|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Важлива інформація про заправки. |
| ggarry | Дата: Субота, 2008-08-16, 20:30 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 1 [2%]
Статус: Offline
| Нині заїхав на заправку ОККО на розі В.Великого і Кульпарківської з наміром скуштувати Пульс-95, десь на форумі були гарні відгуки про це паливо. Коли я спокійно підрулив до колонки, робітник заправки сказав, що мені дуже пощастило, що немає гайця, який часто там тиняється і штрафує мотоциклістів і скутеристів, що не глушать двигуни за 15 м до заправки, як того вимагає знак при вїзді на заправку. Сума штрафу, як він сказав, сягає до 200 грн! Я колись вивчав ПДР, але щось такого знаку не міг пригадати, тому при виїзді ще раз глянув, дісно біла табличка з зображенням перекресленого моцика з димом і напис 15м. Справа в тому, що раніше я таких знаків чомусь не помічав на інших заправках, так що БУДЬТЕ УВАЖНІ, ЩОБ НАДУРНЯК НЕ ПОПАСТИ НА ГРОШІ. Просто цікаво, а як у випадку великого байка вагою під 300 кг, його як штовхати 15 м до заправки і ще стільки ж з неї?
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Субота, 2008-08-16, 22:32 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| ну я пока не видел чтобы байк весил 300 кг. например сухой вес хаябусы - 215 кг. с другой стороны байк же на колесах, тоесть ты его толкаешь, а не поднимаешь тот же груз в 300 кг, но все равно спасибо за инфу. з.ы. дык шо, штрафанули?
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: Субота, 2008-08-16, 23:22 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Мене не штрафанули, не було того гайця. А та ж хаябуса 215 - сухий, + ГСМ, + кофри з багажем, згодься, що трохи набігає. Просто я суджу з того, що навідь свою 150-ку під горку штовхаю з трудом.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Неділя, 2008-08-17, 00:35 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| ну хаябуса эт как пример. как один из самых тяжелых байков. а так нормальный вес спорта - 160+ кг з.ы. хорошо что хоть ты гайцам не попался )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
|
| |
|
| |
| probNICK | Дата: Неділя, 2008-08-17, 12:39 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
Репутація: 0 [0%]
| Мой опыт и наблюдения: подьезд к колонке с выключеным двигателем, по-моему, не проблема, если овладеть несложным навыком отрывать на пару секунд правую руку от руля и поворачиавть ключ в замке зажигания против часовой стрелки предварительно набрав скорость методом "газнуть". Стараюсь почаще так делать вне зависимости от наличия упомянутого знака, за что уже удостоился словесной благодарности, не лишённой удивления, заправщика за ответственное поведение в зоне повышенной опасности, где ему приходится работать. При отъезде же моя сознательность падает до уровня 3-4 м откатывания скута от колонки.... но это ж при отъезде))) это что касается техники безопасности. Теперь, относительно правовой стороны вопроса. У меня под рукми ПДД от 1.01.2002 г., книжечка издания 2007года. Так вот, в ней нет никаких знаков с дымящими мотоциклами, в разделе о мопедах и велосипедах ничего похожего не прописано, раздела о заправках тоже не нашёл.....Кто-нибудь прольёт свет на ситуацию??? Дымящий мотоцикл, который и я видел перед заправками - новшество в ПДД или творчество в стиле "дорожнознакционизма"? Посылать ли гайца в случае чего?
everybody lies
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Вівторок, 2008-08-19, 17:01 | Повідомлення # 6 |
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 4 [8%]
| Можливо то стосується лише 2Т техніки, у якої недопалена суміш вилітає в трубу?
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: Вівторок, 2008-08-19, 21:47 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я сьогодні розмовляв з розумним дядьком, він підтвердив на рахунок 2Т техніки, але гайців це мало колише.
|
| |
|
| |
| Cross | Дата: Вівторок, 2008-08-26, 17:18 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Треба буде спробувати...
Viper Storm 150 new Honda Dio 28 ZX
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Четвер, 2008-10-02, 19:45 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Чому мотоцикли треба пхати а автомобілі не треба. Що інакший принцип роботи - той самий. Скільки раз мені робили зауваження на заправках на рахунок цього знаку, але ніхто толком не може сказати чому автомобілям можна а мото техніці ні. probNICK, а ти дивився в розділі штрафів чи там є якийсь натяк на це порушенняДодано (2008-10-02, 19:45) --------------------------------------------- Може бачили старі радянські мотоцикли, в яких стріляють вихлопні труби. Є припущення, що через таку техніку появився той знак.
Honda the power of dreams
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |