Create site free
ГАИ принялось за нас всерьез - Різне - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Середа, 2012-02-08, 23:25
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 712367»
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Цікаві питання » Різне » ГАИ принялось за нас всерьез (Законно ли то что они делают?)
ГАИ принялось за нас всерьез
mr_bikerДата: Середа, 2009-05-27, 17:05 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
Народ, сегодня, 27 мая, у одного из наших (а конкретнее у Жучка) на проспекте Свободы наряд ГАИ, прикрываясь так называемой "операцией скутер", конфисковал и поставил на штрафплощадку его скутер (вишневый Мотоби Квест 50сс) т.к. у него не было при себе документов подтверждающих владение даным скутером, на требования Жучка предъявить документы на право проведения данной операции а так-же вообще на то что они находятся на этом месте законно Жучок был почти что послан на ЙУХ... Наряд состоял из старшего прапора и сержанта, машина ВАЗ 2105 с номером 0221... просьбу решить вопрос мирным путем они проигнорировали...

БУДЬТЕ ВНИМАТЕЛЬНЫ!!!! НЕ ВЫЕЗЖАЙТЕ В ГОРОД ЕСЛИ У ВАС ПРОБЛЕМЫ С ДОКУМЕНТАМИ!!!!!! менты на уговоры не поддаются!!

Наездник бешеной табуретки

PoisonДата: Середа, 2009-05-27, 18:23 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Репутація: 3
mr_biker, цікаво, що тепер штрафмайданчик буде переповнений скутерами????
Вони вирішили заробити на хабарах, чи в майбутньому перепродати скутера???
То ж буде велика біда для 14-15 річних дітлахів, що гоцають на скутах по наших вулицях surprised .

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

SiruSДата: Середа, 2009-05-27, 19:34 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
действительно началась такая операция на этой неделе и скутеров сча на штафлощадках есть немного. сейчас уточняю детали что и как.
как я понял, главное - это наличие каких нибудь документов на право собственности (поидее талона должно хватить)
тех кто их не имеет - можна выписать самому себе талончик, только делайте это аккуратнее, чтобы небыло палива.

Додано (2009-05-27, 19:34)
---------------------------------------------
кстати, надо было запомнить номера жетонов и фамилии сих доброжелательных граждан в погонах.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

IhoRДата: Середа, 2009-05-27, 19:39 | Повідомлення # 4
Полковник
а если без шлема ездить??что будет?заберут скут? sad

SiruSДата: Середа, 2009-05-27, 19:55 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
врятли, там штраф помоему в размере до 85 грн.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

K_RomanДата: Середа, 2009-05-27, 19:59 | Повідомлення # 6
Сержант
вони і за то шо випив пива хапають, падлюки(((

IhoRДата: Середа, 2009-05-27, 20:07 | Повідомлення # 7
Полковник
штраф???офигеть....я сеня 2 моцика видел,так чуваки без шлемов...но это мотоцикл...
нє...пиво це зовсім інше...нєх за рулем пити!

Повідомлення відредагував IhoR - Середа, 2009-05-27, 20:08

staseuicДата: Середа, 2009-05-27, 20:13 | Повідомлення # 8
Сержант
Репутація: 2
Да если уже пить так напиватса на гавно штоб уже ехать не мог и ходить!

стас

SiruSДата: Середа, 2009-05-27, 20:33 | Повідомлення # 9
Генерал-лейтенант
Quote (IhoR)
я сеня 2 моцика видел,так чуваки без шлемов...но это мотоцикл...

а ты догони его сначала )

mr_bikerДата: Середа, 2009-05-27, 20:40 | Повідомлення # 10
Сержант
Quote (SiruS)
Quote (IhoR)я сеня 2 моцика видел,так чуваки без шлемов...но это мотоцикл... а ты догони его сначала )

ну нас то догнать проще немного чем мотоцикл, хотя у нас есть свои преимущества... но если честно у меня нету желания NFS по нашим доогам устраивать на своих 10 дюймах

Наездник бешеной табуретки

tyxantonДата: Середа, 2009-05-27, 21:33 | Повідомлення # 11
Майор
Репутація: 1
Quote (mr_biker)
вишневый Мотоби Квест 50сс) т.к. у него не было при себе документов подтверждающих владение даным скутером

шановні де в правилах написано шо ці документи мають бути. Він добровільно віддав скутер. Хоч якийсь документ про вилучення чи протокол про порушення чогось склали?
Мене на днях ДАЇшник який займавя оформленням ДТП, я проїзжав поруч, запитав чи я маю якісь документи я зупинився перед ним, він небачить шо в мене ззаду номер висить і питаю які хош документи? Він типу де ти його взяв? Зара поїдемо на штраф площадку! Кажу нема базара їдемо, але для початку візьми палку в руки затримай мене, я тобі може покажу документи, протокол складеш по причині затримання, він то все схавав і я поїхав спокійно дальше. Але в мене є все, що передбачено чинним закононодавством нашої Неньки.

http://motoua.net/law/pdd/6.html

Viper Cruiser 250

Повідомлення відредагував tyxanton - Середа, 2009-05-27, 21:35

sashanovaДата: Середа, 2009-05-27, 21:47 | Повідомлення # 12
Генерал-майор
Quote (tyxanton)
шановні де в правилах написано шо ці документи мають бути.

Цілком згоден, але ж в нас Країна Україна, де прав той хто має більше прав sad

OskarДата: Середа, 2009-05-27, 21:51 | Повідомлення # 13
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
Мене з Бодькою сьогодні зупинили, причина - провірка документів. На нас шоломів небуло, при прид"явленні талончика звірив номери рами, двигуна і відпустив. Возіть з собою талончик і менше проблем буде.....

Gilera Typhoon Sport series

Життя починається після 200 км/год :)

PoisonДата: Середа, 2009-05-27, 22:03 | Повідомлення # 14
Генерал-майор
Oskar, а де можна дістати такий шаблон тальончика??? підійде б-який *.psd, *.tiff навіть *.pdf з хорошим розширенням, печатку можна зробити і на кольорі то всьо надрукувати, потім заламінувати.

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

tyxantonДата: Середа, 2009-05-27, 22:34 | Повідомлення # 15
Майор
Репутація: 1
та нафіга вам ці талончики. Ось ще до вище сказаного:
"МЕХАНІЧНИЙ ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ - транспортний засіб, що приводиться в рух з допомогою двигуна. Цей термін поширюється на трактори, самохідні машини і механізми (крім транспортних засобів, робочий об'єм двигуна яких не перевищує 50 куб. см), а також тролейбуси та транспортні засоби з електродвигуном потужністю понад 3 кВт;"
МОПЕД - двоколісний транспортний засіб, що має двигун з робочим об'ємом до 50 куб.см;

6. ВИМОГИ ДО ВОДІЇВ МОПЕДІВ І ВЕЛОСИПЕДІВ
6.1. Рухатися по дорозі на мопедах дозволяється особам, які досягли 16-річного, на велосипедах - 14-річного віку. Під час руху по дорозі водій мопеда та пасажир, якого він перевозить, зобов'язані бути в застебнутих мотошоломах.
{ Абзац перший пункту 6-1 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 876 ( 876-2008-п ) від 01.10.2008 }

Для водіїв мопедів і велосипедів місцевими органами виконавчої влади може бути встановлена картка, в яку заноситься інформація про водія і яку водії мопедів чи велосипедів у такому разі повинні мати при собі.

Viper Cruiser 250

Форум » Цікаві питання » Різне » ГАИ принялось за нас всерьез (Законно ли то что они делают?)
Сторінка 1 з 712367»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно