Моторне масло ЛюксОіл ! - Розхідники (бензин, масло і т.д.) - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

П`ятниця, 2010-07-30, 08:35
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 3 з 3«123
Модератор форуму: SiruS 
Форум » Цікаві питання » Розхідники (бензин, масло і т.д.) » Моторне масло ЛюксОіл ! (про Російське масло на Американських технологіях)
Моторне масло ЛюксОіл !
OskarДата: П`ятниця, 2009-03-06, 20:52 | Повідомлення # 31
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 9
Статус: Offline
Quote (Veber)
А Хадо - хіба любителям експериментів - не заперечую, що на деяких скутерах воно буде працювати нормально

Незнаю, як на 4тактниках, на двухтактниках працює відмінно. В мене нагару мало, кільця і циліндр в ідеалі, навіть після двох прихватів....і ше пару знайомих на апрілї та хондах задоволені....

Gilera Typhoon Sport series

Життя починається після 200 км/год :)

ErniДата: Субота, 2009-03-07, 01:34 | Повідомлення # 32
Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 0
Тут згадали масло Хадо, я на ньому їзджу вже 2 роки - може бути. Воно не поганої якості і ці не кусається.

Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.

serhiiДата: Середа, 2009-03-25, 01:19 | Повідомлення # 33
Подполковник
Я змішав з Лукойл ! По в"язкості Лукойл жирніше ! Лукойл більш + - менш нормальне масло ! Колір получився сірий-буро-малиновий ! smile smile smile

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

BOSSДата: Четвер, 2009-04-23, 21:49 | Повідомлення # 34
Лейтенант
а шо ви скажите про масло Exol?незнаю я їздив на ЕССО 2Т спеціал мені абсолютно підходить але воно коштувало 40 грн а зара майже 80 на заправці! cool cool

Форум » Цікаві питання » Розхідники (бензин, масло і т.д.) » Моторне масло ЛюксОіл ! (про Російське масло на Американських технологіях)
Сторінка 3 з 3«123
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007