|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| заміна лампи у фари в скутерах дефиант "Артеко" |
| arsLviv | Дата: П`ятниця, 2008-05-09, 02:30 | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| У мене скутер Дефіант"Артеко" користуюсь ним майже місяць!розкажу я вам про лампочку фари: заводська лампочка там стоїть на 12V. 18/18W!я ходив питав де можна було придбати всі говорил що незнають треба їхати на сервіс!так як я весь день занятий у мене часу небуло їздити по сервісам!я просто взяв звичайну галогену лампочку від автомобильної фари на 12V. 60/55W!по гнізду у фару вона не підходила тому прийшлось старе гніздо зняти і при тому у гнізді вирізати трошки більшу дирку щоб ця лампочка війшла и зафіксував її супер клейом по боках!світити фара стала у 5 разів ліпше!а коли в ночі їдеш видно всю дорого! так що думайте !
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2008-05-09, 18:00 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Думаю, так недовго поїздиш. Потужність генератора дивився? Знайди краще хоча би 35W - кажуть така буває. А ще - люди всі лампочки замінюють на світлодіоди (крім фари ) - тоді згідний - і автолампа 60W може стояти.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: П`ятниця, 2008-05-09, 18:27 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| а на які такі світодіоди!поясни!дай може силочку на якому вони зображені!я б собі поставив!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2008-05-09, 18:31 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
| Це на якомусь форумі читав - один собі замінив повністю всі лампочки поворотів, гальма, габарити на світлодіоди. Зараз не згадаю, але світлодіоди можна знайти на радіоринку, там і проконсультують, як ставити. Сам думаю щось таке зробити.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| Sempron | Дата: Субота, 2008-05-10, 00:47 | Повідомлення # 5 |
 Сержант
Репутація: 2
| В китайців це природньо зі світлом, в мене Фада, я зняв рідні підфарніки бо вини жрали багато енергії і плавили фари (блискучу пластмасу), поставив сині світлодіоди плоскі і фари підрегулював, а на рахунок лампочок то там стоять 40-45ват 12 вольт (такі як до Яви). Тай таке...
Honda Super Dio AF-27/Dio AF-18/Dio AF-18/FADA FD 50 QT-11
|
| |
|
| |
| postullat | Дата: Субота, 2008-08-09, 17:44 | Повідомлення # 6 |
|
Сержант
| Чи можна на Хонду 18 по боках поставити потужні фари галогени. Якщо можна то звідки брати живлення до них
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Понеділок, 2008-08-11, 00:06 | Повідомлення # 7 |
 Полковник
Репутація: 8
| Quote (arsLviv) а на які такі світодіоди!поясни!дай може силочку на якому вони зображені!я б собі поставив! Babay таким займаеться, звернись до нього. У нас на мотоциклi всi поворотники, стоп, габарити свiтодiоднi. Буде бiльше часу, на скутер теж поставимо.Додано (2008-08-11, 00:06) --------------------------------------------- arsLviv, якщо оптика не мае запасу мiцностi, розрахованого на "бiльшеватну" лампочку, то за деякий час, як писав Sempron, вона справдi може поплавитись. У 9 iз 10 випадкiв так стаеться. Далi - якщо генератор не розрахований на таку потужнiсть, то тобi буде жерти аккумулятор. Так що навряд чи ти так будеш довго i щасливо iздити. Шукай iншi варiанти
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2008-08-11, 00:12 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| о, эт очень интересно, про диоды вместо лампочек. а мона попдробнее?
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Понеділок, 2008-08-11, 00:44 | Повідомлення # 9 |
 Полковник
| SiruS, поподробнее обращайся к Бабаю, он в этом спец. Скажу только, что занятие это не из простых. Особенно, если хочешь эксклюзива. Можно стоп/поворотники зделать любой формы - круглые, квадратные, овальные, короче, любе-рябе. Олег (Бабай) делает все сам, вплоть до изготовления платы со светодиодами. Есть варианты, конечно, и попроще - на базаре можно найти готовые светодиодные блоки.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2008-08-11, 00:58 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| юля, я подехать к вам мона глянуть на сие чудо? уж оч интересно стало )))) например завтра, тоесть уже сегодня часов после 7 вечера?
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Понеділок, 2008-08-11, 01:16 | Повідомлення # 11 |
 Полковник
| Можно, конечно. Созвонись с ним и договоритесь. Додано (2008-08-11, 01:16) --------------------------------------------- P.S. Телефон указан (под моим аватаром) тут:зв"язок
|
| |
|
| |
| Cross | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 17:35 | Повідомлення # 12 |
 Лейтенант
| А чи варта міняти лампи фар,якщо світло влаштовує???Хоча б заради розвантаження генератора???
Viper Storm 150 new Honda Dio 28 ZX
|
| |
|
| |
| maks-nazar | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 20:21 | Повідомлення # 13 |
 Сержант
| світло то нормальне але хочеться щоб з денним відтінком булоб ще краще але кріплення там повна жоп....,в мене таке стояло колись на запорожці,цоколі нестандартні,треба міняти патрон під три ножки бо там в кітайців цоколь круглий,а ламп з денним світлом таких небачив,а перегружати генератор не обовязково ,можна поставити з такими ж ватами як і стоять
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 22:47 | Повідомлення # 14 |
 Лейтенант
| Quote (Cross) Лейтенант Група: Реальні Повідомлень: 45 Репутація: 0 [0%] ± Зауваження: 0% Статус: OfflineА чи варта міняти лампи фар,якщо світло влаштовує??? Повірте моєму життєвому досвіду, що навряд чи варта міняти те що влаштовує. Бо результат змін непередбачуваний і скоріш за все не той, на який розраховував. В мене згоріла лампа у фарі і мене це перестало влаштовувати. Не влаштувало мене теж те, що КеТайська лампа на заміну мала коштувати 50 Грн і її ще й треба було чекати. Поставив автогалогенку (хорошу, Філіпс +50%) світло влаштувало, не сподобалось те, що геть сплавився рефлектор. Нині поставив КСЕНОН, 35 Вт, лампа Пролюмен 6000К, баласт Мітсумі. Тепер ніби влаштовує. Ще замінив габарити на світлодіодні, теж ніби влаштовує..... Поки що. Додано (2008-08-29, 22:47) --------------------------------------------- А якщо шановний Cross шляхом безглуздих постів собі набиває репутацію, то це швидко набридне....
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| Cross | Дата: Субота, 2008-08-30, 09:45 | Повідомлення # 15 |
 Лейтенант
| Quote (ggarry) А якщо шановний Cross шляхом безглуздих постів собі набиває репутацію, то це швидко набридне.... В тебе що,якісь проблеми??Репутацію можуть або підняти або опустити інші учасники.Якщо ти не розумієш моїх питань,то це не моя проблема.Ти трохи вдумуйся в суть питання,а потім критикуй.В мене є техніка,отже і купа питаннь.
Viper Storm 150 new Honda Dio 28 ZX
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|