|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| ГАИ принялось за нас всерьез |
| IhoR | Дата: Вівторок, 2009-06-09, 18:43 | Повідомлення # 61 |
 Полковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| SiruS, просто нема слів...відкриваєш людям очі... мій батько також так сказав Quote (SiruS) малокубатурная техника была есть и будет дешевым персональным средством передвижения и платить государству себестоимость скутера за его регистрацию никто не будет. по крайней мере у нас в стране. ще запитання Алєкс до тебе,і до всіх:чи можна з собою возити ксерокопію талону і паспорта?ДАІ нічо не скаже?
Повідомлення відредагував IhoR - Середа, 2009-06-10, 15:29 |
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2009-06-09, 19:09 | Повідомлення # 62 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| я не пытаюсь никому ничего открывать - это есть мои мысли по этому поводу и если они кого то чем то не устраивают, то это уже его личные проблемы. а те кому надо - сделают выводы сами.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Вівторок, 2009-06-09, 19:14 | Повідомлення # 63 |
 Полковник
| вывод один - ну иво нак эту регистрацию  Додано (2009-06-09, 19:14) ---------------------------------------------
Quote (IhoR) и можна з собою возити ксерокопію талону і паспорта?ДАІ нічо не скаже?
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Вівторок, 2009-06-09, 19:33 | Повідомлення # 64 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Quote (SiruS) должны будут их разобрать на запчасти потому что нету документов? бред. Повністю з добою згоден. Просто для реєстрації таки скутів має бути проведене додаткове ТО, із заключенням що він відповідає певним нормам і може бути зареєстрований. Правда думаю обмеження по віку техніки будуть проводитися з огляду на екологічність. Скільки таке ТО буде коштувати наразі невідомо... І повір мені, що зроблять, бо кожен зареєстрований скутер - певна копійка в бюжет + в чиюсь лапиську. Якби на Україні не було скутерного буму, то ніхто б їх і не думав реєструвати, подумай скільки волокіти з законодавчими актами, а водійські школи мають переробити всю свою нормативну базу і т.д. і т.п. Значить для держслужбовців це вигідно. А то, що вони говорять що без прав їздить купа народу, то скажу одне я на своєму мінську в отрочестві відїзди огого + ІЖ Юпітер 1964 р.в. і то всьо без прав і досі б напевно їздив...якби не... спи..., сорі спіонерили.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-06-10, 01:09 | Повідомлення # 65 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (IhoR) чи можна з собою возити ксерокопію талону і паспорта?ДАІ нічо не скаже? ты когда то видел, чтобы водители автомашин возили с собой ксеро техпаспорта или водительского удостоверения?
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Середа, 2009-06-10, 09:09 | Повідомлення # 66 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| Зупиняв недавно даїшег, подивився талон і попросив підтвердити особу, в мене документів ніяких небуло, то він казав шоб возив ксерокопію паспорта.....
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-06-10, 10:39 | Повідомлення # 67 |
 Генерал-лейтенант
| паспорт - то другое. я про доки на машину.
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Середа, 2009-06-10, 13:13 | Повідомлення # 68 |
 Полковник
| Quote (SiruS) ты когда то видел, чтобы водители автомашин возили с собой ксеро техпаспорта или водительского удостоверения? видел....
Повідомлення відредагував IhoR - Середа, 2009-06-10, 13:14 |
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-06-10, 13:24 | Повідомлення # 69 |
 Генерал-лейтенант
| и их останавливали менты? )
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Середа, 2009-06-10, 13:35 | Повідомлення # 70 |
 Генерал-майор
| Quote (SiruS) и их останавливали менты? та зупиняли - кольорові макети ментів з жезлом зроблені з картону. що стоять на узбіччях доріг.
Повідомлення відредагував Poison - Середа, 2009-06-10, 13:35 |
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Середа, 2009-06-10, 14:38 | Повідомлення # 71 |
 Полковник
| Quote (SiruS) и их останавливали менты? ) останавливали, я даж ехал с ними....но судьба сложилась так что не пришлось доставать ни тех паспорт...ни доверенность...
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-06-10, 15:23 | Повідомлення # 72 |
 Генерал-майор
| IhoR, з таким же успіхом документів можна не брати взагалі і росказувати шо возити їх з собою не треба
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Середа, 2009-06-10, 15:28 | Повідомлення # 73 |
 Полковник
| Quote (sashanova) з таким же успіхом документів можна не брати взагалі і росказувати шо возити їх з собою не треба там зовсім інше(ти ж нічого не знаєш)...і я розказувати нічо нікому не збираюсь...
Повідомлення відредагував IhoR - Середа, 2009-06-10, 15:29 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-06-10, 15:41 | Повідомлення # 74 |
 Генерал-майор
| А ніхто і не просить... просто не треба фігні нести... Будь-яка копія будь-якого документу, без нотаріального засвідчення, не несе юридичної сили самого документу, відповідно їзда з копіями -це їзда без документів.
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Середа, 2009-06-10, 15:42 | Повідомлення # 75 |
 Генерал-майор
| Quote (IhoR) там зовсім інше IhoR з ментами в панібратстві, тому може їхати зними навіть із спущеними колесами!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|