|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Про мастила |
| Syavko | Дата: Неділя, 2007-12-02, 22:40 | Повідомлення # 61 |
|
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| А яке нормальне масло
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Середа, 2007-12-05, 20:12 | Повідомлення # 62 |
Полковник
Група: Толкові
| Syavko, читай вище. У цiй темi багато сказано про масла. Думаю, не варто повторювати.
|
| |
|
| |
| Lord_if | Дата: П`ятниця, 2008-02-29, 00:17 | Повідомлення # 63 |
Сержант
Репутація: 1 [2%]
| Друг дав мені мастило Mobil super 2t мінеральне вроді скутер їздить непогано що можете сказати про це масло
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Вівторок, 2008-04-08, 10:50 | Повідомлення # 64 |
Подполковник
| Quote (Lezio) Хтось щось добре чув про ESSO?? Чув, що ним найлегше вбити мотор. Хоча, признаюся, що тривалий час заливав ESSO у авто. Японця важко вбити маслом, але їсти чомусь почав масло. Хоча важко сказати, що причина саме в маслі. Добавлено (2008-04-08, 10:46) --------------------------------------------- Quote (GLP) народ хто що може сказати про XADO ????? Дуже всі проігнорували. А хотілося би знати результати. Зрозуміло, що для 2Т воно навряд чи підходить. А ось для 4Т китайця я хотів би спробувати. Все одно китаєць - не шкода по експериментувати. На авто дорожче. До речі, треба окрему вітку для 4Т мастил. Бо дуже велика різниця і поради можуть сильно різнитися. Добавлено (2008-04-08, 10:50) --------------------------------------------- Quote (GLP) але машинне масло не згорить так як скутерне! відповідно це нагар на поршневій! а нагар на поршні - не дасть йому нормально охолоджуватись! - - перегрів! ну а в гіршому випадку зразу заміна поршневої! так думай! Знову ж проблема - переплутали 2Т і 4Т масла. Звісно, що у 2Т двигун лити автомастило - протипоказано. А для 4Т двигуна - різниця мабуть невелика, якщо взагалі існує. Цілком може бути, що мотомастила для 4Т - звичайний розвод.
Скутер Defiant Arteco 50QT
Повідомлення відредагував Ігорко - Вівторок, 2008-04-08, 10:51 |
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Субота, 2008-05-17, 23:42 | Повідомлення # 65 |
Лейтенант
| про ХАДО чув дуже добрі відзиви!для 4-х тактних клас!тоже хочу попробувати!я після обкатки (300км)залив масло MOBIL SUPER S 10W40 напів синтетику(автомобільне)!їздив супер!завтра знов заміна масла буду заливати MOBIL SUPER S 10W40 !вот 2 дні назад залив в редуктор масло РОМОЛ незнаю що за х... !просто вибора небуло відкрутилась на ходу гайка зливу і масло потекло все!заді їхав мужик на газельці і длав мені то масло залити!на яке можна замінити і чим промити?підскажіть!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: П`ятниця, 2008-06-06, 11:31 | Повідомлення # 66 |
Полковник
Репутація: 4 [8%]
| Промити редуктор бензою, і залити нормальне мастило. Я заливаю Motul. 10w90 в редуктор і 10w40 в двигун.
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2008-06-06, 17:34 | Повідомлення # 67 |
Подполковник
| В редуктор залив Хадо 80W90 - 150мл. Не промивав, бо китайська бодяга, що була перед тим залита - виглядала чистенькою. В двигун залив Motul 10w40. За всіма відгуками - найкраще. Не жалівся ще ніхто. Але на 1000км планую залити Хадо 10W60 4т - спеціально для їзди на високих обертах. Бачив біля АС2 - 60грн./л. Дороге, але хочу спробувати. На чому ж експериментувати як не на китайцю.
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2008-06-06, 23:33 | Повідомлення # 68 |
|
Сержант
| якщо 60 грн це дороге, тоді скільки мотул коштує? Просто цікаво.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2008-06-07, 11:46 | Повідомлення # 69 |
Подполковник
| За Мотул давав 65грн, але то на Городоцькій. А так Мотул можна купити і за 55грн (напівсинтетика). Приблизно ці мастила співмірні за ціною, хоча Хадо мало би коштувати трішки менше. Але Хадо 10w60 - повна синтетика, тому ціна оправдана.
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Вівторок, 2008-06-10, 11:20 | Повідомлення # 70 |
Полковник
Репутація: 4 [8%]
| По перше поправка. В редуктор я заливаю Мотюль 80w90. По друге, Мотюль я купую по 62 гривні за літру (10w40) scooter expert 4t. Ніби й дорого, але ремонт двигуна дорожчий...
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Середа, 2008-06-25, 20:39 | Повідомлення # 71 |
Подполковник
| Quote (Veber) В двигун залив Motul 10w40. За всіма відгуками - найкраще. Не жалівся ще ніхто. Але на 1000км планую залити Хадо 10W60 4т - спеціально для їзди на високих обертах. Бачив біля АС2 - 60грн./л. Дороге, але хочу спробувати. Одним словом, залив Хадо 10W60 повна синтетика. Їхав в черговий дальнобій і по дорозі залив промивку, а тоді зупинився і поміняв мастило. Різницю відчув відразу!!! - їхати практично перестав - тяга, динаміка просто зникла. Я був шокований, бо не очікував такого результату. Вірніше очікував навпаки, що мотор почне працювати краще, а тут зворотній результат. Ось так і їхав крейсером 50-60км/г, максимум тепер розганяється 65км/г., хоча раніше легко їхав 70, а з невеличким нахилом навіть до 80 розганявся. Я опинився наче на іншому скутері, ніби скутер підмінили. Не хочу казати, що Хадо погане мастило, можливо не гірше за інші, просто Мотюл - таке суперове. Тепер буду лити тільки Мотюл! Висновок для себе зробив. Все пізнається в порівнянні.
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: Субота, 2008-07-05, 00:05 | Повідомлення # 72 |
Лейтенант
| Вже 4 рік, пробіг біля 15 тис. км використовую Ессо 2Т, напівсинтетика. Зауважень поки ніяких.
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Субота, 2008-07-05, 13:31 | Повідомлення # 73 |
|
Сержант
| Quote (ggarry) Вже 4 рік, пробіг біля 15 тис. км використовую Ессо 2Т, напівсинтетика. Зауважень поки ніяких. На мастилі ліпше не економити, це всюди пишуть, радив би ліпше Мотул лити.Додано (2008-07-05, 13:26) ---------------------------------------------
Quote (Veber) Одним словом, залив Хадо 10W60 повна синтетика. Їхав в черговий дальнобій і по дорозі залив промивку, а тоді зупинився і поміняв мастило.Різницю відчув відразу!!! - їхати практично перестав - тяга, динаміка просто зникла. Я був шокований, бо не очікував такого результату. Вірніше очікував навпаки, що мотор почне працювати краще, а тут зворотній результат.Ось так і їхав крейсером 50-60км/г, максимум тепер розганяється 65км/г., хоча раніше легко їхав 70, а з невеличким нахилом навіть до 80 розганявся.Я опинився наче на іншому скутері, ніби скутер підмінили.Не хочу казати, що Хадо погане мастило, можливо не гірше за інші, просто Мотюл - таке суперове.Тепер буду лити тільки Мотюл! Висновок для себе зробив. Все пізнається в порівнянні. Ну тепер мусиш Мотул 10w60 попробувати! Щоби громада знала чи через виробника скутер не їхав, чи індекс в'язкості w60 не підходить. Але w60 в мотула ніби нема, зато w50 є!!! Сам я лию Liqui Moly 10w50 для мото, можливо воно тягу заберає, і максималку, зато більш надійний захист від перегріву, що дость важливо!!!Додано (2008-07-05, 13:31) ---------------------------------------------
Quote (Veber) В редуктор залив Хадо 80W90 - 150мл. І ще, залив би ти 10w40 або навіть 0w30, скут твій ще б резвіший став, але життя редуктору це б не продовжило
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: Субота, 2008-07-05, 17:52 | Повідомлення # 74 |
Лейтенант
| Quote (Anom1) На мастилі ліпше не економити, це всюди пишуть, радив би ліпше Мотул лити. Зауваження слушне, але не бачу поки шкоди від такої економії.
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Субота, 2008-07-05, 19:30 | Повідомлення # 75 |
Майор
| Недавно перейшов на масло Хадо. Скут почав краще їхати, почав менше диміти. Чув класні відгуки про нього. Купляв в Епіцентрі - ціна 50 грн.
Honda the power of dreams
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |