|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Чергова зустріч відбулась (31 березня 2007 року) |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Неділя, 2007-04-01, 01:04 | Повідомлення # 1 |
 Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
Статус: Offline
| Що не може не порадувати - зустрічі продовжуться і право на життя нашого скутер-клубу все більше утверджується. На цій зустрічі було дуже приємно вітати ти познайомитись "вживу" із нашими користувачами Babay і Tera. Зустріч розпочалась в Парку Культури біля літньої сцени. Збирались поступово, але впевнено - один за одним. В подальшому, випивши по літру пивка та зрозумівши, що далі на вулиці сидіти трохи холоднувато, було вирішено продовжити бесіди, які велись в спокійній та невимушеній атмосфері (правда байкери трохи заваджали на "49-кубових" кавасікі , хондах та інших мотиках з півторалітровими моторами ) в закритому приміщенні. Двинулись дружним натовпом (ну якщо 5 одиноких скутерів можна назвати натовпом) в кафешку на Сихові, де перекусили. Далі в певних людей народилась ідея про те, що наш користувач malina засиділась дома і Саня вирішив виправити даний недолік і ................. (далі для мене історія закінчилась, бо довелось їхати додому). Але зустріч на цьому не закінчилась - продовжуйте хто був А наостанок фотки
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
Повідомлення відредагував IhoR2410 - Понеділок, 2007-04-02, 13:00 |
| |
|
| |
| Tera | Дата: Понеділок, 2007-04-02, 00:11 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
| Нам з Олегом було дуже приемно i цiкаво познайомитись з вами! Класно, весело покатались, поспiлкувались, попили пива... Нi, не так - попили пива, покатались, поспiлкувались, знову попили пива i знову весело покатались! До речi, дякуемо, що пiдкинули додому!
|
| |
|
| |
| wild | Дата: Понеділок, 2007-04-02, 00:34 | Повідомлення # 3 |
 дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
| Покаталися, справді непогано, нарахунок "підкинули додому" - Ну, так, а для чого ж ми себе клубом назвали..? - одна сім"я.....
хуже пива - лучше нету...
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Понеділок, 2007-04-02, 13:21 | Повідомлення # 4 |
 Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
| І ЗНОВУ ФОТКИ
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
Повідомлення відредагував IhoR2410 - Понеділок, 2007-04-02, 13:43 |
| |
|
| |
| Alex | Дата: Вівторок, 2007-04-03, 16:28 | Повідомлення # 5 |
 Сержант
Група: Реальні
Репутація: 1
| Я теж там був правда вже під вечір і після день народження але погоцав прикольно жаль тільки дружбани впали (вони теж на день народжені були) один собі нову куртку порвав так що їй вже нічого недопоможе а другий коліно втовк добре що були в шоломах!!! КОЛИ ГОЦАЄМ ЗНОВ????????
Honda Dio Дир-Дирррр-Диррррррр...
|
| |
|
| | |
|
НАШ ЧАТ
|