Create site free
offtop (4) - Різне - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Вівторок, 2012-02-07, 12:34
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 4 з 6«123456»
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Цікаві питання » Різне » offtop (про все потрохи, не злазячи із скута)
offtop
LezioДата: П`ятниця, 2007-06-29, 13:30 | Повідомлення # 46
Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Lezio)
держава багата не спорю, але те багатство гребуть тільки під себе

Babay Ти це напевне погано читав!!!!!!

Quote (Babay)
пролезшая, урвавшая благодарясвоей безпринцыпности - теперь наша элита и власть. И рабская психология"электората" отлично поддерживает эту систему

Ти хоч сам зрозумів що сказав??? чи ти десь з комсухі зкопіював а свого розуму не додав!!!!

Quote (Babay)
элита и власть

а ти ці два терміни не плутай це зовсім і нші люди!!!! ти напевне еліту бачив тільки коли вчився після того як в нет заліз нічого не розумієш...

але тут форум не для того щоб дискусувати про політику владу і еліту, як казав Ігорко чи Макс cool "не флудь!"

"України слава ляже поміж народами!"
Життя прекрасне!!! живи впевнено! :)

wildДата: П`ятниця, 2007-06-29, 13:30 | Повідомлення # 47
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
Потім перекину в "ОФФТОП"... АЛЕ МУШУ ДОБАВИТИ..

я теж вважаю, що сучасне покоління (молоді люди від 16-ти до 25-ти) сприймають життя керуючись навязаним "світоглядом" зформованим з роками, синтезованим із "націоналістично-патріотичного", "псевдопострадянського" та так званого "американського способу життя", при чому адаптували під себе єдину "життєву цінність" - матеріальну.., позаяк - духовно себе повністю задовільняють першою.. А "еліта" (так звана) формується із індивідумів, що мають вплив на "так званий" середній рівень населення, одиницю влади нищого рівня (електорат) що приймає безпосередню участь в державотворенні, причому невпливаючи на цей процес..
з цього випливає - що допоки "влада", "еліта нації" не перестануть бути обєктом наслідування та зразком життєвого кредо для більшості (а так воно і є) - нарікати на те, що "всі біди" через владу, та інші зацікавленні політичні сили - означає признавати свою неміч та бездіяльність в сучасному розвитку НАЦІЇ !!!

Добавлено (2007-07-29, 15:58)
---------------------------------------------
сорі, що так запутано, але дуже вже це "свербляча" тема...

хуже пива - лучше нету...

baklfsДата: П`ятниця, 2007-06-29, 13:30 | Повідомлення # 48
Подполковник
Група: Толкові
Репутація: 0
Люди, киньте цю дурну тему, бо вже тошнить від політики. ДОСИТЬ!!!

Добавлено (2007-07-29, 22:57)
Babay, Lezio, wild, говорите ви гарно, але слова ваші пусті. Переходьте на більш конкретні теми.

LezioДата: П`ятниця, 2007-06-29, 13:31 | Повідомлення # 49
Лейтенант
Quote (wild)
нарікати на те, що "всі біди" через владу, та інші зацікавленні політичні сили - означає признавати свою неміч та бездіяльність в сучасному розвитку НАЦІЇ !!!

Якщо це твої слова то це сказано Сильно!!!! good
Політика штука хитра, як не ти нею цікавишся то вона тобою!!! suspect

Quote (wild)
я теж вважаю, що сучасне покоління (молоді люди від 16-ти до 25-ти) сприймають життя керуючись навязаним "світоглядом" зформованим з роками

Quote (wild)
при чому адаптували під себе єдину "життєву цінність" - матеріальну.., позаяк - духовно себе повністю задовільняють першою.

не всі! nono

називається почали про дороги!!! biggrin
Тож гарних всім доріг і щоб політичні бігборди не відвертали вашу увагу!!! wacko

Добавлено (2007-07-30, 01:20)
О придумав нову тему "що відвертає вашу увагу на дорозі чи в дорозі???"

BabayДата: П`ятниця, 2007-06-29, 13:31 | Повідомлення # 50
Подполковник
Quote (Lezio)
Ти хоч сам зрозумів що сказав??? чи ти десь з комсухі зкопіював а свого розуму не додав!!!!

О то пизданув, шо в лужу перднув!(С)Л.Подерв'янский
Я _совсем_ не смотрю телек, не говоря уже о чтении газет! СМИ - это оружие
массового поражения. Я умею ДУМАТЬ сам.
Хотя я не удивлюсь, если для тебя это немыслимо.

Quote (Lezio)
Quote (Babay)
элита и власть

а ти ці два терміни не плутай це зовсім і нші люди!!!! ти напевне еліту бачив тільки коли вчився після того як в нет заліз нічого не розумієш...

Ага, научи меня... =)
Карл Маркс и Фридрих Энгильс - не муж и жена, а четыре совершенно разных
человека!(с)анек

Stay free in the wind!

LezioДата: П`ятниця, 2007-06-29, 13:31 | Повідомлення # 51
Лейтенант
Quote (Babay)
О то пизданув, шо в лужу перднув!(С)Л.Подерв'янский

angry

Я бачу ти ще той комуняка і вмієш лисого стригти!
а на рахунок навчання то скільки людей стільки думок і не кажи, що ти завжди правий! розумовий розвиток не завжди залежить від віку!!! biggrin

Ш-Е-Ф-ФДата: Четвер, 2007-08-09, 00:24 | Повідомлення # 52
Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
ПРИКОЛ

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

wildДата: Четвер, 2007-08-09, 22:47 | Повідомлення # 53
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Quote (Lezio)
Я бачу ти ще той комуняка і вмієш лисого стригти! а на рахунок навчання то скільки людей стільки думок і не кажи, що ти завжди правий! розумовий розвиток не завжди залежить від віку!!!

1. "комуняка"? - обгрунтуй..!

2. "розумовий розвиток не завжди залежить від віку" - можливо, ти мав наувазі "рівень розумового розвитку..", позаяк саме поняття "розумового розвитку" підрозуміває - безперервний процес накопичування інформації та досвіду, та переважно залежить від віку людини. (переважно - не означає що завжди..)

3. Мені здається, чи ти упередженно ставишся до росіян (москалів)..? - Я сам на 2/3 русский и мне это (твоё отношение) выдаётся малоприятным, но я же не конфликтую с другими по этому поводу..!

4. "Про свої політичні вподобання" - це остання тема, яку я хотів би обговорювати на даному форумі, та і обговорювати взагалі.., Помоєму нас обЄднує тут зовсім інше захоплення, крім дострокових виборів і поділу на "москалів", "хохлів", "східняків" та "западенців" і т.п. ..

пи.си. ІМНО, нах..! smile

хуже пива - лучше нету...

TeraДата: П`ятниця, 2007-08-10, 14:00 | Повідомлення # 54
Полковник
Репутація: 8
М-да, Макс! Оце розписав, так розписав!
Цiлком погоджуюсь, що скутер-клуб - не мiсце для диспутiв на тему полiтики, релiгii, нацiональностi, сексуальноi орiентацii чи ще чогось подiбного. I, тим бiльше, не мiсце для взаэмних образ.
Усi ми тут рiзнi. Кожен iз власним свiтоглядом та життэвим досвiдом. Але тут, на форумi, нас об'эднуэ одне - захоплення скутерами. I навiть у цьому ми рiзнi. Бо для одного скутер - просто зручний засiб пересування з точки А в точку Б, для iншого - невiд'эмна частина самого себе, а ще для когось - це певний спосiб самовираження. Таких варiантiв може бути безлiч. Та нiхто не сперечаеться. Бо в цьому нема сенсу.
Я не погоджуюсь з думкою, що iстина зароджуэться у суперечцi. Принаймi, в такому виглядi, як це найчастiше зустрiчаеться. Бо у будь-якiй суперечцi, в першу чергу, мае бути взаемоповага, вмiння слухати i здатнiсть подивитись на проблему пiд рiзними кутами. А не як зашоренi, бачити лише те, що перед тобою. I не прагнення пiдняти свiй авторитет за рахунок приниження iншого, як це, нажаль, часто спостерiгаэться... IМХО
То ж бажаю усiм приемного, корисного i цiкавого спiлкування!

M@KSДата: Неділя, 2007-08-12, 01:28 | Повідомлення # 55
Рядовой
коли будуть зїзди??????? smile

BETA Chrono

baklfsДата: Неділя, 2007-08-12, 10:01 | Повідомлення # 56
Подполковник
З такими суперечками зїздів може взагалі не бути - люди сильно зайнялись політикою.

TeraДата: Понеділок, 2007-08-13, 13:03 | Повідомлення # 57
Полковник
Репутація: 8
baklfs, ти, краще скажи, скiльки реально народу IЗДИТЬ? Половина, а то й бiльшiсть зараз на ремонтi

Повідомлення відредагував Tera - Понеділок, 2007-08-13, 13:04

baklfsДата: Вівторок, 2007-08-14, 09:15 | Повідомлення # 58
Подполковник
Літом ремонтуємся, зимою їздим - неправильно.

Більшість не тільки ремонтується, а ще десь пороздїжджалось на відпочинок.

Повідомлення відредагував baklfs - Вівторок, 2007-08-14, 09:18

Ш-Е-Ф-ФДата: Четвер, 2007-08-16, 23:27 | Повідомлення # 59
Admin
В Киеве ГАИ ужесточит проверку водителей скутеров
Киевская ГАИ ужесточила проверку водителей мопедов. От них будут требовать техталон, удостоверение личности, а за нарушения - штрафовать.

Госавтоинспекция Киева усилит борьбу за безопасность движения среди так называемых скутеристов - водителей мопедов с объемом двигателя до 50 куб. см в связи с ростом числа ДТП с их участием. Служба профилактики столичной ГАИ сообщила, что практически каждый день в Киеве водители скутеров попадают в аварию, получая тяжелые травмы - ведь большинство ездит без защитных шлемов.

Скутеристов будут штрафовать за нарушение правил дорожного движения (ПДД) на 3,4-8,5 грн., как это предусматривает Админкодекс. До сих пор из-за мизерности штрафов гаишники в основном ограничивались профилактической беседой.

Также инспектор может попросить предъявить техталон на скутер или мопед (его обязаны выдать в магазине при продаже, указав марку машины и объем двигателя).

Водителю желательно иметь при себе удостоверение личности, тогда инспектор сможет проверить, не похищен ли скутер, ведь воруют их часто.

Впрочем, остановить скутериста имеют право только если он нарушил ПДД, а за отсутствие техталона и езду без паспорта ответственность не предусмотрена.

Ш-Е-Ф-ФДата: Вівторок, 2007-10-30, 16:16 | Повідомлення # 60
Admin
Винницкий областной совет утвердил порядок регистрации мопедов с объемом двигателя до 50 куб. см, выдачи талона о регистрации на них и карточки водителя мопеда. Об этом сообщил начальник Управления Госавтоинспекции в Винницкой области Николай Симанчук.

«Решением областного совета с 1 января 2008 года на территории Винницкой области вводится регистрация мопедов с объемов двигателя до 50 куб. см на основании ст. 43 Закона „О местном самоуправлении“ и ст. 34 закона „О дорожном движении“, — сказал он.

Симанчук добавил, что регистрация мопедов будет осуществляться в регистрационно-экзаменационных отделах (МРЭО) при соответствующих подразделениях ГАИ, для регистрации собственник мопеда должен предоставить сам мопед для осмотра инспектором ГАИ, а также паспорт гражданина Украины, документы, подтверждающие покупку мопеда, а также квитанцию об оплате за номерной знак и регистрационный талон.

«В МРЭО регистрируется соответствующее заявление собственника мопеда ему выдаются номерные знаки и регистрационный талон на мопед», — добавил он. Симанчук также сообщил, что помимо регистрации мопеда, МРЭО ГАИ будут также выдавать владельцам мопедов карточки водителя мопеда, в случае если у них отсутствуют водительские права категорий A, B, C, D и E.

«Карточки водителя мопеда выдаются после прохождения соответствующего курса обучения по правилам дорожного движения с обязательной сдачей теоретического экзамена без прохождения обучения и сдачи экзамена по навыкам вождения», — сказал он.

Симанчук добавил, что карточки водителя мопеда, кроме личных данных будут также содержать графы с указанием места проживания, телефона и группы крови водителя мопеда, а также отметки о нарушении ним правил дорожного движения. Действующее законодательство предполагает регистрацию автотранспортных средств, мотоциклов и мопедов с объемом двигателя свыше 50 куб. см.

Напомним, что в январе ГАИ отменило обязательное приобретение владельцами транспортных средств винилового держателя для крепления талона о государственном техническом осмотре в момент его получения.

Форум » Цікаві питання » Різне » offtop (про все потрохи, не злазячи із скута)
Сторінка 4 з 6«123456»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно