Тормозні колодки на Storm 150 - Ремзона - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

П`ятниця, 2010-07-30, 08:25
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Ремзона » Тормозні колодки на Storm 150 (Швидко стерлися.)
Тормозні колодки на Storm 150
Mishanja_86Дата: Середа, 2009-07-08, 16:40 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
Купив я собі скутер (див. тему), катався спокійно більше року--горя не знав. От на спідометрі 3300 км. і прийшов час міняти задні тормозні колодки (стерлися до заліза). Пішов на базар, купив пару за 75 грн., поставив--поїхав. Проїхав 300 км(!!!) і нові колодки стерлися процентів на 95 angry То що за х--ня така?? Їздив як завжди, тормозив полегенько, і тут така от ж??а. Напевно колодки неякісні, за скільки і де можна якісні? В кого які думки з приводу? Наперед вдячний.

Скутер скутером, а я складаю на машину.

tyxantonДата: Середа, 2009-07-08, 17:51 | Повідомлення # 2
Майор
Репутація: 1
в підвалі на мотозаводі ті колодки коштують 40грн. І досить пристойної якості, як на вигляд так і на зуб.

Viper Cruiser 250

sashanovaДата: Четвер, 2009-07-09, 23:51 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Репутація: 3
Я б взвгагалі радив зробити зробити самому і не паритись, але і по заводські 3300км це мало, я проїхав на 200км менше розібрав - а в мене вони навіть не притерлись cool , ше тормозити і тормозити happy

Mishanja_86Дата: Неділя, 2009-07-19, 13:32 | Повідомлення # 4
Рядовой
А як можна самому зробити? Руки ростуть з правильного місця, тому спробую. Коротка інструкція в студію!!!

Додано (2009-07-19, 13:32)
---------------------------------------------
Ну то хтось накидає якусь інструкцію по колодках, чи як??

sashanovaДата: Неділя, 2009-07-19, 15:12 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Репутація: 3
Спочатку треба придбати тормозні накладки на будь-яку модель авто (яке подобається) самі найдешевші, вирізаєш клеїш ( клей купував на Торпедо, так і називається:- для тормозних колодок). Якшо колодки на барабанний тормоз то там трохи складніше, бо саму накладку треба вигнути по формі колодки, для цього накладку нагрівають, наприклад у духовці на максимальній температурі (але так шоб не бачили ні мама ні дружина, бо приб’ють), і формуєш по формі колодки, дальше та ж процедура клейки, для особливої міцності можеш дати парочку заклепок, але так щоб вони втоплювалися в поверхню накладки хоча б наполовину. Я в своїй практиці використовував накладки від ВАЗу і раз від старого диску зчеплення. Але все це я робив на скутера на які колодки продавались лише під заказ і коштували по пару десятків євро, на китайця напевно б купив більш-менш якісні готові. До речі на швидість зношення колодок дуже впливає стан поверхні тормозного диску чи барабану, можливо він потребує “проточування”.

Mishanja_86Дата: Неділя, 2009-08-02, 19:46 | Повідомлення # 6
Рядовой
Quote (sashanova)
Якшо колодки на барабанний тормоз

В мене дискові, і ззаду і спереду. Стан самого диску нормальний--немає канавок і пошкоджень, так шо проточувати думаю не потрібно. Спробую ше 1 раз купити нові, коли буду у Львові зайду на мотозавод. Якшо ше раз зітруться, тоді вже буду робити самопал.
P.s. Дякую за поради і допомогу.

Додано (2009-08-02, 19:46)
---------------------------------------------
Купив задні колодки у Львові в магазині біля головного вокзалу (там де салон Євросєті, у сусідньому провулку, "Запчастини для скутерів"), 50 грн. За кількасот км відпишуся...

Форум » Цікаві питання » Ремзона » Тормозні колодки на Storm 150 (Швидко стерлися.)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007