|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Озеро Синевир |
| tyxanton | Дата: Понеділок, 2009-08-10, 12:43 | Повідомлення # 16 |
|
Майор
Група: Реальні
Репутація: 1
Статус: Offline
| Veber, давай підтягуйся!
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| Vinni_PooH | Дата: Понеділок, 2009-08-10, 17:54 | Повідомлення # 17 |
 Рядовой
Репутація: 0
| Антон,якщо дружина не вродить на ці числа, то я з вами. Ну і якщо вродить раніше, постараюся так само з вами (якщо відпустить)))) ), ще і відмітемо).
Nitro 250cc
|
| |
|
| |
| staseuic | Дата: Середа, 2009-08-12, 17:12 | Повідомлення # 18 |
 Сержант
Репутація: 2
| Ну вот опять пьянка
стас
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: П`ятниця, 2009-08-21, 21:57 | Повідомлення # 19 |
|
Майор
| нагадую всім бажаючим проїхатись до високогірного озера Синевир. Виїзжаємо в цю суботу 22серпня. Збір о 7.30 в с. Солонка при виїзді з міста в сторону Стрия на АЗС Лукоїл. Намічається досит цікава програма. Приєднуйтесь. Додано (2009-08-19, 19:44) --------------------------------------------- Наскільки я зрозумів питань на рахунок поїздки нема. Хочу оголосити ще раз запланований маршрут. Львів-Стрий-Болехів(заїзд на скелі Довбуша)-Долина-Вигода-Сойми-Міжгір'я-оз.Синевир(ночівля)-Сойми-Подобовець(заїзд на водоспад Шипіт)-Пилипець-Воловець-Н.Ворота-(тут побачимо по часу можна рванути по в с. Поляна де те тече знаменита мін вода Поляна Квасова, а потім на Свалявуі знов на Н.ворота. це зайвих десь 80км.)-Орява-Сколе-Стрий-Львів. Загалом кілометраж буде складати десь 450км. На даний момент в складі групи 5 кубатурних скутерів та легкий мотоцикл. Додано (2009-08-21, 21:57) --------------------------------------------- Poison, бляха муха, можеш потішитись. Завдяки твому караканю поїздка зірвалась. В більшої половини команди склались обставини по яких аони не змогли поїхати. Але три екіпажі були готові до самого кінця. Просто з етично-командних міркувань від подорожі без друзів відмовились.
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2010-05-25, 20:38 | Повідомлення # 20 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Ладно Антон, не розстроюйся! З’їздим обов’язково! Казав я раніше треба було їхати, а то зробили велику перерву всі і рослабилися!  Додано (2010-05-25, 20:38) --------------------------------------------- Ну шо, піднімаємо тему? Вчора на заправці в Тернополі де сховався від дощу, зустрів купку байкерів з Рівного, які верталися з Карпат додому, поговоривши вияснив шо були якраз на Синевирі, там ночували, ну я зразу почав виясняти шо до чого. Значить заїзд платний 5грн за мот + 5 грн за писок на моті возсідаючий Ночували в палатках не далеко від озера, бо біля самого озера не можна - заповідник. Я звичайно почав розпитувати чи не холодно було і т.д. вони з мене посміялись сказавши що в принципі Т повітря там не набагато нижча і в спальниках декому навіть було жарко (напевно насвинячились добре ). Але в принципі з того зробив висновок шо туда цілком можна їхати хоч зараз. Виходячи з того пропоную організувати все ж таки ту поїздку на червень, днів так на два (субота неділя). Хто має бажання висловлюйте свої пропозиції . Також підкину ше одну темку: Маю дурне бажання зїздити в Білорусію, наприклад в Брест (Брестське укріплення і т.д )Якшо є заціквлені відкриваємо нову тему і обговорюємо деталі!
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Середа, 2010-07-14, 22:06 | Повідомлення # 21 |
 Полковник
Група: Толкові
| То як - влітку хтось кудись їде - чи як? В мене відпустка, бажання кудись в дальнобой - хоть в Туреччину. Давайте ідеї, пропозиції.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Середа, 2010-07-14, 22:37 | Повідомлення # 22 |
 Майор
| мені подобається пропозиція Саші " поїздка в Брест" але для мене зараз навіть брест задалеко
Повідомлення відредагував Bond - Середа, 2010-07-14, 22:37 |
| |
|
| |
| K_Roman | Дата: Середа, 2010-07-14, 22:49 | Повідомлення # 23 |
|
Сержант
| як на рахунок того шоб поїхати в с. Урич на Тустань, а звідтам і до Східниці не далеко
Повідомлення відредагував K_Roman - Середа, 2010-07-14, 22:50 |
| |
|
| |
| Bond | Дата: Четвер, 2010-07-15, 16:48 | Повідомлення # 24 |
 Майор
| Розкажи що ми можем цікавого там побачити?
|
| |
|
| |
| K_Roman | Дата: Четвер, 2010-07-15, 23:50 | Повідомлення # 25 |
|
Сержант
| та сам толком не знаю, природа там ох..на водопад десь там є і на шашлик є де засісти
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2010-07-16, 20:53 | Повідомлення # 26 |
 Генерал-майор
| М-да, а я сьогодні збирався на Крим їхати , вийшов я сумки на мотик вішати, а в мотику вилку заклинило всьо блін, приїхав
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: П`ятниця, 2010-07-16, 22:23 | Повідомлення # 27 |
 Майор
| тебе що в неділю не буде? а ти хоть перевіряв масло в вилці? ( знаю що тупе питання але точно хтось мусить спитатись ) бо я наприклад хочу в карпати на неділю - понеділок з ночовкою зганяти
|
| |
|
| |
| K_Roman | Дата: П`ятниця, 2010-07-16, 23:33 | Повідомлення # 28 |
|
Сержант
| а у вас 50-ти чи шось побільше?? в мене 50-ка , я найдальше заїжджав на ній 65 км а дальше хз, страшнувато))) хіба б з компанією і то мандраж
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2010-07-17, 08:54 | Повідомлення # 29 |
 Полковник
Група: Толкові
| Quote (sashanova) М-да, а я сьогодні збирався на Крим їхати cool , вийшов я сумки на мотик вішати, а в мотику вилку заклинило angry всьо блін, приїхав sad Дуже пощастило, що вдома це сталося.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Субота, 2010-07-17, 11:08 | Повідомлення # 30 |
 Генерал-майор
| Quote (Bond) ебе що в неділю не буде? sad а ти хоть перевіряв масло в вилці? ( знаю що тупе питання але точно хтось мусить спитатись smile Юра, масло я не перевіряв, бо знаю шов о там і так є, причина зовсім інша, я в понеділок успішно «розклався» на бетонці десь на швидкості 50км/год, (пішов на обгон джипу, який в останній момент різко повернув на ліво, я по тормозам і…. десь метрів з шість прошарив по бетону на лівому боці) Короче поміняв рульовий підшипник, і зібравши то все діло назад, виявив шо руль стоїть криво відносно колеса, причому в протилежну від удару сторону, значить повело пера, практично цілий четверг, я крутив ці пера в різні боки і добився таки співпадіння руля і колеса і довольний пішов спати, а в п’ятницю вийшов класти речі на мот, взявся за руль …і припух (то м’яко сказано), вилка стоїть колом
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|