|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Зустріч літа... |
| wild | Дата: Вівторок, 2009-05-26, 22:30 | Повідомлення # 16 |
 дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
Статус: Offline
| привет, народ! никто кстати не собирается на"Файне Мисто Монастырыськ"?
хуже пива - лучше нету...
|
| |
|
| |
| Мирон | Дата: Середа, 2009-05-27, 02:36 | Повідомлення # 17 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
| хлопці не будьте такі цвані. людині до Львова 75 км. , а потім ще додому 75, а ви вже будете мамині пиріжки їсти ....
|
| |
|
| |
| volkllife | Дата: Середа, 2009-05-27, 08:58 | Повідомлення # 18 |
|
Сержант
| Оце вчора, їздив на границю Рава -Руська. Доїхав аж до самої таможні. Десь в одну сторону получилось 60 км. Але дорога я туда вам скажу хлопці, яке ЄВРО 2012, це просто жах. Я зробив пару фоток, так місцини деякої, і маю фотки скутера свого з підведеною акустикою. Тільки як оце не стидно не можу знайти як ви тут їх прикріпляєте.
Viper wind / Honda dio AF 34
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-05-27, 09:43 | Повідомлення # 19 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| www.piccy.info и линк после загрузки сюда. или внизу де сообщение пищешь, есть такая строчка "Прикріпити файл: (не більше 500Kb)"
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| volkllife | Дата: Середа, 2009-05-27, 15:36 | Повідомлення # 20 |
|
Сержант
| SiruS дякую. Ось фото. Місто Великі - Мости. По дорозі проїжав його Поворт на Рава - Руська. Яб ще під напрямком скільки і куда їхати, написав, якщо вам не жалко машини чи скутера то їдьте, дорога, жах, ЄВРО 2012. А проїхавши Рау-Руську і відрізок дороги до границі аж жити хочеться біля такої дороги Черги на таможні в сторону Польщі Дорога додому і моя акустика. Ось така то подорож. Прямі ссилки не зрозумів як зробити, о якось получилось. Вибачайте якщо що. ------------------------------------ поправил. алекс
Viper wind / Honda dio AF 34
Повідомлення відредагував SiruS - Середа, 2009-05-27, 19:52 |
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|