|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| СМIХОТЕРАПIЯ |
| Tera | Дата: Четвер, 2007-04-19, 13:45 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
Статус: Offline
| Для початку: Ви знаете, чому лисi байкери люблять iздити з розщiпнутою шерiнкою? - Щоб вiдчути вiтер у волоссi...
|
| |
|
| |
| Babay | Дата: Четвер, 2007-04-19, 16:17 | Повідомлення # 2 |
 Подполковник
Репутація: 2
| Туда же: -Чем отличается байкер от весёлого байкера? -У весёлого байкера мухи на зубах! =)
|
| |
|
| |
| wild | Дата: Четвер, 2007-04-19, 17:38 | Повідомлення # 3 |
 дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
| Любимая загадка: "Красные пятки торчат из грядки" (что это?) Ответ напишу позже, после некоторых ваших вариантов..
хуже пива - лучше нету...
|
| |
|
| |
| WINNER | Дата: Неділя, 2007-04-22, 19:31 | Повідомлення # 4 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
| Пропоную в цій темі ділитися смішними ссилками,пріколами і анікдотами  Добавлено (2007-04-22, 8:31 Pm) --------------------------------------------- Сидит древний китаец, фигачит очередной иероглиф и говорит: - Блин, а ведь начиналось все с обычного смайлика...
|
| |
|
| |
| Babay | Дата: Неділя, 2007-04-22, 21:09 | Повідомлення # 5 |
 Подполковник
| Вот, если кто не видел. Народ жжет уже не первый год. Мотороллер не мой! :)))  Добавлено (2007-04-22, 10:09 Pm) ---------------------------------------------
| Quote (wild) | | Любимая загадка: "Красные пятки торчат из грядки" (что это?) | Акваланг! Давай колись!
Повідомлення відредагував Babay - Неділя, 2007-04-22, 21:06 |
| |
|
| |
| baklfs | Дата: Неділя, 2007-04-22, 23:42 | Повідомлення # 6 |
 Подполковник
| Любимая загадка: "Красные пятки торчат из грядки" | Quote | | Помідори!!!!!!!! А шо ще?????????? |
|
| |
|
| |
| wild | Дата: Неділя, 2007-04-22, 23:44 | Повідомлення # 7 |
 дуже злий модератор
| | Quote (Babay) | Quote (wild) Любимая загадка: "Красные пятки торчат из грядки" (что это?) Акваланг! Давай колись! | Гениально простой ответ - "краснопяточный грядкоторчатель"
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Неділя, 2007-04-22, 23:47 | Повідомлення # 8 |
 Полковник
| | Quote (wild) | | : "Красные пятки торчат из грядки" | краснопяточный грядкоторчатель
|
| |
|
| |
| wild | Дата: Неділя, 2007-04-22, 23:56 | Повідомлення # 9 |
 дуже злий модератор
| Тера- нечесно, ти знала.. Ок, -- рапорт ДАІ: З початку року було викрадено 700 автомобілів. Знайдено із раніше викрадених - 400, викрадених із раніше знайдених - 200.
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Понеділок, 2007-04-23, 00:00 | Повідомлення # 10 |
 Полковник
|  Добавлено (2007-04-23, 1:00 Am) --------------------------------------------- Ну, якщо чесно, то я пiдглянула...
|
| |
|
| |
| _hoolligan_ | Дата: Понеділок, 2007-04-23, 00:04 | Повідомлення # 11 |
 Рядовой
Група: Реальні
| Не про байкерів але анекдоти: — Любий, ти міг би зрадити мені з іншою жінкою? — Напевно міг би, якщо б захотів. — Як добре, що ти не хочеш! — Та я б захотів, якщо б зміг. — Пане прапорщик, а ви знаєте, як зацікавити ідіота? — Ні, а як?! — Завтра розповім. —Чоловік повертається з роботи швидше і застає жінку з незнайомим чоловіком —Познайомтесь, - говорить жінка. Це мій чоловік, а це Вітя. Ну поки ви знайомитесь, я піду швидку викличу... —Хлопче можеш випити відро води? — я шо кінь!? —А можеш випити відро горілки? — та я що не козак!!!
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Понеділок, 2007-04-23, 00:11 | Повідомлення # 12 |
 Полковник
| Звонок в милицию: - Все украли! Руль украли, педали украли, приборную доску - и ту украли! Через минуту звонок: - Командир, прости, сел на заднее сиденье...
|
| |
|
| |
| wild | Дата: Понеділок, 2007-04-23, 00:16 | Повідомлення # 13 |
 дуже злий модератор
| Зустрілися два дальнобойщики (укр. та шотл.) в маленькому містечку на заході України.. Місць в готелі вже небуло, але один номер на двох ще знайшли.. Українець (колоритний чувак в вишиванці і з вусами..) дістає пляшку, ставить на стіл та запрошує шотландця.. Шотландець (теж патріот в кільті та з волинкою за спиною..) довго пояснює, що зранку йому потрібно їхати і т. д.., але після широкого жесту та нагадування що він у гостях і потрібно підтримувати гостинність господаря - погоджується випити одну чарку.. Українець розлив по 150 в одну посуду, порізав сало, цибульку і сказав тост.., другий, третій.. - Шотландець від"їхав.. Наш чувак допив що залишалося і пішов шукати дівчат для розваги. - Переконавшись, що наймолодшій особі жіночої статі в цьому селі років десь під 70-ть - розчарований побрів в готель. - В номері побачив лежачого на підлозі п"яного шотландця, обійшов його кругом, а потім плюнув, задрав йому кільт і тр..нув. Зранку українець похмелився і поїхав далі. Шотландець проснувся десь під обід: голова тріщить, жопа болить.. Згадує: ночував з українцем - бухали, бо сказав що то традиція місцева.., пили за любов, за дружбу, а потім ще напосошок. - що за посошок блін, - після нього ніфіга не пам"ятаю.., і чого жопа болить..? Подивився в словник: "Посошок" - від слова "посох".. Дивиться "посох": "палка в дорогу"..
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Понеділок, 2007-04-23, 00:24 | Повідомлення # 14 |
 Полковник
| По ночах бiльшiсть автомобiлiв думають, що господар загубився, и голосно виють зi страху...
|
| |
|
| |
| wild | Дата: Понеділок, 2007-04-23, 00:35 | Повідомлення # 15 |
 дуже злий модератор
| В маленького хлопчика питаються: хто в вас найстарший в родині? - Хлопчик: Пра-пра-пра-прадід.. - Неможе бути.. - Хлопчик: Мо-мо-мо-може..Добавлено (2007-04-23, 1:35 Am) --------------------------------------------- Є тільки дві речі, які я ненавижу: расизм, та негрів.. (читати як прикол)
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|