|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Права на мопеди та моторолери |
| Poison | Дата: Четвер, 2009-06-04, 09:06 | Повідомлення # 16 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| IhoR, це ще один шлях до легкої наживи, і в бюджет кошти будуть поступати і лєвака в них побільшає, тому вони зараз тільки розробляють плани реалізації підлого плану.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-06-04, 10:53 | Повідомлення # 17 |
 Генерал-майор
| Quote (FOX) Зникнуть вершники без голови, ті хто з головою - підтвердять це отриманням прав. FOX, а ти особисто маєш права, будь-якої категорії? і якшо маєш то може ти ше й чесно іспит на них здавав? і чому здача на права на скутер по вартості наближується до вартості самого скутера? А тому що в нашій державі під видом благих справ тільки то і роблять шо “косять бабло” і виходить ситуація: чиновник з зарплатою 2000-3000 грн їздить на авто за 100000$ і на питання : -звідки гроші? загадкова усмішка у відповідь
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Четвер, 2009-06-04, 12:02 | Повідомлення # 18 |
 Полковник
Репутація: 0
| ну чиновники полюбе більше заробляють а ше більше крадуть... Poison, +1...тут ти правий на всі 100%...
Повідомлення відредагував IhoR - Четвер, 2009-06-04, 12:02 |
| |
|
| |
| FOX | Дата: Четвер, 2009-06-04, 12:07 | Повідомлення # 19 |
 Полковник
| Quote (sashanova) FOX, а ти особисто маєш права, будь-якої категорії? і якшо маєш то може ти ше й чесно іспит на них здавав? Маю права категорій А, В, С. Здавав чесно, тільки за А прийшлося доплатити, бо на лапу хочуть. Мігби чесно здати, але пізніше тільки ціна та сама получилася б. Закриваємо цю тему. Непотрібно на особистості переходити Quote (sashanova) і чому здача на права на скутер по вартості наближується до вартості самого скутера? Це відбувається лише в тому випадку коли людина не хоче сама вчити. Якщо по чесному то послуги ДАІ для здачі екзамену коштують трошки менше 300 грн. + курси на мапєдку (12 годин здається) = не більше 1000грн. І про яку вартість скута можна говорити?
Vita est Via
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-06-04, 12:55 | Повідомлення # 20 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| та ну нах платить за обучение езде на скутерах 1к грн. я лучше мороженого пару ящиков куплю...
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Четвер, 2009-06-04, 13:03 | Повідомлення # 21 |
 Полковник
| Quote (SiruS) я лучше мороженого пару ящиков куплю а вообще то да...дороговато...знаю АВТОшколи где за 1000-1300 мона пройти обучение...и права получить...
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-06-04, 13:50 | Повідомлення # 22 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| не сейчас то точно. сейчас обучение + получение прав стоит от 3к грн.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| vitvolf | Дата: Четвер, 2009-06-04, 14:49 | Повідомлення # 23 |
 Рядовой
| Права на скутер - це чергові побори, більше є логіки у реєстраціїї. До цього ж, тфу-тфу, нас змусять оформляти цивілку.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-06-04, 14:50 | Повідомлення # 24 |
 Генерал-майор
| Quote (FOX) Це відбувається лише в тому випадку коли людина не хоче сама вчити. Якщо по чесному то послуги ДАІ для здачі екзамену коштують трошки менше 300 грн. + курси на мапєдку (12 годин здається) = не більше 1000грн. І про яку вартість скута можна говорити? FOX, “дача на лапу” відбувається в любому випадку, незалежно від знань, ти забув порахувати реєстрацію самого скута, мінімум 2к. грн за все-це нормально??? ось тобі вартість хонди пал, ямаха мінт, або б/в китаєць, напевно простіше їздити на ровері
|
| |
|
| |
| vitvolf | Дата: Четвер, 2009-06-04, 14:56 | Повідомлення # 25 |
 Рядовой
| Оскільки Постанова ще не набрала чинності, булоб непогано організувати певні заходи протесту. Вже як хочуть так чинити, то хай вводять це з початку року, щоб ми мали час вирішити ці проблеми. Додано (2009-06-04, 14:56) --------------------------------------------- Цікаво, а як ціпитання поставлено у Польщі, Чехії, у Німців?
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-06-04, 15:00 | Повідомлення # 26 |
 Генерал-майор
| Quote (vitvolf) Вже як хочуть так чинити, то хай вводять це з початку року, щоб ми мали час вирішити ці проблеми. Так вони і ввійдуть в дію з 1.01.2010р, і шо це дасть по часу? яке тут вирішення проблеми? збирати гроші чи шо?
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Четвер, 2009-06-04, 15:18 | Повідомлення # 27 |
 Генерал-майор
| Гроші збирати прийдеться-по любому. Тільки цікаво??? чи розцінки будуть тими ж самими, бо де 16-річні дітлахи наберуть стільки бабла, може декому батьки від живого відривали, щоб купити скута, а декому відрахували на скут і оком неморгнувши, так само і відкатають за права.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-06-04, 15:35 | Повідомлення # 28 |
 Генерал-майор
| Poison, я так думаю що після 1.01.2010 розцінки суттєво збільшать головним чином звичайно збільшиться розмір хабара, бо як інакше зареєструють скут в якого з доків один замурзаний талончик і той на принтері роздрукований
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Четвер, 2009-06-04, 15:42 | Повідомлення # 29 |
 Полковник
| це де такі ціни????
Повідомлення відредагував IhoR - Четвер, 2009-06-04, 15:43 |
| |
|
| |
| Poison | Дата: Четвер, 2009-06-04, 16:26 | Повідомлення # 30 |
 Генерал-майор
| Я однозначно буду виробляти пластик, думаю, чим швидше - тим краще, бо вони ще самі нероздупльонні ( на черкащині про А1 даїшникм навіть не чули).
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|