|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| ГАИ принялось за нас всерьез |
| IhoR | Дата: Середа, 2009-05-27, 22:39 | Повідомлення # 16 |
 Полковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Oskar, ніфіга не говорив то шо без шолома??))) Додано (2009-05-27, 22:39) ---------------------------------------------
Quote (SiruS) а ты догони его сначала ) согласен...тяжело...))))но есть ГАИшники,которые успеют госномер записать...разное бывает...))но это очень редко случается))
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Середа, 2009-05-27, 22:52 | Повідомлення # 17 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| tyxanton, ми вже давно обговорювали цю тему. Зараз швидше за все необхідно відповідно реагувати на їхні дії, для цього і потрібен офіційно зареєстрований ЛСК. Тут маєш і запити в прокуратуру, і по судах можна потягатися. Все залежало б від кількості членів (а це внески), а внески це ресурси, що дозволять адекватно реагувати. Думаю, що тут дорчніше не виясняти хто був в шлемі, хто в бейсболці, хто в бандані, а хто так проїхав на скуті біля поста ДАЇ, а вкладати конкретні приклади вирішення даної проблеми. Не всі такі сміливі як Oskar, що можуть прямо відрізати і поїхати далі, даївці теж різні трапляються, тому нам неохідно вміти гідно дати відсіч тим падлюкам.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Середа, 2009-05-27, 23:03 | Повідомлення # 18 |
 Генерал-майор
| Ще дещо нарив:
|
| |
|
| |
| mr_biker | Дата: Середа, 2009-05-27, 23:03 | Повідомлення # 19 |
 Сержант
| Quote (tyxanton) Хоч якийсь документ про вилучення чи протокол про порушення чогось склали? копия протокола изятия имеется
Наездник бешеной табуретки
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Середа, 2009-05-27, 23:19 | Повідомлення # 20 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 9
| Poison, візьми в когось і відскануй. Якшо маєш знайомого ПП то нехай на скутер випише чек з печаткою
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Середа, 2009-05-27, 23:21 | Повідомлення # 21 |
 Полковник
| добре,а як бути з доками?(підтвердженням шо тобі 16)я не зобов"язаний возити з собою паспорт..студентського нема...шо в такому випадку робити?я не парюсь...але цікаво просто))
Повідомлення відредагував IhoR - Середа, 2009-05-27, 23:21 |
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-05-27, 23:39 | Повідомлення # 22 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| IhoR, борода и усы растут уже? )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| mr_biker | Дата: Середа, 2009-05-27, 23:40 | Повідомлення # 23 |
 Сержант
| Quote (Poison) Зараз швидше за все необхідно відповідно реагувати на їхні дії, для цього і потрібен офіційно зареєстрований ЛСК. Тут маєш і запити в прокуратуру, і по судах можна потягатися. Все залежало б від кількості членів (а це внески), а внески це ресурси, що дозволять адекватно реагувати. полностью согласен с тем что надо регистрироваться, готов платить членские взносы... просто наверноее не все полностью себе представляют преимущество грамотно организованного, зарегистрированого и функционирующего клуба
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-05-27, 23:52 | Повідомлення # 24 |
 Генерал-лейтенант
| пустые экземпляры талонов:
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Середа, 2009-05-27, 23:59 | Повідомлення # 25 |
 Генерал-майор
| Oskar, в мене є але сканер позичив, вде 3 місяці тому, ніяк часу не вистачає ні в мене ні в колєги, щоб раз зібратися він віддати сканер і подякувати, я - шоб подивитися на його 3-місячні труди. Тому і не сканую ні журналів і взагалі нічого іншого. П.С. Правда мій тальончик на рассейской мовє, але думаю для даїшників пофіг.Додано (2009-05-27, 23:59) --------------------------------------------- SiruS, дякую, супер. Спробую свій відсканувати і переробити.
|
| |
|
| |
| mr_biker | Дата: Четвер, 2009-05-28, 00:01 | Повідомлення # 26 |
 Сержант
| Quote (SiruS) пустые экземпляры талонов: спасибо, с меня пиво
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Четвер, 2009-05-28, 00:10 | Повідомлення # 27 |
 Полковник
| SiruS, да,думаю пива у тя будет много))))конечно растут тока не люблю ни то ни другое
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Четвер, 2009-05-28, 13:39 | Повідомлення # 28 |
 Генерал-майор
| Напевно одним талоном дійсно не обійтися, треба мати при собі посвідчення особи, згідно законодавства ним безперечно є ПАСПОРТ. Тому і дозволяється їхздити на скутах з того віку, з якого видають даний документ, от і є звязок: ПАСПОРТ-ТАЛОН, ТАЛОН-ПАСПОРТ. (правда я замість паспорта права в кишень кладу, кат В принаймі є.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-05-28, 16:10 | Повідомлення # 29 |
 Генерал-лейтенант
| я кое что вычитал в правилах - помогли добрые люди. в воскресение еси смогу, появлюсь и обьясню что почем. заодно можем найти гайца и попробовать на нем )
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-05-28, 16:32 | Повідомлення # 30 |
 Генерал-майор
| Quote (SiruS) я кое что вычитал в правилах - помогли добрые люди. в воскресение еси смогу, появлюсь и обьясню что почем. SiruS, Ну ти б виклав в двох словах, хоч про шо, а то терпець уривається
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|