Create site free
Хочете дізнатись про Український скутер марки "Ракета"Futong - Різне - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Четвер, 2012-02-09, 04:53
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Цікаві питання » Різне » Хочете дізнатись про Український скутер марки "Ракета"Futong (Виробник "ОАО" Дніпр*пет*овський агр.завод)
Хочете дізнатись про Український скутер марки "Ракета"Futong
serhiiДата: Вівторок, 2009-02-24, 23:33 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
Наша техніка зроблена на китайських запчастинах.Двигун об"емом 50 см куб.та 10000 тис оборотів за хв.на спідометрі аж 120 км/г Я на ньому їхав по прямій 85 км з 8.7 обертів колінчастого вала.Після огляду ТО я виїхав з поганим сцепленням (може навіть замінили в ремонті)Після того кожного місяця міняв кільця.Бензини брав 4.5 літрів на 100 км.це для скутера надто багато,але масла чомусь брав замало десь 100 мл.на 300 км.З вигляду скутер гарний великий 2х місний м"яка амортизація та сильна передня вилка,гальма передні дискові,Якби не проблеми з мотором.Наша техніка могла б ходити.Взяв новий,пройшов добре обкатку(не ганяв) через два місяці при виїджено 2700 км. Міняв поршень комутатор генератор та маслонасос.Мотор там ніякий як би за ним не дивитись і яке масло не лити він не буде ходити.Наші роблять нахаляву,краще домовились з японцями щоб ставити їхні двигуни,ну був би дорожчий але б їздив і не влітав в ремонти.!!!!

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

SiruSДата: Середа, 2009-02-25, 00:09 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
крик души?

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

S@B@Дата: Середа, 2009-02-25, 21:03 | Повідомлення # 3
Подполковник
Репутація: 1
Quote (serhii)
краще домовились з японцями щоб ставити їхні двигуни,ну був би дорожчий але б їздив і не влітав в ремонти.!!!!

так поставь!!! dry главное жилание cool

240 км/ч существует!

serhiiДата: Середа, 2009-02-25, 23:22 | Повідомлення # 4
Подполковник
Quote (S@B@)
так поставь!!!

Та ну його ! Я вже з ним скількі влітав,дальше не міг,продав поломаний ! dry

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

KonRoYДата: П`ятниця, 2009-02-27, 16:49 | Повідомлення # 5
Майор
В друга була 100куб. Ракета. Відїздив 3 сезони і нормально. Може то ти попав на такий скутер.

Honda the power of dreams

S@B@Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 19:02 | Повідомлення # 6
Подполковник
мой знакомый на своем RF7 150кубов BRIG,тоже самое выездил 3 сезона!!!ездил в карпаты постояно!ремонтировал ему по мелочам, wink потом был у еще одного знакомого RF14 100кубов, тоже нормально ездил,в основном слабое место пластик и всякие мелкие весчи типа болтиков гаечек недокрученых!!!Они даже с корешем поехали на нем в КИЕВ,ехали назад случился ПОД ЖИТОМЕРОМ ФОРСМАЖОР!!!ПРОТЕРЛАСЬ В НУТРИ ПОКРЫШКА,ПОТОМУ ЧТО БЫЛО 2 ЧЕЛА И ДАВЛЕНИЕ МАЛЕНЬКОЕ БЫЛО,ОНИ УПАЛИ В ДЕНЬ МИЛИЦИИ ПЕРЕД МЕНТАМИ happy !!!Конечно нельзя над таким смеяться НО---оба были в шлемах!!! у одного шлем на 2 части треснул,а другой ударился тазом wacko недельку похромал и прошло! cool скуту поменяли покру,отреставрировали пластик и все!Впринципи RF неплохие скутера!!!!!!!! cool cool cool

240 км/ч существует!

serhiiДата: П`ятниця, 2009-02-27, 22:23 | Повідомлення # 7
Подполковник
В мене кольца кожних 2-ий місяць згорали.Ладно вже б підібрав може якись від Хонди або Ямахі але 4,7 літрів на 100 км.Це вже дуже забагато.Ракета мала 50 куб.Але як кажете нормальний,може мені мені в ремонті коли я заїжав на ТО-1 може якись вироблений циліндр поставили.Доповнюю:літом заводився нормально,потім тільки з лапкі,Осінню зранку шоб завести треба було відкрутити свічку капнути чучуть бензини тоді заводився !

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

S@B@Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 22:55 | Повідомлення # 8
Подполковник
Quote (serhii)
Доповнюю:літом заводився нормально,потім тільки з лапкі,Осінню зранку шоб завести треба було відкрутити свічку капнути чучуть бензини тоді заводився !
все симптомы на кольца!
Quote (serhii)
Ракета мала 50 куб
2т ???если да то у 2т слабоя масляная смазка,это основная проблема!нужно пользоваться кондиционером металла wink чтоб масло не подливать в бенз!и+еще слабый металл колец!!! cry у моих друзей были 4т!!! cool
Quote (serhii)
заїжав на ТО-1 може якись вироблений циліндр поставили
скажу как техник, в нормальной специалезированой мастерской этим не занимаюься,1херней страдать 2имидж 3просто не полюдски sad
sad sad

240 км/ч существует!

serhiiДата: П`ятниця, 2009-02-27, 23:12 | Повідомлення # 9
Подполковник
Quote (S@B@)
2т ???если да то у 2т слабоя масляная смазка,это основная проблема!

2т ! Вот-вот,а 4т может еще б бегал !
Quote (S@B@)
в нормальной специалезированой мастерской этим не занимаюься

ага но за то там цени !!!! angry angry angry

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

S@B@Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 23:13 | Повідомлення # 10
Подполковник
Quote (serhii)
ага но за то там цени
и где??если не секрет!! cool

240 км/ч существует!

serhiiДата: П`ятниця, 2009-02-27, 23:19 | Повідомлення # 11
Подполковник
В Салоне Мотовелотехника напротив МОТОЗАВОДА !

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

S@B@Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 23:31 | Повідомлення # 12
Подполковник
я там раньше работал happy я там всех зннаю,у нас в тех зале стояли камеры!!!! wink шеф за такое бы выгнал angry че так дорого???потомучто это специализированый сервис!это большой салон а не маленькая мастерская,цена за сервис! cool я думаю что ты прошел некачественую обкатку!к обкатке нужно удилить особое внимание! wink

240 км/ч существует!

Повідомлення відредагував S@B@ - П`ятниця, 2009-02-27, 23:32

serhiiДата: П`ятниця, 2009-02-27, 23:39 | Повідомлення # 13
Подполковник
Мне там даже один человек говорил продавай с него толку не будет,возми семе японский,даже не будеш знать што такое кольца менять !

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

S@B@Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 23:50 | Повідомлення # 14
Подполковник
ну если б взял этого класса honda lead или итальяшку я думаю это было бы правильно biggrin лицензия это весч wink

240 км/ч существует!

serhiiДата: П`ятниця, 2009-02-27, 23:53 | Повідомлення # 15
Подполковник
Quote (S@B@)
класса honda

Я от Ракети избавилса ! У меня сейчас Хонда Такт,нармальний ?

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

Форум » Цікаві питання » Різне » Хочете дізнатись про Український скутер марки "Ракета"Futong (Виробник "ОАО" Дніпр*пет*овський агр.завод)
Сторінка 1 з 212»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно