|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Олеський замок |
| mirek | Дата: Понеділок, 2010-08-09, 02:08 | Повідомлення # 1 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Є таке бажання з'їздити в Олеський замок. Може ще комусь буде цікаво. Бажання є бо замків ніколи не бачив. Орієнтовно можно вкластися в один день. Але це може зайняти весь день. З ранку до вечора. Їхати досить далеко. Олесько знаходитися в 68 км від Львова. Спокійно, особливо не спішучі. І без перегонів.
|
| |
|
| |
| Elvis | Дата: Понеділок, 2010-08-09, 08:51 | Повідомлення # 2 |
 Сержант
| Коли приблизно плануєш виїзд?
Спаси Господи всех, кто сегодня в пути!!!
|
| |
|
| |
| mirek | Дата: Понеділок, 2010-08-09, 10:23 | Повідомлення # 3 |
 Рядовой
| Elvis, Quote (Elvis) Коли приблизно плануєш виїзд? Подзвонив у замок сказали, що працюють у суботу або неділю з 11:00 до 16:00. Краще у ці дні бо меньше машин.
|
| |
|
| |
| Elvis | Дата: Понеділок, 2010-08-09, 14:38 | Повідомлення # 4 |
 Сержант
| Треба зібратися з вільним часом. Час в дорозі - 2-2,5 години по Київській трасі. Виїжджати потрібно не пізніше 8.00 ранку, поки ще не має шаленого сонця, а взагалі треба перевірити погоду на випадок дощу. Скільки коштує вхід в замок? Хавка. Бензин
|
| |
|
| |
| mirek | Дата: Понеділок, 2010-08-09, 15:53 | Повідомлення # 5 |
 Рядовой
| Quote (Elvis) поки ще не має шаленого сонця, а взагалі треба перевірити погоду на випадок дощу. Скільки коштує вхід в замок? Хавка. Бензин Ну я як раз на сонці їду з кайфом. Вітерець трішки обдуває Але мене взагалі погода сильно не бентежить. Звісно краще сонце. Бо коли похмуро не так весело. І ще одне. Це душно у Львові. У області як правило прохолодно аж до 9:00 - 10:00, навіть якщо не їхати, а просто стояти на місці. Хавку краще взяти з собою, але при замку є кафе, де на стінах розвішані середньовічні обладунки. Це з опису у інтернет. Відразу хочу застережити, що випити не вийде Є морковні соки Вхід 10 грн. для дорослих. Це я з'ясував по телефону. Бензин на заправках. Ну от сьогодні їхав під час дощу. З ранку був. І все рівно нічого. Хіба якщо сильний дощ. Або дуже повільно або стоїм.
Повідомлення відредагував mirek - Понеділок, 2010-08-09, 16:18 |
| |
|
| |
| Elvis | Дата: Вівторок, 2010-08-10, 10:45 | Повідомлення # 6 |
 Сержант
| Перше: на рахунок дощу - не дай боже попасти під такий як вчора ввечері... але їхати по будь якому дощу приємного мало в любому випадку, краще по сонцю вже;) Друге: з випивкою табу одразу, тому як ми їдемо тільки на день. Третє: ментів на трасі буде приблизно 2 пости, тому талон і документ, який посвідчує особу мають бути впорядку. Четверте: Який в тебе скут? і яка крейсерська швидкість?
|
| |
|
| |
| mirek | Дата: Вівторок, 2010-08-10, 12:02 | Повідомлення # 7 |
 Рядовой
| Quote (Elvis) Четверте: Який в тебе скут? і яка крейсерська швидкість? Скут - стандартна DIO-27 Тут тонкий момент - скут проходе обкатку. Але 40 км./год я їду спокійно. Можливо до вихідних обкатаю його настільки, що зможу дозволити собі вищу швидкість. Але з іншого боку, не дуже спішучи можна насолоджуватись краєвидами. P. S. Документи звісно є. Їзжу на ньому не перший рік.
|
| |
|
| |
| Elvis | Дата: Вівторок, 2010-08-10, 13:24 | Повідомлення # 8 |
 Сержант
| Ок! Тепер би визначитись з часом і можна їхати;) Трохи дивно, що нікого не цікавить ця поїздка, розумію що це не Синевір, але всеж таки природа;)
|
| |
|
| |
| mirek | Дата: Вівторок, 2010-08-10, 14:10 | Повідомлення # 9 |
 Рядовой
| Quote (Elvis) Трохи дивно, що нікого не цікавить ця поїздка Там десь не подалік є озеро. Я не був. Але чув. І здається це озеро більше підходить для рибалки. На рахунок часу субота або неділя як Вам зручніше. Виїзд 8:00 - 9:30. Як Вам ?
|
| |
|
| |
| K_Roman | Дата: Середа, 2010-08-11, 19:26 | Повідомлення # 10 |
|
Сержант
| якщо в неділю я б тоже зїздив, точніше скажу в пятницю
|
| |
|
| |
| Elvis | Дата: Середа, 2010-08-11, 20:06 | Повідомлення # 11 |
 Сержант
| Quote (mirek) На рахунок часу субота або неділя як Вам зручніше. Виїзд 8:00 - 9:30. Як Вам ? Впринципі ок, але не від мене залежить чи зможу прийняти участь в поїздці напевне, сімейне, тому в ятницю спишемся остаточно. Навіть якщо не вийде в мене, думаю вам відкладати поїздку не варто. Насолодитесь краєвидами і самим замком
|
| |
|
| |
| mirek | Дата: Середа, 2010-08-11, 20:42 | Повідомлення # 12 |
 Рядовой
| Quote (Elvis) якщо в неділю я б тоже зїздив, точніше скажу в пятницю Чекаємо до п'ятниці. Quote (Elvis) Впринципі ок, але не від мене залежить чи зможу прийняти участь в поїздці напевне Зауважте, що є ще бажаючий але на неділю. Якщо щось не так з комп'ютерами - мій номер +38 (066) 403-10-92 для всіх бажжаючих. Остаточно все з'ясовуємо у п'ятницю до вечора.
|
| |
|
| |
| K_Roman | Дата: Субота, 2010-08-14, 22:23 | Повідомлення # 13 |
|
Сержант
| я вже приїхав, мотор пішов спати
|
| |
|
| |
| mirek | Дата: Субота, 2010-08-14, 22:59 | Повідомлення # 14 |
 Рядовой
| Quote (K_Roman) я вже приїхав, мотор пішов спати Якщо така п'янка то можна ще відкласти. Принаймі бажано 2, а краще більше учасників. Бо то пертись у музей по суті. Хоча приїхати мабуть можна за годину, півтори Така ідея у мене народилась, бо є замок Дракули Але туди треба візу А без візи можна принаймі з'їздити в Олеський. Я думаю, що замки схожі
|
| |
|
| |
| Elvis | Дата: Понеділок, 2010-08-16, 09:39 | Повідомлення # 15 |
 Сержант
| І в мене не вийшло, але по сімейним. Плануємо іншого разу.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|