
| зрозуміло..... Додано (2009-07-31, 13:07) --------------------------------------------- Сірус був правий....там немає ніякої цепки....там ремінь...але ж тоді нашо натягувач цепки...може це просто натягувач ремня....тоді це дзвенить не цепка....і не натягувач.....а що???
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Субота, 2009-08-01, 00:40 | Повідомлення # 20 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| Quote (SiruS) это скутер, насколько я знаю. убей немогу понять де там та цепь. цепка розпредвала...то 4т скутер.....
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: Субота, 2009-08-01, 00:46 | Повідомлення # 21 |
 Лейтенант
| а тепер зрозуміло...добре я збираю гроші на цепку, натягувач, ремонт і пиво....
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Субота, 2009-08-01, 11:28 | Повідомлення # 22 |
|
Майор
| Якщо той тіп говорить шо цепь починає звеніти коли падає рівень масла... тоді долий масла і подивись на результат. Але шось мені здається шо цю апрілію не просто так продали.
|
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: Субота, 2009-08-01, 11:33 | Повідомлення # 23 |
 Лейтенант
| її продали тому шо тіпу треба було гроші віддати за мотоцик
Повідомлення відредагував luckyboy - Субота, 2009-08-01, 11:33 |
| |