|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Як на Вас вплине введення реєстрації скутерів в 2010 році? | |
| |
| Poison | Дата: Понеділок, 2009-07-27, 10:50 | Повідомлення # 16 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| luckyboy, я думаю, що по Деревачі за тобою ніхто ганятися не буде, хіба якісь зальотні (мусять відзначитися для галочки), я також їздив на Мінську без доків і на мене менти уваги взагалі не звертали (хоча колеги потрапляли в халепу - штрафмайданчик), в мене є знайомий твого віку (син покійного колєги ЗЙП), то він весь Львів перелітав на скуті разів 8-10 втікав від ментів і всі успішно.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| Серёга | Дата: Понеділок, 2009-07-27, 11:04 | Повідомлення # 17 |
 Майор
Репутація: 0
| luckyboy, не можуть але будуть !!!
"@"
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2009-07-27, 13:47 | Повідомлення # 18 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| флеймом занимайтесь в другой ветке. а здесь идет обсуждение довольно серйозной темы.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 00:53 | Повідомлення # 19 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Маразм, в Європі мопедами вважаються до 125куб - на них не треба категорії А - достатньо В. А десь читав, що категорії А не треба на скути навіть до 400куб - бо ж різниці між авто майже нема, але це стосується тільки максіскутів, а не мотоциклів. Хоча в цьому не впевнений, точно сказати не можу.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| avg | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 11:03 | Повідомлення # 20 |
 Рядовой
| Мені 17
|
| |
|
| |
| vitvolf | Дата: Вівторок, 2009-08-18, 17:31 | Повідомлення # 21 |
 Рядовой
| Quote (Veber) Маразм, в Європі мопедами вважаються до 125куб - на них не треба категорії А - достатньо В. Не знаю як у всій Європі, але нагадую, що у Чехії власники скутерів, мопедів зобов'язані зареєструвати свій транспортний засіб, оформити цивілку і мати відкриту категорію А1.
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Вівторок, 2009-08-18, 21:12 | Повідомлення # 22 |
 Полковник
| Quote (Veber) Маразм, в Європі мопедами вважаються до 125куб - на них не треба категорії А - достатньо В. Так, то воно так, але там обовязкова реєстрація + обовязкове страхування і як мінімум відкрита категорія В на кубатуру до 125. Тільки на 50 страховка сама маленька, а на 125 сама велика, набагато більша чим на 150 на яку вже потрібні права А категорії. ЗЫ так в Італії
Vita est Via
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Вівторок, 2010-02-23, 17:23 | Повідомлення # 23 |
 Полковник
| http://autonews.rbc.ua/autonews/6520/?print=print
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Вівторок, 2010-02-23, 21:12 | Повідомлення # 24 |
 Полковник
| "Маразм крепчал" для мотоцикла з коляскою В1 відкривати
Vita est Via
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Вівторок, 2010-03-09, 16:32 | Повідомлення # 25 |
 Полковник
| А1 не обов"язково,а от реєстрація 100%...=) принаймі так сказали в ДАІ тиждень тому...=)
|
| |
|
| |
| K_Roman | Дата: Вівторок, 2010-03-09, 22:10 | Повідомлення # 26 |
|
Сержант
| криза в них, штрафи підняли і все одно мало псам
|
| |
|
| |
| Ospicx | Дата: Субота, 2010-03-13, 02:47 | Повідомлення # 27 |
 Рядовой
| Підкажіть Будьласка,в мене Honda @ 150см3,і я переживаю їздити по місту так як доки тільки італійські,і втікати на тому скуті трохи важко так як він важить 120кг,і досить великий...І взагалі чи мають право Полісмени )) доганяти якщо без шолома? І 2-ге питання чи можливо зробити лєві доки типу під китайського скута 50см 4такного,і розказувати типу то невідома версія кит скуа,дуже ріткісна.))) Бо судячи по мої хонди ця модель вдійсності є рідкісною...Шо порадите?
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Субота, 2010-03-13, 10:34 | Повідомлення # 28 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| Quote (Ospicx) Підкажіть Будьласка,в мене Honda @ 150см3,і я переживаю їздити по місту так як доки тільки італійські,і втікати на тому скуті трохи важко так як він важить 120кг,і досить великий...І взагалі чи мають право Полісмени )) доганяти якщо без шолома? І 2-ге питання чи можливо зробити лєві доки типу під китайського скута 50см 4такного,і розказувати типу то невідома версія кит скуа,дуже ріткісна.))) Бо судячи по мої хонди ця модель вдійсності є рідкісною...Шо порадите? Мають право, немають, захочуть будуть доганяти, захочуть хапнуть тебе на світлофорі......150 - кою косити під 50 немудро....хібашо зробити 150 китайського виробнитцтва з номерами.... модель рідкісною не є.....деякі даїшники навіть знають де є шильдик 150см3...... купити кубатуру, без номерів - нажити собі мінінгіт.
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Субота, 2010-03-13, 19:37 | Повідомлення # 29 |
 Майор
| купи скут за 3900 на укравтозапчастині і постав його на облік і їзди на тих номерах спокійно тим більше не кожен "га.... н" даїшник дасть дупля шо то за скут
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Субота, 2010-03-13, 23:25 | Повідомлення # 30 |
 Подполковник
| Quote (Ospicx) Підкажіть Будьласка,в мене Honda @ 150см3,і я переживаю їздити по місту так як доки тільки італійські,і втікати на тому скуті трохи важко так як він важить 120кг,і досить великий... Маю також 150кубового. раніше катався без доків + був зроблений під 50-ку(наклейки 50, спідометр до 60), не помогло. Попав під роздачу в червні минулого року, зупинили, тобто тупо зіпхали з дороги на ЖД-переїзді (олені ). Мусів дати бабла, потім плюнув і зареєстрував, оскільки всі доки з магазину зберіг. Тепер чистий спокій, навіть ні разу після реєстрації не зупиняли. Так що шукай доки і реєструй під них, не буде мінінгіту.
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|