.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.
Четвер, 2009-01-08, 01:46
Мої повідомленняМої повідомлення
VipIP.ru - Система активной рекламы (САР)
[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з12»
Модератор форуму: SiruS 
Форум » Цікаві питання » Розхідники (бензин, масло і т.д.) » Присадки (В бензин)
Присадки
OskarДата: Середа, 2007-04-04, 13:04 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 7 [14%]
Статус: Offline
Сьгогдні купив присадку "Бензин Модифікатор". Робить Запоріжжя, баночка 250мл, написано що підвищує октанове число, очищає карб і систему....розраховано на 50 літрів, коштує 8 грн. Реально почав заводитись з півоберта і прогріватись став швидше smile

Gilera Typhoon Sport series
HONDA LEAD 90 music edition
Життя починається після 200 км/год :)

TeraДата: Середа, 2007-04-04, 14:42 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8 [16%]
В першу чергу треба розумiти, ДЛЯ ЧОГО лити присадку. Вони ж рiзнi бувають. Наприклад, замiсть того, щоб лити присадку, яка пiдвищуе октанове число, можна просто заправлятись бiльш високооктановим бензином. Е присадки для очищення паливноi системи, цилiндро-поршневоi групи, е стабiлiзатори бензину, якi використовуються при тривалому простоi технiки, для збiльшення потужностi i т.д.
Ми з Олегом використовуемо присадку LIQUI MOLY Benzin-Zusatz. Вона, крiм всього iншого, дуже добре очищае паливну с-му i захищае вiд корозii. Дозування - 1:400 або 25мл на 10л палива, заливаеться при кожнiй заправцi. Цiна - близько 10евро. Олег давно вже i досить успiшно використовуе цю присадку для мотоцикла.

UranДата: Середа, 2007-04-04, 22:00 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Я використовую присадку Castrol. Співвідношення 1:1000 банки стає на 1000л коштує 20-30грн. Присадку порадили батькові для автомобіля на сервісі. Акселерацію збільшує.
Tera, де ти купляла LIQUI MOLY Benzin-Zusatz?

Пали резину, та не спали душі!!!

А ще рівно стільки часу намагаюся взнати чого мій скут "пчихає"
Моя звірюка XINGYUE XY 50 QT

TeraДата: Четвер, 2007-04-05, 10:41 | Повідомлення # 4
Полковник
LIQUI MOLY Benzin-Zusatz продаеться на Городоцькiй, злiва вiд мотозаводу (точноi адреси не пам'ятаю). Там е регiональне представництво LIQUI MOLY. Також в мережi супермаркетiв "Арсен" можна пошукати.
До речi, в регiональному представництвi дiе система знижок - "Байкер". При покупцi треба просто сказати продавцю, щоб зробив знижку для единого клiента "Байкер". Знижки суттевi!

GLPДата: Вівторок, 2007-04-10, 15:43 | Повідомлення # 5
Подполковник
Репутація: 1 [2%]
Tera, а тепер подробніше! smile smile smile

Медленно надо ездить только по нервам!!!
А по дорогам - летать!!!!

wildДата: Середа, 2007-04-11, 13:14 | Повідомлення # 6
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2 [4%]
Quote (Tera)
LIQUI MOLY Benzin-Zusatz продаеться на Городоцькiй, злiва вiд мотозаводу (точноi адреси не пам'ятаю). Там е регiональне представництво LIQUI MOLY. Також в мережi супермаркетiв "Арсен" можна пошукати.
До речi, в регiональному представництвi дiе система знижок - "Байкер". При покупцi треба просто сказати продавцю, щоб зробив знижку для единого клiента "Байкер". Знижки суттевi!

Можна конкретніше роз"яснити про цю знижку..? smile

хуже пива - лучше нету...

TeraДата: Середа, 2007-04-11, 18:38 | Повідомлення # 7
Полковник
Можна. Нiчого особливого не треба. Просто приходите, i говорите, щоб зробили вам знижку як для единого клiента "Байкер". Можете ссилатись на Олега (Бабая), там його знають. Конкретно скiльки % знижки я не пам'ятаю. Але вiдчутно. smile

GLPДата: П`ятниця, 2007-04-13, 13:04 | Повідомлення # 8
Подполковник
Tera, ясненько! будем знати! якщо Олега знають то ми будем від його імені! Добре??? biggrin

Ш-Е-Ф-ФДата: Субота, 2007-04-14, 22:01 | Повідомлення # 9
Admin
Група: Шеф
Прибав собі сьогодні LIQUI MOLY Benzin-Zusatz - на Городоцькій, ціна була 85 гривень, при фразі "знижка для єдиного клієнта "Байкер" - ціна змінилась на краще - а саме 68 гривень з копійками. Дякую Teri та Babay за пораду. Змін поки що не відчуваю, але прогнав скутер сьгодні на новому бензині майже 80 км, думаю поступово ситуація зміниться на краще - оскільки таке враження що чуть-чуть впала тяга на низах, але піднялась наверху (на швидкості вище 40 км). А так в принципі задоволений, оскільки вже (мені так здається, можливо я видаю бажане за реальне) трохи зменшилась детонація, нібито стабілізувався розхід пального!!!

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

TeraДата: Неділя, 2007-04-15, 00:00 | Повідомлення # 10
Полковник
Завжди радi допомогти! Будуть ще питання - звертайтесь! Ми багато рiзноi хiмii LIQUI MOLY (i не тiльки) використовуемо, так вже деякий досвiд маем...

GLPДата: Середа, 2007-04-18, 02:00 | Повідомлення # 11
Подполковник
Tera, а там є якась присадка щоб пришвидшити обкатку?! бо мені прийдеться свій обкатувати 300-400км з швидкістю 30-35км/год! а як ти знаєш, це мене не дуже радує! sad

BMGДата: Середа, 2007-04-18, 13:20 | Повідомлення # 12
Рядовой
Нашi мають патент на таке ноухау
Ця присадка додается до усiх вiдчизняних олив i деяких iмпортних.
Головне шоб булоб якдешевшим - i вуаля!

Добавлено (2007-04-18, 2:20 Pm)
---------------------------------------------
Доречi вона ще прискорюе капiталку i купiвлю нового транспорту!
Але воно того варта

TeraДата: Середа, 2007-04-18, 13:22 | Повідомлення # 13
Полковник
Теоретично, можна додатково до бензину додавати масло. Але я, все ж, радила б тобi нормально пройти обкатку - не так воно вже й страшно. Щоб кататись по мiсту, бiльшоi швидкостi i не потрiбно. angel

UranДата: Середа, 2007-04-18, 22:55 | Повідомлення # 14
Майор
Quote (Tera)
Але я, все ж, радила б тобi нормально пройти обкатку - не так воно вже й страшно. Щоб кататись по мiсту, бiльшоi швидкостi i не потрiбно. angel

підтверджую, воно краще обкатати правиль, бо потім не правильна обкатка боком вилізе!!! wacko

Пали резину, та не спали душі!!!

А ще рівно стільки часу намагаюся взнати чого мій скут "пчихає"
Моя звірюка XINGYUE XY 50 QT

Ш-Е-Ф-ФДата: Середа, 2007-04-18, 22:59 | Повідомлення # 15
Admin
Група: Шеф
НАГАДУЮ - тема "ПРИСАДКИ"

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

Форум » Цікаві питання » Розхідники (бензин, масло і т.д.) » Присадки (В бензин)
Сторінка 1 з12»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007