|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Присадки |
| baklfs | Дата: Субота, 2007-04-28, 00:00 | Повідомлення # 16 |
 Подполковник
Група: Толкові
Репутація: 0
Статус: Offline
| А зараз проходжу курс реабілітації "ХАДО". Поки можу сказати, що заводиться тепер краще, а про подальші результати обовязково повідомлю.
|
| |
|
| |
| SILVER | Дата: Неділя, 2007-05-06, 22:43 | Повідомлення # 17 |
 Сержант
Група: Реальні
| я ще ніколи не лив присадку, але після прочитаних коментарів - задумаюся над цим. Дякую за інформацію про знижку.
Найгірша прикмета - чорна кішка переходить дорогу з пустим відром і розбиває дзеркало!
|
| |
|
| |
| fireblade | Дата: Понеділок, 2007-05-07, 22:36 | Повідомлення # 18 |
 Лейтенант
Репутація: 1
| Взагалі то присадки не найкращий варіант для скутерів, вона може дуже погано позначитись на роботі движка, мені вже це багато хто про це казав!!!!!!!
Чотири колеса везуть тіло, а два душу
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Понеділок, 2007-05-21, 16:19 | Повідомлення # 19 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
| | Quote (fireblade) | | Взагалі то присадки не найкращий варіант для скутерів, вона може дуже погано позначитись на роботі движка, мені вже це багато хто про це казав!!!!!!! | Взагалi то залежить ЯКI присадки лити. На мою думку, присадки, якi, коротко кажучи, форсують двигун, дiйсно можуть буди шкiдливими, бо вони зменшують ресурс роботи двигуна (як i будь-яке форсування). А от присадки, якi cприяють очистцi паливноi системи, видаляють нагар, захищають вiд корозii i т.д. навряд можуть бути шкiдливими. Особливо при тому, що в бiльшостi наш бензин далеко не найкращоi якостi. Так що варто користуватись присадками, але з головою i вiдповiдно до потреб.
|
| |
|
| |
| Nicky | Дата: Субота, 2007-12-15, 01:32 | Повідомлення # 20 |
|
Рядовой
| Привіт землякам!!!
Nicky Lead'er
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Субота, 2007-12-15, 18:18 | Повідомлення # 21 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 9
| Nicky, перше повідомлення і то невтему!
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| Sempron | Дата: Неділя, 2008-03-09, 18:30 | Повідомлення # 22 |
 Сержант
Репутація: 2
| Для китайця шо порадите крім очистної присадки?? Цікаво!! Буду вдячний!!
Honda Super Dio AF-27/Dio AF-18/Dio AF-18/FADA FD 50 QT-11
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Неділя, 2008-05-18, 00:04 | Повідомлення # 23 |
 Лейтенант
| до дефіантів якіприсадки можна додавати?дайте назви або фотки!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| Cross | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 17:31 | Повідомлення # 24 |
 Лейтенант
| В мене є Liqui Moly для інжектора,чи можна таку присадку додавати якщо скут карбюраторний???
Viper Storm 150 new Honda Dio 28 ZX
|
| |
|
| |
| maks-nazar | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 20:25 | Повідомлення # 25 |
 Сержант
| думаю що так,ти ж маєш для бензини а не для дізеля,а карб.чи інжек. різниці нема
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 23:00 | Повідомлення # 26 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Quote (arsLviv) до дефіантів якіприсадки можна додавати?дайте назви або фотки! Для Хонди, Сузукі, Ямах додавання присадок дає якийсь ефект, для Дефа сумніваюсь, можна тільки погіршити ситуацію, нема смислу платити гроші за присадку, якщо можна трошки додати філарету і придбати нову ГПГ
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| Ermak1715 | Дата: П`ятниця, 2009-02-06, 23:42 | Повідомлення # 27 |
|
Рядовой
| Ну....присадки-це діло індивідуальне кожного...Я збираюся з перших чисел березня заливати Хадо(для бензину)...Він на циліндрі та поршні створює захисний шар Металокераміки,отже---треться МетКер об МетКер...а це менший коефіцієнт тертя,а отже,більший ККД.Але,слід розуміти,що якщо зранку залити присадку,а ввечері чекати результату...марно,скажем так)))) Додано (2009-02-06, 23:42) --------------------------------------------- Ага,ось ще---обговорювали з другом можливість заливання Хадо для масляної системи...дійшли висновку,що оскільки це 2Т двигун,то результату,в принципі не буде...
|
| |
|
| |
| S@B@ | Дата: Субота, 2009-02-07, 13:33 | Повідомлення # 28 |
 Подполковник
Репутація: 1
| Quote (Tera) 1Взагалi то залежить ЯКI присадки лити. На мою думку, присадки, якi, коротко кажучи, форсують двигун, дiйсно можуть буди шкiдливими, бо вони зменшують ресурс роботи двигуна (як i будь-яке форсування) . 2 А от присадки, якi cприяють очистцi паливноi системи, видаляють нагар, захищають вiд корозii i т.д. навряд можуть бути шкiдливими. Особливо при тому, що в бiльшостi наш бензин далеко не найкращоi якостi. Так що варто користуватись присадками, але з головою i вiдповiдно до потреб. ПОЛКОВНИК в первом пункте я хочу вас немного подправить!!!Я пользуюсь разными присадками такими как smt2 ER(кондиционеры метала) molibden(антифрикционая ПРИСАДКА)!!!Эти присадки я приминяю как на АВТО та и на СКУТЕ,свойства этих присадок проникать в молекулы метала и создавать пленку для того чтоб уменьшить трение(в последнее время нет ни какой гарантии в том масле которое продается ,ну кроме ОФИЦИАЛОВ)мотор они не форсируют они зашишают метал от перегрева,в том числе 2т скутора которие страдают на масляное голодание в отличие от 4т!!!! http://www.rossavtohim.ru/production/brand19.html МОГУ СКАЗАТЬ ПРО ХАДО ДЛЯ ВОСТОНОВЛЕНИЯ МОТОРА,РАСТОЧНИКИ НЕ БЕРУТ БЛОКИ ДЛЯ ПРОТОЧКИ ,ПОТОМУ ЧТО ИДЕТ СИЛЬНАЯ ЦЕМИНТАЦИЯ Т !!!А нащет топлива я с вами полностью согласен,у нас нет нормального бенза(иногда попадается),и поэтому нужно лить октан коректор для поднятия окт/числа и в основном у нормальных фирм, он имеет в комплексе очистительные свойства!!!ПРИМЕР:сейчас пока я ездию на авто у меня дизельTDI ,стараюсь заправлятся на WOG(более менее соляра),на дизеле сразу чувствуется плохое топливо,но добовляю цитанкоректор который-поднимает цит/число,чистит форсунки,и имееет кондиционер метала ER!!!посмотреть статистику на сервисах более 60% инжекторов имеют проблемы,со скутом дело обстоит легче(там карб)!!!А ВООБЩЕ САМИ РЕШАЙТЕ ЧТО ВАМ ЛИТЬ В ВАШ СКУТ
240 км/ч существует!
Повідомлення відредагував S@B@ - Неділя, 2009-02-08, 22:52 |
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|