| Poison | Дата: Четвер, 2009-05-21, 16:04 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| Чувакі!!!!!!!!!!!!!!!! чисто випадково побачив, що хтось невдало косить ПІД НАС.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
|
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-05-21, 20:16 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| однако мы там в друзьях Оо пытаюсь наладить контакт с администратором. как вариант, предложить обьединить усилия в продвижении скутерной техники в массы )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
|
| Kesheme | Дата: Четвер, 2009-05-21, 21:17 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
Репутація: 1
| Жалкая ки... албанская подделка!
Aprilia Leonardo 150 Keeway Speed 150 Peugeot 206
|
| |
|
|
| Poison | Дата: Четвер, 2009-05-21, 22:53 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| Quote (Kesheme) пытаюсь наладить контакт с администратором SiruS, думаю, чобі це навряд чи вдасться, чувачок створив сайт, підписав туда своїх корішів, і всі дружно збрили, новини на сайті 2-х - 3-х річної давності всі користувачі форуму видумані, реєстрація можлива тільки через адміністратора (чувак ніхрена не волочить в UCOZi). Але все-таки перфект адміну цього сайту він же skyter, він же Назар Винник, він же '@_BaykER, особисто його не знаю, але він старався і принаймі зібрав купу інфи, якої на нашому сайті нема, тому такій наполегливості нам варто навчитися (оскільки при пошуку в неті на скутерну тематику все частіше можна буде зустріти посилання на наш сайт).
|
| |
|
|
| Kesheme | Дата: Четвер, 2009-05-21, 23:08 | Повідомлення # 5 |
 Лейтенант
Репутація: 1
| Quote (Kesheme) пытаюсь наладить контакт с администратором Я не пытаюсь наладить контакт с администратором- я тупо гоню!!!!
Aprilia Leonardo 150 Keeway Speed 150 Peugeot 206
|
| |
|
|
| Poison | Дата: Вівторок, 2009-05-26, 15:13 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-майор
| Quote (Kesheme) Я не пытаюсь наладить контакт с администратором- я тупо гоню Я так думаю, що хтось придумав для себе забавку, побавився, надоїла, і закинув. Може колись згадає
|
| |
|
|