|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| suzuki adress |
| taras_rudno | Дата: Понеділок, 2008-01-21, 20:16 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| В мене проблема! Маю два скутера сузуки адреси і ні один не хоче їхати! В одному вже всі основні деталі, такі як поршень,циліндер ремкомплект карба і всякі дрібнички поміняв а він далі не заводиться! а як заводиться то не тримає холостих! я в шоці! Допоможіть!
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Понеділок, 2008-01-21, 21:39 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Шеф
| taras_rudno, в першу перевір настройки карба, перевір свічку - і реально побачиш картину... Читаю дану статтю і все стане на свої місця - http://lsc.org.ua/publ/2-1-0-24
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Понеділок, 2008-01-21, 21:47 | Повідомлення # 3 |
Майор
Група: Толкові
Репутація: 2 [4%]
| Причин может быть много. 1 Чистый ли карб?Правильно ли он настроен? 2Какая искра,какой цвет нагара на свече? 3 Нормально ли поступает бенза в карб? Отпишись,а потом будем думать.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| taras_rudno | Дата: Понеділок, 2008-01-21, 22:07 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
| Поставив новий поршень,циліндр,і всі прибамбаси шо там треба! купив новеньку свічку! Бензина поступає, іскра є! а скутер не заводиться! навіть признаків життя не подає! я так думав - а може бути причина в тому клапані но йде після баку там де роздвоюються ті шланжики,там де поступає бензин і йде всмоктування! я думаю ви зрозуміли або комутатор шось барахлить! я думаю шо то треба вживу подивитися якомусь досвіченому скутероводу!
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Понеділок, 2008-01-21, 23:15 | Повідомлення # 5 |
Майор
| taras_rudno-'это ты на аваторе? 1 ОТкрути свечу и в цилиндр залей шприцом пару кубиков бензы,и попробуй завести. 2Проверь бензофильтр. 3 возможна неисправность комутатора,генератора,,катушки зажигания,----слабая искра 4 проверь лепестковый клапан,,сальники колена,,герметичность картера,прокладки. Суза хороший скут пока не сломается,реминтировать его сложновато,.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| taras_rudno | Дата: Вівторок, 2008-01-22, 19:00 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
| Я краще завезу його на Зелену нехай майстри оприділять поломку а там потім шось буду крутити! На авторі це моя Сузука і МОЯ дівчинка! але вона дуже нечемна! Вона має також Сузуку зелену але трошки новішу від моєї! Літає на ній як "зварьована" Я думаю шо ви приймете її в скутер клуб!
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Вівторок, 2008-01-22, 23:10 | Повідомлення # 7 |
Admin
Група: Шеф
| taras_rudno, дівчинка красива, без питань, але берегти себе треба...
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Середа, 2008-01-23, 01:59 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Quote (taras_rudno) Я краще завезу його на Зелену нехай майстри оприділять поломку а там потім шось буду крутити! Это конечно выход-но я считаю,что лучше самому скут отремонтировать.,для тебя же пользы больше будет,и денег сэкономиш,и скут изучиш.А если в дороге чтото сломается?До начала сезона время ещё есть,спешить некуда.
|
| |
|
| |
| taras_rudno | Дата: Середа, 2008-02-27, 18:29 | Повідомлення # 9 |
Рядовой
| Лепестки в порядку бензинового фільтра нема наскільки я знаю! Карб продутий! Іскра вроді нормальна- не є слабенька! А герметичність я не знаю?А як її провірити?Народ може хтось хоче завітати в Рудно і подивитися до мого скутерка! З мене ВЕЛИКЕ пиво!  Добавлено (2008-02-27, 18:29) --------------------------------------------- Один Адресс зробив! попав в 225 гривень! причина- клапан в карбі! Я так і думав що з ним щось неладне! мої догадки підтвердилися! На сервісі на Зеленій заплатив за клапан 130 грн, 45-діагностика, 30-прочистити карб, 15-фільтр, 5 бензин. казав що ше треба скоро міняти лепестки дрьобані!!! Хто може дістати дешевше - пишіть! А з другим ше не ясно! треба тросік газу в першу чергу! потім здається також електромагнітний клапан і сальніки! Але там такий специфічний карб і клапан шо я не знаю шо буду робити!
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |