|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Не можу завести Сузукі Сепію |
| Pirez | Дата: Вівторок, 2007-09-11, 21:31 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| Народ в мене здохла була катушка генератора в Сепії...я її поміняв, поміняв і регулятор напруги..... А зараз завести не можу.....Іскра на свічці є ...перевіряв.... також в деякі моменти лапка віддає назад....пробував і перекручувати катушку..ніфіга((( порадьте щось...бо я вже незнаю що дійсно з тим гробом робити((((  Добавлено (2007-09-11, 21:31) --------------------------------------------- і ще забув сказати коли викручую свічу то вона мокра...((((
СЕКС і ШВИДКІСТЬ - споріднені речі!!!))
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Середа, 2007-09-12, 09:53 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Шеф
| якщо свічка мокра, то напевно її заливає бензином. Подивись в настройки карбюратора, а саме зменш подачу пального, і тоді спробуй "покікати". Крім цього попробуй поміняти свічку на свічку із більшим або меншим калильним числом!!
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
| |
| baklfs | Дата: Середа, 2007-09-12, 13:58 | Повідомлення # 3 |
Подполковник
Група: Толкові
| Подивись зазор на свічці або попробуй іншу свічку Добавлено (2007-09-12, 13:58) --------------------------------------------- Подивись зазор на свічці або попробуй іншу свічку
|
| |
|
| |
| Pirez | Дата: Четвер, 2007-09-13, 20:31 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
| я так зрозумів що там з тою свічкою якась фігня...та іскра є але вона якась не понятна....тіпа слабенька..... напевно прийдеться поміняти Добавлено (2007-09-13, 20:31) --------------------------------------------- Сьогодні пробував міняти свічку..... та сама історія. порадьте щось народ
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Четвер, 2007-09-13, 22:40 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Quote (Pirez) Сьогодні пробував міняти свічку..... та сама історія. sad порадьте щось народ кажу ж перевір настройки карбюратора!
|
| |
|
| |
| Pirez | Дата: Неділя, 2007-09-16, 12:29 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
| Вчора пробував вже і карбюратор виставляти....та сама фігня((((( фіг прастіш шо тепер з ним робити((((
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Неділя, 2007-09-16, 13:05 | Повідомлення # 7 |
Admin
| Pirez, ну тоді треба дивитись всю електромережу скутера, можливо коли вилетіла катушка - вона за собою потягнула ще якісь проблеми в проводці, релешках і т.д. - хоча я в цьому сумніваюсь. А так, то по великому рахунку, вартувало його б розібрати до нуля, і потім поступово збирати - перевіряючи роботу окремих деталей, бо по-іншому вгадати буде дуже важко. Бо мокра свічка, це проблеми з розряду двигуна та карбюратора, на сайті в каталозі статей є стаття по визначенню проблем в скутера по зовнішньому вигляді свічок запалювання - http://lsc.org.ua/publ/2-1-0-24 - ПОЧИТАЙ!!! Що може означати твоя мокра свічка!!
|
| |
|
| |
| Pirez | Дата: Неділя, 2007-09-23, 18:11 | Повідомлення # 8 |
Рядовой
| Блін...та моя табуретка не заводиться....вже поміняв катушку генератора і катушку запалення.... При спробі завести його з лапки її ( лапку) відштовхує назад.... ( це є наслідком раннього запалення).... Народ допоможіть розібратися((( а то я до зими ще хочу на ньому покататися
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |