Чергова зустріч відбулась (31 березня 2007 року) - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Понеділок, 2012-05-21, 05:32
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Oskar, SiruS 
Форум » Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. » Зустрічі » Чергова зустріч відбулась (31 березня 2007 року)
Чергова зустріч відбулась (31 березня 2007 року)
Ш-Е-Ф-ФДата: Неділя, 2007-04-01, 01:04 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
Статус: Offline
Що не може не порадувати - зустрічі продовжуться і право на життя нашого скутер-клубу все більше утверджується. На цій зустрічі було дуже приємно вітати ти познайомитись "вживу" із нашими користувачами Babay і Tera. Зустріч розпочалась в Парку Культури біля літньої сцени. Збирались поступово, але впевнено - один за одним.
В подальшому, випивши по літру пивка та зрозумівши, що далі на вулиці сидіти трохи холоднувато, було вирішено продовжити бесіди, які велись в спокійній та невимушеній атмосфері (правда байкери трохи заваджали на "49-кубових" кавасікі , хондах та інших мотиках з півторалітровими моторами ) в закритому приміщенні. Двинулись дружним натовпом (ну якщо 5 одиноких скутерів можна назвати натовпом) в кафешку на Сихові, де перекусили.
Далі в певних людей народилась ідея про те, що наш користувач malina засиділась дома і Саня вирішив виправити даний недолік і ................. (далі для мене історія закінчилась, бо довелось їхати додому).
Але зустріч на цьому не закінчилась - продовжуйте хто був biggrin

А наостанок фотки
wink

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

Повідомлення відредагував IhoR2410 - Понеділок, 2007-04-02, 13:00

TeraДата: Понеділок, 2007-04-02, 00:11 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
Нам з Олегом було дуже приемно i цiкаво познайомитись з вами! Класно, весело покатались, поспiлкувались, попили пива... Нi, не так - попили пива, покатались, поспiлкувались, знову попили пива i знову весело покатались! smile smile smile smile smile
До речi, дякуемо, що пiдкинули додому! rah rah

wildДата: Понеділок, 2007-04-02, 00:34 | Повідомлення # 3
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
Покаталися, справді непогано, нарахунок "підкинули додому" - Ну, так, а для чого ж ми себе клубом назвали..? - одна сім"я..... smile

хуже пива - лучше нету...

Ш-Е-Ф-ФДата: Понеділок, 2007-04-02, 13:21 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
І ЗНОВУ ФОТКИ

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

Повідомлення відредагував IhoR2410 - Понеділок, 2007-04-02, 13:43

AlexДата: Вівторок, 2007-04-03, 16:28 | Повідомлення # 5
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 1
Я теж там був правда вже під вечір і після день народження wine але погоцав прикольно жаль тільки дружбани впали (вони теж на день народжені були) один собі нову куртку порвав так що їй вже нічого недопоможе а другий коліно втовк добре що були в шоломах!!!
КОЛИ ГОЦАЄМ ЗНОВ????????

Honda Dio
Дир-Дирррр-Диррррррр...

MyronДата: Неділя, 2007-05-06, 12:08 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 0
Всім привіт, коли будете десь їхати, мене не забудьте покликати smile smile smile smile smile smile smile

Хто хоч раз в пробках постояв, той полюбить СКУТЕР

Форум » Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. » Зустрічі » Чергова зустріч відбулась (31 березня 2007 року)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно