|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Проблема із запуском |
| Серёга | Дата: Неділя, 2009-05-10, 17:07 | Повідомлення # 16 |
 Майор
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Quote (Veber) А китайське масло добре би було поміняти відразу. це не китайське заливають вже наші "майстри"! скутер з Китаю приходить розібраний а наші вже собирають їх і лиють масло !!! Я думаю що китайське масло ходило б краще ніж наші,там хоть є якісь хімікати !!! А в нас більшу частину мастил виготовляють десь в підвалах !!!
"@"
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Понеділок, 2009-05-11, 23:53 | Повідомлення # 17 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Твердження вірне частково, бо все ж двигун-блок приходить в зборі із залитим маслом моторним та трансмісійним, на нього тут чіпляють повітряний фільтр, колесо, деколи карб, сам бачив на власні очі
|
| |
|
| |
| marikone2008 | Дата: Субота, 2009-11-28, 20:21 | Повідомлення # 18 |
 Сержант
| Хлопці поможіть. Скутер не заводиться коли холодний, можна завести витягнувши мембрану з карба, 1-2 рази кіком і з карба з отвору де була мембрана виганяє димок, потім ставлю мембрану і заводиться,коли гарячий з пів-оберта.Я думаю що це впускний клапан. А ви шо порадите?
МАРІК
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-11-29, 22:24 | Повідомлення # 19 |
 Генерал-майор
| Цілком можливо, якшо маєш як (із чого) подати стиснене повітря в циліндр то легко провіриш. Виставляеш на колінвалу мітку “Т”- клапани закриті, і подаеш повітря в свічний отвір, дальше думаю зрозуміло
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 17:14 | Повідомлення # 20 |
|
Майор
| А компресію не легше поміряти?
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-12-02, 10:54 | Повідомлення # 21 |
 Генерал-майор
| Легше звичайно, тільки яку інформацію вона тобі дасть? Припустим поміряв ти, значеня низьке, в чому проблема? - в поршневій? -чи в клапанах? можна зичайно ше капнути масла поміряти знову, значення не змінилося? значить клапани, а який? впускний чи випускний? шоб взнати без розборки знову треба дути повітрям..
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Четвер, 2009-12-03, 17:19 | Повідомлення # 22 |
|
Майор
| капнувши масла, принаймні можна чітко визначити чи клапана чи ні, а може взагалі компресія в нормі - тоді і клапана відпадають
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-12-04, 13:33 | Повідомлення # 23 |
 Генерал-майор
| Quote (Anom1) тоді і клапана відпадають Не відпадають, бо клапан може чуть-чуть підтравлювати і змешувати загальну величину компресії на 1-2кг/см, а якшо в тебе стан ЦПГ -ідеал то покаже наприклад 10-10 кг/см, вроді нормально а після притирки клапанів буде 12-13 кг/см
|
| |
|
| |
| marikone2008 | Дата: Вівторок, 2010-01-12, 15:50 | Повідомлення # 24 |
 Сержант
| Всім здоров! Зняв головку циліндра, між коромислом і клапаном не було взагалі ніякого зазору, чуть попустив , склав докупи і все гуд . Заводиться з пів оборота. Хто знає які треба зазори на 60сс?
МАРІК
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: П`ятниця, 2010-01-22, 00:59 | Повідомлення # 25 |
 Подполковник
| Quote (marikone2008) Хто знає які треба зазори на 60сс? На впускному 0,05 На випускному 0,1 Клапана регулювати на холодному двигуні.
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
|
| |
|
| |
| marikone2008 | Дата: Неділя, 2010-02-21, 11:01 | Повідомлення # 26 |
 Сержант
| Хто знає що може бути , коли завожу холодний скут все нормально, а коли нагрітий то починає трохи диміти,скут 4 тактний.
МАРІК
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Понеділок, 2010-02-22, 13:43 | Повідомлення # 27 |
 Генерал-майор
| Або маслозйомним ковпачкам приходить гаплик, або що більш ймовірніше - поршневим кільцям
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|