Create site free
Всі скутери будуть реєструвати в ДАІ =( (2) - Різне - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Четвер, 2012-02-09, 04:29
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 2 з 3«123»
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Цікаві питання » Різне » Всі скутери будуть реєструвати в ДАІ =( (Як Вам така новина О_О)
Всі скутери будуть реєструвати в ДАІ =(
Ш-Е-Ф-ФДата: Вівторок, 2009-02-17, 10:31 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
Статус: Offline

Доводжу до відома всіх скутеристів, що 14 лютого 2009 року мав нагоду послухати он-лайн конференцію начальника Департамента ДАЇ МВС України Сергія Коломійця. Серед озвучених питань та відповідей, встиг втиснути своє запитання, щодо реєстрації скутерів, відповідь на нього виявилась для мене повною несподіванкою. Далі привожу оригінал відповіді на запитання про реєстрацію скутерів:
"Первый день будущего года преподнесет неприятный подарок всем владельцам скутеров. С этого времени им придется регистрировать свое транспортное средство.
В этом году среди населения будет проведена разъяснительная работа, а с 1 января 2010 года скутера получат государственный номер. Впрочем, замечу, что не все владельцы скутеров смогут пользоваться своими транспортными средствами, поскольку многие из них контрабандные.
О том, что владельцы скутеров должны получать водительское удостоверение говорится в Законе «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно совершенствования регулирования отношений в сфере обеспечения безопасности дорожного движения», который был принят 24 сентября прошлого года. Согласно данному закону к списку существующих водительских категория примкнула новая категория «А1». Она-то как раз и позволяет управлять скутером."

Так, що народ самі в курсі, які в кого скутери!!! Шукайте документи.... Думайте наперід, щоб 2009 рік не став останнім роком на колесах!

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

IhoRДата: Понеділок, 2009-04-13, 22:10 | Повідомлення # 16
Полковник
Група: Реальні
Репутація: 0
от коли буде закон,тоді і зареєструю,а так нехай гуляють...))))це все має бути затверджено,записано,і т.п..)))і мені здається тоді повинні бути зміни в ПДР)

Ш-Е-Ф-ФДата: Середа, 2009-05-06, 16:56 | Повідомлення # 17
Admin
Репутація: 10
06.05.2009 14:32
На Рівненщині у квітні зловили 567 п’яних водіїв двоколісного транспорту
У Рівненській області під час оперативно-профілактичної операції "Увага-мопедист!" з 1 по 30 квітня 2009 року виявлено 1702 порушення правил дорожнього руху водіями двоколісних транспортних засобів, з них 221 - водіями мотоциклів, 1322 - мопедів, 159 - велосипедистів. З них 567 осіб керували двоколісними транспортними засобами, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Про це ZAXID.NET повідомили в обласному управлінні ДАІ.

Окрім того, за вказаний період виявлено п’ять випадків створення аварійної обстановки, три факти перевищення встановленої швидкості руху, 39 випадків керування транспортним засобом незареєстрованими у встановленому порядку та без номерних знаків, 813 факти керування без мотошоломів та 259 інших порушень ПДР, вчинених водіями двоколісних транспортних засобів.

На спеціальні майданчики доставлено 402 такі транспортні засоби. surprised

З початку проведення операції в області зареєстровано 23 ДТП за участі водіїв двоколісних транспортних засобів, у яких загинуло двоє та травмовано 29 осіб. Шість ДТП скоєно за участі водіїв велосипедів, 5 - мотоциклів та 12 - мопедів.

У квітні 2009 року за участі водіїв двоколісного транспорту спостерігається ріст дорожньо-транспортних пригод. Так, за вказаний період зареєстровано шість ДТП з потерпілими за участі велосипедистів (2008 р. - 4; +50%), в яких ніхто не загинув (2008 р. - 2; -200%), однак шість осіб травмовано (2008р. - 3; +100%).

За період проведення операції у ДТП, скоєних за участі двоколісних транспортних засобів загинула неповнолітня особа (1993 р. н.), а також отримали тілесні ушкодження двоє малолітніх (2003 та 2001 р. н.) та двоє неповнолітніх (1992 та 1993 р. н.).

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

VeberДата: Середа, 2009-06-10, 20:42 | Повідомлення # 18
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Як вже і так будуть регити малокубатурники, вирішив перейти на щось кубатурніше. Купив Хьюс чопер, почав регити. Вже другий день. Світить лише тимчасовий техпаспорт, а вже заплатив 450грн. І це тільки початок. Повний маразм.
Заставили писати заяву, що я дуже прагну пройти експерта-криміналіста і заплатити за це 225грн. У них справді кризи немає.
Завтра думаю закінчити проміжний етап. Скільки всього вийде у грошах - боюся й подумати. Країна маразму, слів бракує.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

PoisonДата: Четвер, 2009-06-11, 09:34 | Повідомлення # 19
Генерал-майор
Репутація: 3
Veber, в мене є знайомий - реєструє скути, минулого року таке задоволення коштувало 900-1000 грн.

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

VeberДата: П`ятниця, 2009-06-12, 10:36 | Повідомлення # 20
Полковник
Та і в мене є дуже хороший знайомий, але я хотів пройти процедуру сам - заради спортивного інтересу (ну, і трохи зекономити).
Але краще би зразу порішав через нього. Сам два дні робив, половину підписів зібрав - майже нічого зліва не давав. Але на другий день поставили на місце - в базі цього мота нема, їдь кудись на технічну експертизу і т.д. Одним словом, довелося звертатися до свого друга. Дав на ліво 300 грн. (для себе він не взяв нічого - друг дитинства) - і за годину поїхав з номерами.
Всього вклався у 800 грн. - тимчасовий тех.паспорт, номера постійні.

sashanovaДата: П`ятниця, 2009-06-12, 10:46 | Повідомлення # 21
Генерал-майор
Veber, ше нормально попав, а за постійний тех.поспорт як, і через скільки часу-?

VeberДата: П`ятниця, 2009-06-12, 10:58 | Повідомлення # 22
Полковник
Через 3 місяці, але дальше платиш тільки за пластик+якісь послуги - виходить не дуже багато. Але зараз все росте в цінах, скільки це буде через 3 місяці - страшно подумати.
Мій знайомий сам радив спробувати трохи самому пройти, скільки зможу, щоби вийшло дешевше, а далі він підстрахує. Бо якби він сам все робив, то все одно мусив би розносити гроші по кабінетах. А так трохи я сам пройшов підписів, а там де вже притиснули - він порішав.

sashanovaДата: П`ятниця, 2009-06-12, 11:46 | Повідомлення # 23
Генерал-майор
Veber, а можеш вказати перелік документів які ти подавав? окрім довідки-рахунка ше шось треба?

VeberДата: П`ятниця, 2009-06-12, 13:53 | Повідомлення # 24
Полковник
В мене був пакет документів з митниці. Все, що дали на митниці, я і подавав.

sashanovaДата: Середа, 2010-05-26, 10:35 | Повідомлення # 25
Генерал-майор
http://www.autosvit.com.ua/news13859.html

ErniДата: Понеділок, 2010-06-28, 23:24 | Повідомлення # 26
Лейтенант
Що чути про реєстрацію у Львові? icecream

Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.

ElvisДата: Вівторок, 2010-07-13, 11:43 | Повідомлення # 27
Сержант
Був у МРЕВ, реєстрація 50 сс скутерів у місті Львові попередньо відтерміновується до 01.01.2011, так як немає ні бланків ні номерів. І доречі реєстрація вильється набагато більшу суму ніж 144 грн., тому я к треба буде ще проводити експертну оцінку технічного стану.(окрім техогляду ДАІ.)

А ось права буду вимагати (як кажуть по телевізору) з 01.11.2010

Спаси Господи всех, кто сегодня в пути!!!

SiruSДата: Вівторок, 2010-07-13, 20:48 | Повідомлення # 28
Генерал-лейтенант
Репутація: 4
звонил знакомый с ужгорода - у них есть и номера и бланки.
регистрация говорил обошлась в 250 грн за номер и 80 грн за техосмотр.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

ErniДата: Середа, 2010-07-14, 13:33 | Повідомлення # 29
Лейтенант
На жаль бланки і в нас є (Івано-Франківськ) sad sad sad .
Реєструють по повній програмі (до 200 грн.), але я чомусь не можу наважитись на реєстрацію...

Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.

SiruSДата: Четвер, 2010-07-15, 18:53 | Повідомлення # 30
Генерал-лейтенант
Репутація: 4
сегодня звонил узнавал в даи есть ли регистрация. сказали что уже месяц как регистрируют скутера. ажиотажа пока ненаблюдаеться.
цена - 367 грн, как и в тернополе. больше ничего пока неизвестно.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

Форум » Цікаві питання » Різне » Всі скутери будуть реєструвати в ДАІ =( (Як Вам така новина О_О)
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно