Проблема із запуском - Ремзона - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

П`ятниця, 2010-03-12, 00:24
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Ремзона » Проблема із запуском (Погано запускається коли холодний. Допоможіть!)
Проблема із запуском
SashaДата: Вівторок, 2009-03-17, 12:51 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть хто може? Коли холодний дуже погано запускається і відразу глохне. А коли гарячий то відразу з пів оберта і працює нормально. Що це може бути? (двигун 4т)

BOSSДата: Вівторок, 2009-03-17, 13:23 | Повідомлення # 2
Лейтенант
в мене таке було на 2т то я просто карб відрегулював

serhiiДата: Вівторок, 2009-03-17, 14:04 | Повідомлення # 3
Подполковник
Sasha, а свічку,коли міняв ?
Sasha, а який скутер,і скількі проїздив ? surprised
BOSS, в 4т там вже йде більш продвинутий карбюратор,не думаю шо то карбюратор ?

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

SashaДата: Вівторок, 2009-03-17, 14:26 | Повідомлення # 4
Рядовой
Він ще новий. Пробіг біля 200 км. Свічки тільки но міняю (вже третя). Ті закидувало пальним. Карюратор регулюва на гарячому. Може це тому він так погано заводиться на холодному?

serhiiДата: Вівторок, 2009-03-17, 14:34 | Повідомлення # 5
Подполковник
Quote (Sasha)
Він ще новий. Пробіг біля 200 км. Свічки тільки но міняю (вже третя). Ті закидувало пальним. Карюратор регулюва на гарячому. Може це тому він так погано заводиться на холодному?

Карбюратор і треба на гарячому регулювати ! Всеж таки якщо заливає свічку то треба відрегулювати карбюратор ! або свічки поганої якості !

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

SashaДата: Вівторок, 2009-03-17, 14:39 | Повідомлення # 6
Рядовой
Після регулювання карба - свічки нормальні. NGK я не знайшов, поставив Denso сказали що також нормальна. Я думаю можливо ще проблема із пусковим збагачувачем. Порадь як його перевірити.

serhiiДата: Вівторок, 2009-03-17, 14:43 | Повідомлення # 7
Подполковник
Ти коли заводиш то спрацьовує електро-клапан ! А який скутер ?

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

SashaДата: Вівторок, 2009-03-17, 14:45 | Повідомлення # 8
Рядовой
Jamasaci

SashaДата: Вівторок, 2009-03-17, 14:48 | Повідомлення # 9
Рядовой
Гарантію не дали бо брав з рук. Зразу він працював як годинник, проблеми почалися десь після 100 км

Lord_ifДата: Вівторок, 2009-03-17, 20:16 | Повідомлення # 10
Лейтенант
Репутація: 2
Ну скажу так на китайських 4 тактниках такому немає чого дивуватись , в них двигуни на холодному важкувато заводяться мене на мому старому спасав підсос і то коли катався в мороз то заводив по 5 хвилин просто вбивало ((((((((А потім ще прогрівав кароч бажання кататись зразу відпадало в тепло канешно інша справа мене підсос спасав
Ну а тобі що порадити відстрой карбюратор (заведи його прогрій потім повністю закрути гвинтик якості і підтримуй ручкою газу оберти щоб не заглох бажано це робити двом ,потім повіль відкручуй гвинтик холостих поки не почне працювати сам , тепер відкручуй гвинтик якості відчуєш як зростають оберти крути доки поки не почнуть оберти падати PS для такого діла потібно мати гарний слух щоб почути ту золоту серединку) цим ти відрегулюєш максимальні оберти тепер закрути гвинтих холостого ходу до нормальних обертів і радуйся
А якщо далі буде погано заводитись треба потрощити двигун розібрати карбюратор первірити справність підсосу чи пускового збагачувача що там в тебе стоїть ну а якщо і це не поможе то вже лізти далі (якої в тебе масло густини чи не занадто густе якщо 10W60 то нема чому дивуватись чому так заводиться ще ранки холодні

Жити заради того щоб їхати , їхати заради того щоб жити

SashaДата: Середа, 2009-03-18, 08:21 | Повідомлення # 11
Рядовой
Якої густини масло я незнаю. Бо воно ще із Китаю в ньому приїхало, я ще не міняв. Сьогодні зранку завів таким методом: кілька разів кікнув без запалювання, потім 3 рази ручкою газу. 2 перших рази заглох, а 3 - почав працювати, 5 хв прогрів і поїхав.
Дякую всім за поради. Буду ще настроювати карб.

PoisonДата: П`ятниця, 2009-05-08, 13:45 | Повідомлення # 12
Генерал-майор
Репутація: 3
Quote (Sasha)
Якої густини масло я незнаю. Бо воно ще із Китаю в ньому приїхало, я ще не міняв. Сьогодні зранку завів таким методом: кілька разів кікнув без запалювання, потім 3 рази ручкою газу. 2 перших рази заглох, а 3 - почав працювати, 5 хв прогрів і поїхав.
Дякую всім за поради. Буду ще настроювати карб.

В мене така ж проблема, спочатку кікаю без запалювання, потім заводиться деколи з 1-го, а деколи з 5-7 разу, карб також крутив і з тим живу (поки, що).

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

sashanovaДата: П`ятниця, 2009-05-08, 23:26 | Повідомлення # 13
Генерал-майор
Quote (Lord_if)
Ну скажу так на китайських 4 тактниках такому немає чого дивуватись , в них двигуни на холодному важкувато заводяться

З чого раптом ? Новий скут же! В мене заводився при -7 з пів оберта (правда прикривав вхідний отвір фільтра), скоріш за все глючить пусковий збагачувач.

VeberДата: Неділя, 2009-05-10, 14:36 | Повідомлення # 14
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Quote (Sasha)
Якої густини масло я незнаю. Бо воно ще із Китаю в ньому приїхало, я ще не міняв.

А китайське масло добре би було поміняти відразу. Крім того, треба попідтягувати гвинти на вхідному колекторі - може підсосувати зайве повітря.
Принаймні в мене так було на новому - підтягнув (точніше на сервісі підтягнули, коли я описав діагноз) - і все стало нормально.
Взагалі, перше, що треба зробити на новому китайці - це попідтягувати всі кріплення і замінити масло.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

sashanovaДата: Неділя, 2009-05-10, 15:06 | Повідомлення # 15
Генерал-майор
Quote (Veber)
Взагалі, перше, що треба зробити на новому китайці - це попідтягувати всі кріплення і замінити масло.

Це точно і заодно подивитися чи всі шланги і провода підєднані! smile

Форум » Цікаві питання » Ремзона » Проблема із запуском (Погано запускається коли холодний. Допоможіть!)
Сторінка 1 з 212»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007