Create site free
Магнітна пробка - Варіанти тюнингу - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Четвер, 2012-02-09, 04:57
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Варіанти тюнингу » Магнітна пробка (або як вилапати метал з двигуна)
Магнітна пробка
sashanovaДата: Неділя, 2009-06-07, 12:15 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
Дане доопрацювання стосується лише 4-х тактних двигунів, і напевно лише китайського виробництва, так як солідні виробники мали б таку штуку ставити по заводу, хоча я можу їх і переоцінювати happy . Значить так, хто сам зливав масло і промивав фільтр, той напевно помітив що ця сіточка під назвою фільтр насправді ніфіга не фільтр, бо розміри отворів надто великі щоб шось суттєве відфільтрувати. Та й при роботі двигуна (особливо нового) в середині утворюється металевий мікропил, для вилову якого в авто наприклад в зливну пробку запресований магніт, ми робимо по аналогії: -зливну пробку добре витираємо, обезжирюємо і підбираємо магніт - по розмірам підходить від магітних защібок одягу або сумочок (стару жіночу сумочку “спіонерив” в дружини і благополучно розклав на запчастини happy ). Магніт кріпимо на якийсь нормальний клей, я використовував на основі епоксидки. після пробігу в 976км і зливу масла я побачив шо праця моя не марна і невеликий осад металевого пилу на магніт прилип і був благополучно видалений, нефіг йому по двигуну літати happy

PoisonДата: Неділя, 2009-06-07, 12:42 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
sashanova, закинь б-ласка фоту по можливості, всц будуть вдячні.

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

sashanovaДата: Неділя, 2009-06-07, 12:47 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
На жаль не зробив, бо робив це давно, але не викладував інфу -перевіряв ефективність даної доробки, та й шо там фоткати, пробка всередині меленький магніт все просто як двері biggrin

PoisonДата: Неділя, 2009-06-07, 12:48 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
sashanova, ок для ламерів і фота пригодилася б.

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

Форум » Цікаві питання » Варіанти тюнингу » Магнітна пробка (або як вилапати метал з двигуна)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно