|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Скутера на Високому Замку!!!!!! |
| GLP | Дата: Неділя, 2007-04-22, 22:09 | Повідомлення # 16 |
 Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 1
Статус: Offline
| malina, добре бз........ка якось виберемось!!! от тільки свій обкатаю і вперед!  Добавлено (2007-04-22, 11:09 Pm) --------------------------------------------- malina, да, ЗАЯ ПОДИВИСЬ!!!! а ми за цей час на замок поїдем!
Медленно надо ездить только по нервам!!! А по дорогам - летать!!!! ______________ Honda Dio AF 27
|
| |
|
| |
| Myron | Дата: Неділя, 2007-05-06, 11:29 | Повідомлення # 17 |
 Лейтенант
Репутація: 0
| Хлопаки, молодці!!! Це ж перший раз за історію ціеї гори, на її вершині, як це кажуть, ступило, чи пак, проїхалось колесо бензинового транспорту!!! Ще й до того скутера!!! Молодці!!! Шкода, що я ще з вами не знайомий, так надоїло самому кататись...
Хто хоч раз в пробках постояв, той полюбить СКУТЕР
|
| |
|
| |
| go2death | Дата: Субота, 2007-05-26, 18:57 | Повідомлення # 18 |
|
Рядовой
| єдине що можу про це сказати, так це те, що тут нема чому дивуватись. я по декілька разів на тиждень виїзджаю погоцати на кайзервальд. не по асфальту, а з сторони калябухи. причому виїзджаю з личаківської. там коло підйомника багато місцин хороших є. та й для покращення кваліфікації то дуже сильно помагає. після грунтової "стежки" кайзеру мені ні одна бруківка не страшна. от там то люди дійсно офігівають з мене коли я пролітаю повз них на швидкості 30-40 км/год( просто моя хонда пал швидче не може. односторонній варіатор). в мене за 4 роки ще не було на скутері аварій( не враховую мотоциклів і машин). коротше. не бійтесь розганятись. газуйте по грунтовці. з асфальком будете "на ти")))
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Середа, 2007-05-30, 00:48 | Повідомлення # 19 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
| | Quote (go2death) | | односторонній варіатор | Перепрошую, що я перепитую, але пояснiть менi темнiй, що таке односторонній варіатор?
|
| |
|
| |
| baklfs | Дата: П`ятниця, 2007-06-01, 18:33 | Повідомлення # 20 |
 Подполковник
Група: Толкові
| Tera, "ноу хао"
|
| |