|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Дзеркала! |
| scorpion_vp | Дата: Субота, 2008-04-19, 09:10 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| Народ підкажіть, що зробити з дзеркалами, постійно збивається настройка. Тобто там, де ніжка дзеркала, прикручується до руля і контрогаїться, там все нормально тримає. Збивається настройка в пластмасовому корпусі дзеркала. Що зробити, щоб воно тугіше настроювалось? Може хто-небудь стикався з такою проблемкою? Добавлено (2008-04-19, 09:10) --------------------------------------------- Вже зробив!
4//2
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Субота, 2008-04-19, 17:21 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 4 [8%]
| Ділися, що зробив.
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Неділя, 2008-04-20, 22:56 | Повідомлення # 3 |
|
Сержант
| Дуже просто. Зняв з корпусу дзеркала пластмасову обшивку. Під нею знаходиться шуруп, який затискає шарикоподібний шарнір ножки дзеркала в пластиковому корпусі. Він як і багато інших шурупів був недокручений. А щоб в подальшому не відкручувався, капнув каплю суперклею біля шляпки шурупа. Ще вигнув ніжки трохи в боки, збільшилась площа видимості в дзеркалі. Зараз все ОК.
4//2
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Вівторок, 2008-05-06, 16:26 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Добавлю від себе. Кілька днів назад придбав собі панорамні дзеркальця, які покривають так звану мертву зону. Наклеїв в кутиках основних дзеркал. Тепер видно машини, які тебе обганяють...
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Середа, 2008-06-11, 18:47 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Де такі можна купити. Я раз через таку фігню чуть в аварію не попав (під фігньою я маю на увазі мертву зону)
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Четвер, 2008-06-12, 12:08 | Повідомлення # 6 |
Полковник
| На авторинку, що на зеленій... правда вони в мене вже відлетіли...
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Неділя, 2008-06-22, 19:33 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я теж хтів настроїти собі зеркала а то все звбиваються!пробував відєднати пласмасу так зразу зеркало трісноло і посипалось на підлогу!обідно!ніхто незнае де можна купити і скільки буде приблизно коштувати!а то незручно іздити без зеркала! Додано (2008-06-22, 19:33) --------------------------------------------- ШАРК43 ти говорив що в тебе є зеркало запасне !продаш може чи на пиво поміняем?!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| probNICK | Дата: Неділя, 2008-06-22, 22:33 | Повідомлення # 8 |
Рядовой
| насчёт панорамных зеркал мёртвой точки, всякой фигни типа губок, тряпок, скотчей 2хсторонних..., автохимии (шампуни, полироли и т.д.),.... инструментов.....подсветок всяких,.... кароче, всего, что подходит и для машин, и для скутеров: рынки это хорошо, но, при желании и возможности, поробуйте магазинчик "автодоктор" на площади возле ст. Підзамче или магазин автотоваров возле рукавички на Луганской (сразу за рукавичкой, если ехать от кольца зелёная+батальная). дешевле там.
everybody lies
|
| |
|
| |
| ianpro | Дата: Понеділок, 2008-06-23, 16:57 | Повідомлення # 9 |
|
Сержант
| arsLviv, Магазин "Мотовелотехніка" навпроти Мотозаводу. Там є дзеркала до кольору до вибору. Купив собі за 50 грн чорні пластмасові дзеркала, ще тримаються, дзеркало туго регулюється, мені подобається. Біла коробка без опізнавальних знаків. На чорному пластику лейбочка Shenao, а також трикутник заміксований з символом Nike. У чеку "Дзеркала 8 мм. мал. пласт. чор. Titan ZX-032" - 50 грн. Головне, щоб дали перед купівлею покрутити їх у руках. Там на стенді причіплені зразки. Перед тим купляв дзеркала за 64 грн. у трампарку на Сахарова/Гвардійській. Десь 2 тижні протрималися. Незручні. Інших завозити там і не планують..
|
| |
|
| |
| ianpro | Дата: Понеділок, 2008-06-23, 17:01 | Повідомлення # 10 |
|
Сержант
| Дзеркало ззаду. На "хромоване" не звертайте уваги, то не воно :-) Додано (2008-06-23, 17:01) --------------------------------------------- Соррі за тучу постінгів ось це - залишки від того за 65 грн, лівак-лівак, стидайтеся китайські кривороби, манагера на вас немає
|
| |
|
| |
| DEN | Дата: Субота, 2008-08-09, 11:38 | Повідомлення # 11 |
Рядовой
| ianpro, Такие ( последнее фото) в МВТ сейчас 30 грн. Не самые прочные(мягко говоря) и не держат ракурс ( правильно выразился? ). В общем - цена соответствует качеству!
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Субота, 2008-08-09, 11:48 | Повідомлення # 12 |
Подполковник
Репутація: 1 [2%]
| Я бачив щось середнє, між верхніми і нихніми фотками за 25 грн за пару, правда зімітив одне скло дуже тонке. В мене подібне до верхнього, правда мені допомогли (розби дзеркало), прийшлось вирізати нове 3,5 мм товщиною ставив на білий герметик, (можна і на силікон прозорий), вже були падіння, понули штангу, а дзеркало ціле .
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| Cross | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 17:40 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| А в мене праве дзеркало при їзді дає потріскування,може хтось знає як це лікується???
Viper Storm 150 new Honda Dio 28 ZX
|
| |
|
| |
| maks-nazar | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 20:13 | Повідомлення # 14 |
Сержант
| напхай паралону або монтажною піною задуй може поможе,тільки небагато бо вона розперає
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |