| Oskar | Дата: Неділя, 2007-11-18, 20:23 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
Статус: Offline
| Планується поїздка на Шатські озера літом на 3-5 днів на дирчиках! Хто хоче(і чий дирчик в стані....) Підтягуйтесь! дата буде уточнюватись.
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
|
| Veber | Дата: Вівторок, 2009-07-07, 11:13 | Повідомлення # 61 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Так цих вихідних планується поїздка в Карпати
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
|
| volkllife | Дата: Вівторок, 2009-07-21, 12:01 | Повідомлення # 62 |
|
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
| Ну що ні хто не їде в Шацьк на ці вихідні. Мої друзі їдуть машиною, а я щось принципово хочу на скутері, так що якщо є бажаючі кажіть. Виїжджаю в суботу зранку. Додано (2009-07-21, 12:01) --------------------------------------------- Всім привіт, на 25 липня ніхто в Шацьк не збирається (правда якщо погода буде). А то я в цю суботу їздив скутером, все нормально. Якщо є бажаючі пишіть. Можливо хтось є з Сокальського району, то у нас є вже по ідеї 3 скутера.
Viper wind / Honda dio AF 34
|
| |
|
|
| Dxter | Дата: Четвер, 2009-07-23, 09:55 | Повідомлення # 63 |
 Рядовой
| Якщо погода буде добра, то в суботу 25 числа поїдемо з другом.Може десь зустрінемся?
|
| |
|
|
| volkllife | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 15:31 | Повідомлення # 64 |
|
Сержант
| Dxter. Питань немає, ми ще будем вирішувати чи поїдем, дійсно якщо буде погода. Бо якщо друзі не поїдуть то напряжно одному їхати. А так можем договоритись. Зустрітись можем в Червонограді. Або поближче дивлячись звідки ти будеш їхати. Додано (2009-07-31, 15:31) --------------------------------------------- Якийсь у нас форум "ТИХИЙ" пусто я б навіть так сказав. Як у Вас з планами на Шацьк нікого немає на цю суботу. Якщо все буде добре, то завтра їду я і ще один скутерист з Червонограда. Хто бажає кажуть. Маячте на асю буду цілий вечір.
Viper wind / Honda dio AF 34
|
| |
|
|