|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Подорож до Туреччини |
| Veber | Дата: Неділя, 2010-01-03, 09:23 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
| Давно мрію про Туреччину на літо: подорож на максіскутерах. Бо на максіках уявлення про дальнобой дуже змінюється: якось (ще влітку) зїздив у Вінницю, пробіг 1000км, навіть не замітив - прогулка на вихідних. Хочеться більшого. А тут - в одну сторону більше 3000км. І насолоджуватися прекрасними краєвидами. Як щось раптом станеться - не думаю, що в Туреччині проблема буде із запчастинами. Така думка зявилася після того, як прочитав на мотоуа звіти з подібної подорожі. Правда там їхали до Криму, потім до Стамбулу паромом, і прогулка по історичних місцях Туреччини. Але найбільше геморою вони мали саме з паромом. А своїм ходом до Стамбула якихось 2к. Якщо з ночівлею в Затоці і в Болгарії на Золотих Пісках - думаю не дуже багато. Одним словом, чекаю ентузіастів. Думаю і Торнадо впорається. Як не знайдеться бажаючих, то тоді автом поїду.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2010-01-03, 13:51 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
| Veber, Тут проблема на жаль не з бажанням, а з часом, фінансами, закордоними паспортами і візами Я от пропоную зїздити літом на море і то багато бажаючих поки нема Хоча може хтось і зголоситься в Туреччину...
|
| |
|
| |
| Назім | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 00:00 | Повідомлення # 3 |
 Рядовой
Репутація: 0
| Ідея класна! Я цьго літа планую поїхати в Польщу-Свіноусці біля нім. границі. Але це все залежило від роботи...Якщо змінилося б накраще то поїду. Їхати не так довго +-900км в польщі. Подорож до Туреччини це круто! Знов кати трохи впирається в $$$ та візу. sashanova От ідея про море це дуже реальна для мене тема! Я за!!!
Повідомлення відредагував Назім - Понеділок, 2010-01-04, 15:56 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 13:41 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| Quote (Назім) От ідея про море це буже реальна для мене тема! Я за! Ну давай-давай, не передумай
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 17:56 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 5
| ...екстремали...на китайських скутерах на таку відстань...
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 20:34 | Повідомлення # 6 |
 Полковник
| Quote (Veber) Така думка зявилася після того, як прочитав на мотоуа звіти з подібної подорожі. Для тих хто можливо шукає ТУТ цей звіт + ,може, ще хтось загориться бажанням поїхати в подорож.
Vita est Via
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 20:36 | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
| хоть з запчастинами проблем не буде і відстань не така і велика  Додано (2010-01-04, 20:36) --------------------------------------------- хоть з запчастинами проблем не буде і відстань не така і велика
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 21:15 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-майор
| Quote (Shark43) ..екстремали...на китайських скутерах на таку відстань... Боюсь показатись дурним.... але так і не зрозумів: - в чому екстрім???
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 21:20 | Повідомлення # 9 |
|
Майор
| Славко, Славко, коли ти вже виростеш?
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 22:02 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-майор
| Нас Антон вже шляк втрафить, поки ми до того дочекаємось
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2010-01-08, 10:43 | Повідомлення # 11 |
 Полковник
Група: Толкові
| Ну, з Туреччиною може я і перегнув палку: тільки по грошах трохи порахував - вийшла поважна сума. Справа в тому, що бензин в Туреччині значно чомусь дорожчий, ніж навіть в Європі. З візою в Туреччині проблеми нема - дають зразу на кордоні (20$). Транзитну візу треба тільки Болгарську, з нею і Румуни пропускають, здається. Але поважні дальняки треба планувати. Можливо справді спочатку на море гайнути - бажаючих буде явно більше.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2010-01-08, 12:23 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-майор
| Во-во, я про те ж, думаю на липень самий раз!
|
| |
|
| |
| Назім | Дата: П`ятниця, 2010-01-08, 15:43 | Повідомлення # 13 |
 Рядовой
| Я вже не можу дочикатися літа...
|
| |
|
| |
| oleg-suzuki | Дата: Вівторок, 2010-01-19, 23:12 | Повідомлення # 14 |
|
Рядовой
| на кубатуре дальнобой-это в принципе не экстрим. я с другом планирую на лето на 50сс так километров хотя бы 1500 мотнуть,по Украине,есть места не хуже,чем Турция. кстати,если есть ДЕВУШКИ,желающие покататься,даже не далеко,просто отдохнуть,звоните 80930815384(желательно с 10.00 до 18.00) просто приятный женский голос помогает отдыхать. если нужна помощь со скутерами,не проблема,обращайтесь,помогу. ИЗВИНИТЕ,ЕСЛИ СООБЩЕНИЕ НЕ В ТЕМУ.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|