|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Додаткові фари на скут. |
| scorpion_vp | Дата: Субота, 2009-09-12, 11:44 | Повідомлення # 1 |
 Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Отже питання: 1.Які можна доставити фари (вело, мото, авто???), не рухаючи штатного світла, бо в темну пору доби практично нічого не видно? 2.І якщо можна щось доставити, то як правильно підключати (паралеьно до штатного світла, чи на окрему кніпку?)? 3.Хочу, щоб світило хоча б ближнє нормально. 4.І ще, чи не буде заважкий такий додаток для генератора, в плані виробітку потрібної кількості струму на додаткові фари? Зараз стоїть дві звичайні, дохспіральні, цокольні лампи (23/35Вт кожна) в фарі типу "метелик". Скут Viper Race 150. Крім стандартних споживачів струму на скуті, нічого додатково не встановлено. Наперід дякую за будь-які думки по цьому питанню.
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
Повідомлення відредагував scorpion_vp - Субота, 2009-09-12, 11:45 |
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Субота, 2009-09-12, 12:58 | Повідомлення # 2 |
 Подполковник
| Ще виникло питання. Може є кращі лампи в штатні фари з цоколем S2?
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-09-13, 12:22 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Я шось слабо вірю, що з двома лампами по 35Вт нічо не видно, якшо поставиш додатково щось до того що є генератор - перегрузиш а акумулятор піде “спати” за тиждень максимум за два, варіанта два: або шукати кращі лампи в ту ж потужність, або став замість ламп ксенон.
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Неділя, 2009-09-13, 21:03 | Повідомлення # 4 |
 Подполковник
| Ну взагалі то світла є достатньо, і уточню параметри лампи(спеціально дивився на лампу): не 23/35, а 35/35. Але проблема полягає швидше в тому, що ці фари практично не можливо відрегулювати. Тобто коли ближнє вірегулював нормально, то дальнє світить в небо, або навпаки, дальнє відрегулював, тоді ближнє світить під самим носом(страшно незручно і небезпечно, постійно тре переключатись, щоб бачити нормально дорогу). Тому і зібрався ставити додаткові. Рився в неті і схиляюсь до того, щоб придбати (чи зробити самому) світлодіодні(ставлять 2х5Вт). Думаю для генератора додаткових 10Вт, великого навантаження не додадуть. Тим більше хочу зразу і інші лампочки також замінити на діодні. Просто думав, що хтось таке вже робив і може щось порадити.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-09-15, 10:17 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-майор
| Світлодіодні я також хотів ставити, але 5ВТ на каліматорі світять добре хіба шо на столі, треба хоча б 10Вт, але ціна! Я ставив фокусовану лінзу від 626 Мазди, просто врізав її в штатну фару і питання з світлом відпало.
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Середа, 2009-09-16, 14:21 | Повідомлення # 6 |
 Подполковник
| Quote (sashanova) Світлодіодні я також хотів ставити, але 5ВТ на каліматорі світять добре хіба шо на столі, треба хоча б 10Вт, але ціна! Де такі можна купити у Львові(чи є на радіобазарі?)? І в яку ціну? Я тут одну темку знайшов, хлопака зі сходу сам їх робить: http://www.moto.com.ua/forum.php?id=231223&page=1#pryam Буду пробувати робити щось подібне. Додано (2009-09-16, 14:21) --------------------------------------------- Замінив поворотники і габарити на світлодіодні, а це в сумі "-32"Вт. На черзі панель приладів.
Повідомлення відредагував scorpion_vp - Середа, 2009-09-16, 14:22 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-09-16, 14:34 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-майор
| Bond, Коли включеш свої 2х55 Вт, то в той момент поміряй напругу на акумуляторі - обалдієш від показів, я на свому велоні методом “наукового тика” , визначив шо при включеному світлі(панель, зад, фара 1х55Вт) Залишається ше 10Вт в запасі все ! Далі гризе акумулятор!  Додано (2009-09-16, 14:34) ---------------------------------------------
Quote (scorpion_vp) Буду пробувати робити щось подібне. Я також хотів робити сам, але збився виходить висока ціна десь біля 300грн, так шо вот так!
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Неділя, 2009-09-20, 10:24 | Повідомлення # 8 |
 Подполковник
| Quote (Bond) 2 мусив поставити бо вигляд скута був не естети чний Якщо не важко, можна викласти фото передка скута. Хтів би побачити як вмонтовані додаткові фари.
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Понеділок, 2009-09-21, 10:16 | Повідомлення # 9 |
 Подполковник
| Перелопативши купу інфи в неті, зупинився на простому варіанті(можливо найдешевшому з знайдених). Буду робити щось подібне, або як знайду такі ж комплектуючі, то зроблю копію. Хочу все змонтувати, як на фото (на скутері). Мало б вийти непогано.
Повідомлення відредагував scorpion_vp - Понеділок, 2009-09-21, 10:20 |
| |
|
| |
| Bond | Дата: Понеділок, 2009-09-21, 20:48 | Повідомлення # 10 |
 Майор
| Quote (scorpion_vp) Якщо не важко, можна викласти фото передка скута. Хтів би побачити як вмонтовані додаткові фари. завта обовязкого викладу фотку
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Вівторок, 2009-09-22, 12:01 | Повідомлення # 11 |
 Подполковник
| Зробив другий крок: замінив лампи на світлодіоди в панелі приладів. Тепер буду шукати комплектуючі для додаткових фар. Далі буде.
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Середа, 2009-09-23, 10:13 | Повідомлення # 12 |
 Майор
| Quote (Bond) Якщо не важко, можна викласти фото передка скута. Хтів би побачити як вмонтовані додаткові фари. завта обовязкого викладу фотку ось і вони:
Повідомлення відредагував Bond - Середа, 2009-09-23, 10:14 |
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Середа, 2009-09-23, 11:44 | Повідомлення # 13 |
 Подполковник
| Так то по ходу в тебе перероблені штатні фари , але аж ніяк не додаткові . Якщо все решта світло на світлодіодах, то 2х55Вт в фарі думаю нормально. Вони регулюються чи ні? Там лампи ближнє/дальнє, чи тільки ближнє?
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Середа, 2009-09-23, 13:46 | Повідомлення # 14 |
 Майор
| Quote (scorpion_vp) Вони регулюються чи ні? Там лампи ближнє/дальнє, чи тільки ближнє? вони регулюються по висоты ы повертаються! положення тыльки одне але я вкелючаю по 1 фарі
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Четвер, 2009-09-24, 11:17 | Повідомлення # 15 |
 Генерал-майор
| scorpion_vp, на радіобазарі дядечко один торгує саморобними світодіодами ціна від 10грн, робить під замовлення з необхідним цоколем.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|