Create site free
Львівські заправки (7) - Розхідники (бензин, масло і т.д.) - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Вівторок, 2012-02-07, 12:45
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 7 з 8«125678»
Модератор форуму: SiruS 
Форум » Цікаві питання » Розхідники (бензин, масло і т.д.) » Львівські заправки (Ділимося досвідом хороших АЗС)
Львівські заправки
VeberДата: Понеділок, 2009-06-15, 11:17 | Повідомлення # 91
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
Все ж таки кожен скут любить свою бензину.
Китайця я заправляв виключно на Укрнафті 92 - їздив ідеально. Спробував там заправити свого Хьюса - свічку заплювало відразу.
Я кинувся відразу в другу сторону - заправив 10л Puls 95 на Окко. Також ледве його виїздив - тяги не було, капризував при заводці.
Заправив 10л на Лукойлі 95: поки що наче нормально - претензій нема.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

IhoRДата: Понеділок, 2009-06-15, 14:14 | Повідомлення # 92
Полковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Veber, я лию 92 тільки з ОККО або лукойл....

sashanovaДата: Понеділок, 2009-06-15, 15:18 | Повідомлення # 93
Генерал-майор
Репутація: 3
А я лию 92-й зі всіх заправок happy , різниці практично не замітно, правда два раза заправлявся на Shell, так на другій заправці скут згриз аж 4,2л/100км (і не подавився зараза happy happy ), бо його нормальний апетит - 2,5 л/100км, я зробив відповідні висновки і більше там не заправляюсь cool

PoisonДата: Понеділок, 2009-06-15, 22:18 | Повідомлення # 94
Генерал-майор
Заправляюсбь на WOG або на Газді, деколи КБС. Найкращі враження від WOG.
Лию виключно 95

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

Повідомлення відредагував Poison - Понеділок, 2009-06-15, 22:19

sashanovaДата: Вівторок, 2009-06-16, 13:52 | Повідомлення # 95
Генерал-майор
Quote (Poison)
Лию виключно 95

Poison, це ти зря cool , по -перше якшо порахувати октанове число по степіні стиску то в більшісті китайців виходить приблизно 90, тобто 92-сам китай і прописав happy , а по-друге у нас немає 95 бензину прямої перегонки (я був на нафтопереробному заводі, знаю шо кажу), 95 це 92+ різноманітні присадки і в тому вся біда sad . ДСТУ чітко не регламентує які саме присадки повинні використовуватися, як правило використовують фероценові які містять до фіга заліза (від них свічки червонні) і які в принципі для карбюраторних двигунів не є самі шкідливі, але ж і добавляють і іншу всяку фігню хто на шо гаразд, я наприклад особисто вичищав карб скута після заправки 95 від смолистих утворень, якшо хтось хоче провести експеремент може налити 95 в прозору ємність поставити і не чіпати (не збовтувати) хоча б з місяць а краще півтора, даю 99% шо він розкладеться на три складових happy , от вам і бензин cool

SiruSДата: Вівторок, 2009-06-16, 13:58 | Повідомлення # 96
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
WOG + OKKO
лью 92-95, под настроение и в зависимости от наличия/отсутствия пассжира

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

PoisonДата: Вівторок, 2009-06-16, 14:15 | Повідомлення # 97
Генерал-майор
sashanova, я вкурсах по перегонку бензи, але радать обкатку проходити заливаючи 95, не знаю чому (на більшості форумах - обкатка на 95-му, а далі - 92), зараз на 80сс, пройшов десь 130 км, грубо 100 км, треба ще хоч до 300 на 95му пкатати.
Якщо є якісь міркування - прошу поправити.

sashanovaДата: Вівторок, 2009-06-16, 15:07 | Повідомлення # 98
Генерал-майор
Poison, ага на тих же форумах “специ” ступінь стисненя, який задається формою і розмірами камери згоряння, міряють компресометром happy happy , один наміряв 11 кг/см, і запропонував заливати 98, або (тільки не вмріть від сміху) - зменшити якось компресію шоб заливати 92 happy happy happy happy happy happy .
Я точно знаю шо двигун на 92 гріється менше ніж на 95 (це обумовлено теплємністю згоряня суміші), а саме краще постав датчик температури і обкатуй його на чому хочеш лише не перегрівай, я тепер навіть не уявляю як це їздити без виміру температури B), і це не тому шо я привик, а тому шо це опасно!! перегріти “воздушку” особливо в дальняку орієнтуючись лише на симпоми , типу втрачає тягу і т.п. “як два пальця об асфальт”, я навіть сам не підозрював настільки це легко surprised

PoisonДата: Вівторок, 2009-06-16, 15:38 | Повідомлення # 99
Генерал-майор
sashanova, дякую, виїзджу 95 буду заливати 92, виходить він безпечніший для скута, принаймі китайоцького.

probNICKДата: Вівторок, 2009-06-16, 21:33 | Повідомлення # 100
Сержант
sashanova, убедительно звучишь. А про японцев 50сс что-нибудь посоветуешь? У меня такое впечатление, что позитивное влияние имеет чередование 92-95(пульсом не брезгую), но вот обосновать..... Может такое быть?

everybody lies

sashanovaДата: Вівторок, 2009-06-16, 23:08 | Повідомлення # 101
Генерал-майор
Quote (probNICK)
что позитивное влияние имеет чередование 92-95(пульсом не брезгую), но вот обосновать..... Может такое быть?

probNICK, На який саме чинник має позитивний вплив? тобто збільшується тяга?, зменшується витрати палива чи ще шось? З мого власного досвіду їзди на японцях скажу: Хонди їдять 92-95 і непогано їдуть (окрім Леада), Ямаха їздить на всьому (в мене навіть на “галоші” їхала), але 95 вона любить найбільше, а Судзукі любить виключно 95, там самі форсовані двигуни.

IhoRДата: Вівторок, 2009-06-16, 23:16 | Повідомлення # 102
Полковник
Quote (sashanova)
але 95 вона любить найбільше

але цей 95 це 92 тільки з присадками....якшо не помиляюсь...паралельно читаю форум по авто...от там і надибав...

PoisonДата: Вівторок, 2009-06-16, 23:35 | Повідомлення # 103
Генерал-майор
IhoR, то давно відомо, присадки збільшують октанове число, а справжний 95 - це результат перегонки, одна з найлегших фракцій.

probNICKДата: Середа, 2009-06-17, 22:55 | Повідомлення # 104
Сержант
sashanova, позитивний вплив- поліпшення динаміки. розганяється, ніби молоденька)

everybody lies

sashanovaДата: Середа, 2009-06-17, 23:18 | Повідомлення # 105
Генерал-майор
Ну це ти лишній раз підтвердив мої твердження взяті з практичного досвіду
Quote (sashanova)
Хонди їдять 92-95 і непогано їдуть

Чому так? - достеменно аргументувати не можу, є припущення що по ці й же причині
Quote (sashanova)
але ж і добавляють і іншу всяку фігню хто на шо гаразд
, що найбільш правдоподібно cool

Форум » Цікаві питання » Розхідники (бензин, масло і т.д.) » Львівські заправки (Ділимося досвідом хороших АЗС)
Сторінка 7 з 8«125678»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно