|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Поїздка в Шатськ на 3-5 днів |
| Oskar | Дата: Неділя, 2007-11-18, 20:23 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
Статус: Offline
| Планується поїздка на Шатські озера літом на 3-5 днів на дирчиках! Хто хоче(і чий дирчик в стані....) Підтягуйтесь! дата буде уточнюватись.
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| Oleh-2005 | Дата: Вівторок, 2008-05-13, 14:36 | Повідомлення # 16 |
 Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 0
| Ага і з Новояворівська вже 2-3 думають тоже їхати я в тому числі! Коли ви їдете??
Комп працює краще , якщо його включити _____________ Honda Dio Af35
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Четвер, 2008-05-15, 19:25 | Повідомлення # 17 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| може десь наприкінці червня? Щоб вже літо вже справжнє наступило
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| OverlkiLL | Дата: Середа, 2008-05-28, 10:05 | Повідомлення # 18 |
|
Рядовой
| я і можливо ше 2 друга з вами. Хонда діо, Сузука Летс2,Малагуті фантом ф-12.
Повідомлення відредагував wild - Середа, 2008-06-25, 22:28 |
| |
|
| |
| Veber | Дата: Середа, 2008-06-25, 20:21 | Повідомлення # 19 |
 Полковник
| Планується поїздка в Шатськ, с. Світязь. 3-6 днів. Виїзд планується 30.06.2008. приблизно о 6-00. Одноденний переїзд Львів-с.Світязь із зупинками, так, щоб не поспішаючи до вечора доїхати на місце. Варіанти проживання: 1. палатки - відкидається, оскільки там існує багато доступного житла. 2. Можливо буде можливість поселитися на базі "Шатські озера" у літніх домиках - 35грн. з особи + 50грн. на день - харчування (за бажанням). 3. оскільки будемо на скутерах, то житло знайти не проблема трішки далі від озера - взагалі майже за безцінь. Крейсерська швидкість 50-60. Технічне оснащення: По можливості треба мати хоча б 1 на всіх: 1. насос, балончик для вулканізації (в мене є), шнур для безкамерок, камера (є для 10), інструмент для бортування (є в мене). 2. можливо трос (про всяк випадок, хоча правилами буксирування мото заборонено, але може стати в пригоді). 3. свіча, пас варята - при наявності. 4. ЦПГ для 2-х тактників (жарт). Залежно від того, коли міняли мастило, бажано перед дорогою змінити (600-700км як не як) Одним словом, приєднюйтеся. Чекаю пропозиції, поради. Досвід в мене невеликий - за останній тиждень 1000км і три дальняка по 300км.
Повідомлення відредагував Veber - Середа, 2008-06-25, 20:49 |
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Четвер, 2008-06-26, 14:11 | Повідомлення # 20 |
 Генерал-майор
Група: Шеф
Репутація: 5
| 1 чому палатки відміняються???? це самий оптимальний спосіб проживання!!! 2 30 число трохи рановато адже 29 буде зустріч!!! 3 тре все таки зробити маленький ТО скутерів які будуть їхати! 4 не забувайте що 1 числа приїжають до нас хлопці з Білорусії і буде негарно якщо ми будемо за Львовом
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
Повідомлення відредагував Shark43 - Четвер, 2008-06-26, 14:13 |
| |
|
| |
| ianpro | Дата: Четвер, 2008-06-26, 17:23 | Повідомлення # 21 |
|
Сержант
| (600-700км як не як) 220-240 в одну сторону, це до села Мельники. А воно за Шацьком. Так що десь 400-420 км
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Понеділок, 2008-06-30, 21:17 | Повідомлення # 22 |
 Полковник
| Quote (Shark43) 1 чому палатки відміняються???? це самий оптимальний спосіб проживання!!! 2 30 число трохи рановато адже 29 буде зустріч!!! 3 тре все таки зробити маленький ТО скутерів які будуть їхати! Все обговорюється, в принципі згідний. Quote 4 не забувайте що 1 числа приїжають до нас хлопці з Білорусії і буде негарно якщо ми будемо за Львовом Невже прямо всі збираються їхати в Шатськ і нікого не залишиться у Львові? В першу чергу їх мали би зустріти люди на максиках ще перед Львовом. Додано (2008-06-26, 21:53) --------------------------------------------- Quote (ianpro) 220-240 в одну сторону, це до села Мельники. А воно за Шацьком. Так що десь 400-420 км Я на око прикинув по карті: до Сокаля - 100, звідтам десь 120 + там треба їздити і назад = 500км. Це по максимуму, але все одно менше, ніж написав раніше. тим краще.Додано (2008-06-28, 23:08) --------------------------------------------- Найпізніше, коли я можу виїхати - 01.07.08. Пропоную зустріти білорусів і відразу виїхати. Вони повинні добратися зранку до Львова. Додано (2008-06-28, 23:14) --------------------------------------------- Додзвонитися до білорусів чомусь не можу Додано (2008-06-30, 21:17) --------------------------------------------- Отже, завтра я виїжджаю в Шацьк. Якщо білоруси приїжджають зранку, то відразу після зустрічі. Хто бажає - приєднюйтеся. Хто не встиг підготуватися, чи хоче їхати пізніше - можна двома ешелонами. Мій телефон - у контактах, дзвоніть! І ще одне. ТО мусив проходити самостійно. Домовився зі своїм сервісом на понеділок ще минулого тижня (вони сами просили відкласти на понеділок). У пятницю підїхав, спитався, чи будуть працювати в понеділок - запевнили, що будуть. Сьогодні приїхав - а в них несподівано виявляється вихідні від 28 до 2 липня включно. Ось таке западло зробили.
Повідомлення відредагував Veber - Четвер, 2008-06-26, 22:17 |
| |
|
| |
| ianpro | Дата: Середа, 2008-07-02, 11:01 | Повідомлення # 23 |
|
Сержант
| Їздили у Шацьк (точніше - село Мельники) на машині з компанією. Оцінив дороги ще раз - ну в баню, я би на скутері туди не ризикнув. Там і на машині не альо. Швидкість скутера по таким дорогам буде десь 40-45 км/год, значицця у кращому випадку 6 годин туди добиратися (+- стоянки, перепочинок, заправки). На кордоні з Волинською областю дорога зразу стає краща за львівські, але все одно ненадовго.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2008-07-05, 14:17 | Повідомлення # 24 |
 Полковник
| Cам їхати на скутері не ризикнув - поїхав автобусом - на розвідку. Також придивлявся до доріг - головне виїхати з Львівської області (а це всього десь 90км) - а далі дорога стає ідеальною (ну, майже). При виїзді з Нововолинська пару ямок, і в першому селі навпроти зупинки громадського транспорту страшні ямиська. А так дорога практично ідеальна, місцями просто нормальна, а поганих доріг майже нема (порівняно з Львівською обл). Найстрашніший відрізок - це від Червонограду до кордону Волині - там швидкість на скутерах треба тримати не більше 30-35км, бо можна влетіти. Хіба спробувати їхати через Сокаль, думаю, гірше не буде. До Червонограду місцями є дорога, так що їхати можна. Всього виявляється до Шацька 200км+ пару км залежно від місця відпочинку. Думаю, що за 5-6 годин із зупинками-перепочинками на скутері доїхати можна легко (автобусом 4-5год, експрес - 3 год). Як для скутера - не така велика відстань. А в Шацьку - скутерний рай. Яких тільки скутерів там нема! І здається, що більше їх, ніж машин. А природа - взагалі супер. Недарма кажуть, що відпочинок в Шацьку кращий як на морі. А все через незвичайно чисте повітря, воду, чарівні краєвиди. Зупинилися на відпочинок у людей - чудові умови, вода, газ, холодильник, туалет, гріль на шашлики. Тому, гадаю, що їхати з палатками немає сенсу - таких умов не буде. Хіба що багато зупиняються з палатками прямо на подвірї - платять за це й же сервіс. Бо не завжди можливо знайти вільні місця для ночівлі. А взагалі можна їхати.
|
| |
|
| |
| ianpro | Дата: Понеділок, 2008-07-07, 12:04 | Повідомлення # 25 |
|
Сержант
| Во-во, і я так кажу про хороші умови. Минулого року вперше побував у Шацьку. Сподобалося так, що ще 3 рази минулого року їздив :-)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-05-29, 13:16 | Повідомлення # 26 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Хлопці, хто має бажання поїхати на Шацькі озера наприклад в 20-тих числах червня, якшо звісно погода буде на 2-3 дня?
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: П`ятниця, 2009-05-29, 13:33 | Повідомлення # 27 |
 Полковник
| Пропоную виїхати раніше на тиждень і попасти на це дійство http://www.winds.com.ua/ Можливо і я з друзями підтянуся, якщо сесія піде нормально.
Vita est Via
Повідомлення відредагував FOX - П`ятниця, 2009-05-29, 13:33 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-05-29, 13:45 | Повідомлення # 28 |
 Генерал-майор
| Оце нормально! але 12 число- це пятниця напевно багато хто не зможе через роботу, навчання і т.п. тому пропоную поїхати на суботу і неділю 13 і 14 червня відповідно, хто має бажання?
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: П`ятниця, 2009-05-29, 15:35 | Повідомлення # 29 |
|
Майор
| О, це клас. Я і мій співробітник на Штормі вже готуємось. Мій братєльнік думаю теж поїде.
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-05-29, 15:41 | Повідомлення # 30 |
 Генерал-майор
| Оце діло, тепер треба подумати звідки і коли організувати виїзд, в кого які пропозиції?
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|