| v_vitaliy | Дата: Четвер, 2007-09-27, 23:33 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| Купив я влітку Апрілію б/у йздила прекрасно поки в один момент перестала заводитися то заведеться то ні.Коли заводилася проїду метрів 500 потім сама скидає швидкість прогазую йде далі нормально.Вирішив я поміняти кольца розібрав а він тюнінгнутий від малосі знайшов я кольца поміняв.Заодно почистив вихлопну(розрізав і почистив).повітряний фільтер почистив.промив і продув карбюратор.Зібрав і проблема залишилась таж сама.Незаводиться.Скидаю вихлопну заводиться повний газ неїде.Ставлю вихлопну незаводиться.Знімаю прокладку з вихлопної і недотягую її заводиться прекрасно їде але звук ужасний.Карбюратор пробував Настроювати нівяку.Може хто знає може є якісь нюанси? Махаюся вже майже місяць
Aprilia,Honda dio27,Yamaha Aprio
|
| |
|
|
| baklfs | Дата: Субота, 2007-09-29, 20:20 | Повідомлення # 2 |
Подполковник
Група: Толкові
| В мене теж бувало скутер то заводився, то не заводився, але то було проблема в ікрі: напруга через ізоляцію високовольтного провода тікала на раму і ще плюс свічка була стара.
|
| |
|
|
| Oskar | Дата: Субота, 2007-09-29, 22:54 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| Quote (baklfs) але то було проблема в ікрі: Мені цікаво куди ту ікру напихав в скутер !?! Чи може зверху намазував!? і ше одне: де в ікрі високовольтний провід !?!?!
Gilera Typhoon Sport series HONDA LEAD 90 music edition Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
|
| baklfs | Дата: Неділя, 2007-09-30, 00:06 | Повідомлення # 4 |
Подполковник
Група: Толкові
| Oskar, між котушкою і свічкою високовольтний провід
|
| |
|
|
| v_vitaliy | Дата: Неділя, 2007-09-30, 00:48 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
Група: Реальні
| Дякую всім вже завів.Проблема була з лепістковими клапанами поміняв і завелася безпроблем.
Aprilia,Honda dio27,Yamaha Aprio
|
| |
|
|