| sashanova | Дата: Неділя, 2009-06-07, 12:15 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| Дане доопрацювання стосується лише 4-х тактних двигунів, і напевно лише китайського виробництва, так як солідні виробники мали б таку штуку ставити по заводу, хоча я можу їх і переоцінювати . Значить так, хто сам зливав масло і промивав фільтр, той напевно помітив що ця сіточка під назвою фільтр насправді ніфіга не фільтр, бо розміри отворів надто великі щоб шось суттєве відфільтрувати. Та й при роботі двигуна (особливо нового) в середині утворюється металевий мікропил, для вилову якого в авто наприклад в зливну пробку запресований магніт, ми робимо по аналогії: -зливну пробку добре витираємо, обезжирюємо і підбираємо магніт - по розмірам підходить від магітних защібок одягу або сумочок (стару жіночу сумочку “спіонерив” в дружини і благополучно розклав на запчастини ). Магніт кріпимо на якийсь нормальний клей, я використовував на основі епоксидки. після пробігу в 976км і зливу масла я побачив шо праця моя не марна і невеликий осад металевого пилу на магніт прилип і був благополучно видалений, нефіг йому по двигуну літати
|
| |
|
|
| Poison | Дата: Неділя, 2009-06-07, 12:42 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
| sashanova, закинь б-ласка фоту по можливості, всц будуть вдячні.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
|
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-06-07, 12:47 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
| На жаль не зробив, бо робив це давно, але не викладував інфу -перевіряв ефективність даної доробки, та й шо там фоткати, пробка всередині меленький магніт все просто як двері
|
| |
|
|
| Poison | Дата: Неділя, 2009-06-07, 12:48 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| sashanova, ок для ламерів і фота пригодилася б.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
|