|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Як відкрити сидіння |
| volkllife | Дата: Четвер, 2009-07-16, 22:54 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Всім добрий вечір, у мене якась халепа з ДІО. Однис словом, вставляю ключ щоб відкрити сидіння, і тут так "щьолк" і све ключ в замку ходить свобідно, і не відкривається. ТРИ дні не трогав, а тепер в дорогу їхати, і багажник б не помішав. Значить що я зробив. 1. Відкрутив болт № 1 і сидіння в мене тепер відкриваєть в другу сторону №2. Як я не мудрував а з № 3, ніяк не можу защіпку зняти. щоб сидіння зняти. Що порадите. Пробував навіть через фару, розкручую, фара крутиться, рухається а достати не можу.
Viper wind / Honda dio AF 34
Повідомлення відредагував volkllife - Четвер, 2009-07-16, 22:56 |
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 00:37 | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
| Напевно потрібно звернутися на http://scooter-lviv.at.ua/ напевно полетів замок...
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 10:35 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| volkllife, під пластиком має бути тросик, що йде від замка, якщо ти його правильно зловиш круглогубцями і потягнеш на себе - ларєц аткроєтса.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| volkllife | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 10:59 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| Треба буде після роботи попробувати, а то той ларец (мать його так) вже стільки днів закритий. Вже думав без біти не відкрию. А скажіть, бо я ще на ХОНДІ не знімав унітаз, щоб назад поставити той тросік то його потрібно відкрутити і зняти.
Повідомлення відредагував volkllife - П`ятниця, 2009-07-17, 11:00 |
| |
|
| |
| Poison | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 12:30 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-майор
| volkllife, тросик немає потреби знімати, його треба зачепити чимось і потягнути на себе, так, щоб замок сидіння відкрився, я так ключі випадково закрив під сідушкою, трохи руку поцарапав, але добрався до завітного тросика, а так ьи прийшлося під порогом ночувати.
|
| |
|
| |
| volkllife | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 15:17 | Повідомлення # 6 |
|
Сержант
| )))) та я про сидіння мав на увазі, якщо я б відкрив, то щоб назад той тросік до замка підладнати треба знімати унітаз, щоб нормально доступитись.
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 16:45 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-майор
| volkllife, ти знов мене не зрозумів, тросик кріпиться до ключного замка при поверненні ключем ти натягуєш тросик і замок сідушки (не путати з замком в пластику) розжимає пружину і викидає сідушку вверх. Тому необхідно просто зачепити цей тросик і потягнути на себе нічого відгвинчувати нетреба, тим самим ти відкриєш сідушку. З твого опису зрозуміло, що десь є обрив тросика, тобі повезло якщо він не біля замка, що тримає сідушку. Якщо ж він все таки обірвався біля замка, то дійсно необхідно знімати сідушку. Дєрзай.
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 17:03 | Повідомлення # 8 |
 Полковник
| Poison, не знаю може я тебе не зрозумів,але не у всіх скутах так відкривається сідуха....але якщо в автора саме так як ти порадив то йому повезло)
Повідомлення відредагував IhoR - П`ятниця, 2009-07-17, 17:05 |
| |
|
| |
| Poison | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 17:13 | Повідомлення # 9 |
 Генерал-майор
| IhoR, не бічив системи HONDA, в мене був випадок з поперезнім скутом, ключ зламався якраз в замку сідушки, всьо причандалля під нею, мусів шукати вихід, або ломати сідушку (поблизу не було нічого, що б могло вказати на наявність цивілізації), або котити скут кілька км поближче до людей, тому було вирішено попорпатися під пластиком і хоч якось спробувати відкрити сідушку. Нащупав трос потягнуві і оп-ля... сідушка відкрита. Вийняв брелок, завів з нього і хутчіш додому (там запасний ключ в укромном мєстєчкє спрятал).
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 18:05 | Повідомлення # 10 |
 Полковник
| Poison, молодець)до автора теми: volkllife, ти як раніше відкривав сідуху?тобто був окремий замок на багажник чи відкривав із замка запалення(повершувши ключ в протилежний бік)? Quote (volkllife) щоб назад той тросік до замка підладнати треба знімати унітаз, щоб нормально доступитись. не бачу нічого такого!вперед і з піснею!
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 18:31 | Повідомлення # 11 |
 Генерал-майор
| volkllife, ще був випадок до того, я ( не підозрював, що там є тросик), так як і в тебе не відкривалася сідушка, взяв тонесеньку викрутку вигнув її буквою Г пошпортався між сідухою і замком - як виявилося добряче заклинив замок, викруткою його розклинив і так відкрив сідуху то був Кануні QT-3.
|
| |
|
| |
| volkllife | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 18:43 | Повідомлення # 12 |
|
Сержант
| У мене окремий замок на багажник, але я щось не доганяю, зараз піду крутити, але я щось там ніякого тросіка не бачу, там все так закрито, що то капець. Зараз піду щось робити. А то в дорогу без сідушки погано. Poison я ось що маю на увазі, наприклад я нащупав той тросік або не нащупав, меніж треба буде потім якось його назад до замка прикрутити, то сідушку прийдеться з унітазом знімати. Просто це все час а треба речі позбирати, завтра в Шацьк вирушаю. Просто якщо це багато часу займе, то я просто не встигну
Повідомлення відредагував volkllife - П`ятниця, 2009-07-17, 18:44 |
| |
|
| |
| FOX | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 21:43 | Повідомлення # 13 |
 Полковник
| http://motoua.net/forum/index.php?showtopic=854 http://motoua.net/forum/index.php?showtopic=11059 Тут почитай.
Vita est Via
|
| |
|
| |
| volkllife | Дата: П`ятниця, 2009-07-17, 23:06 | Повідомлення # 14 |
|
Сержант
| FOX дякую, вже читав ті статті. Poison, IhoR також дякую за поради. Одним словом, зробив я усе. Значить що я зробив, зняв пластик, зліва де замок, той пластик що знизу маленька полоска, не основний, потім взяв ліхтарик посвітив в сторону замка,той що тримає сидіння, і о чудо виднівся тросик, зробив з стального проводу невеличкий гачок, просунув туди, і легенько потягнув, і о чудо, "ЩЬОЛК" сидіння піднялося. Потім розкрутив Унітаз, і побачив це чудо, на тому кінці де замок (куди ключ вставляю) порвався тросік десь на 1 см. добре що я підготовився, з кожуха достав старий тросік і поміняв на новий. Ось така справа, тепер знаю систему замка. Все скут поставив на стоянку, і завтра десь о 06 00 виїжджаю в Шацьк.
Повідомлення відредагував volkllife - П`ятниця, 2009-07-17, 23:08 |
| |
|
| |
| staseuic | Дата: Субота, 2009-07-18, 13:20 | Повідомлення # 15 |
 Сержант
Репутація: 2
| пластическая взрывчатка помагает! гдето прочитал не помню
стас