|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Сигналізація |
| akdi | Дата: Неділя, 2009-08-16, 23:05 | Повідомлення # 16 |
 Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| народ тільки некупляйте сигналізації з тваринячими назвами бо то ваш е жопаааааааааааааааааааа)))))))))) Додано (2009-08-16, 23:05) --------------------------------------------- на мою думку сигналізація це святе це уж провірено на власному досвіді!!!!!!(тіль при наявності нармального інсталювальника)а не маде ін підвал попяній)))))))) p.s собі поставив sheriff 725 дешево і сердито і нема смислу купляти star line moto і тому подібні...................всеодно якшо скут довший час стоїть то ліпше вимикати бат !!!!!!!!сигналку брав на цитаделі там офіційний дистребютер sheriff а кому тре нармальну установку сигналізауії дам номер (ставив на своїх 2 машини,знайомий на 99 і на кубік)
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2009-08-18, 19:16 | Повідомлення # 17 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| цену шерифа? потому как я хочу себе что то поставить, пока положил глаз на старлайн мото, но она дорогая собака...
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| akdi | Дата: Четвер, 2009-08-20, 20:47 | Повідомлення # 18 |
 Сержант
| 500+-дада шо правда то правда,тільки смислу нема самм процес шо написано мото))))))гг
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-08-21, 22:00 | Повідомлення # 19 |
 Генерал-лейтенант
| она не мото и неудалось найти сколько она хавает в режиме охраны (акум то не столь мощный как в машине) но цена привлекательная достаточно.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
Повідомлення відредагував SiruS - П`ятниця, 2009-08-21, 22:01 |
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Субота, 2009-08-29, 09:36 | Повідомлення # 20 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 9
| в мене на ліді стояла звичайна автомобільна і нормально.....
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Субота, 2009-08-29, 11:15 | Повідомлення # 21 |
 Генерал-лейтенант
| акум был на скок A/h ?
|
| |
|
| |
| akdi | Дата: Неділя, 2009-08-30, 18:32 | Повідомлення # 22 |
 Сержант
| ja vge rahyvav trea decj do 2 h tugnuiv wob pocadutu)))))))))))))))))))ale vceodno vtebe g vin nestojitj bes robotu!!!!!!!!!ny podymajew tak 3 postojitj!!!!))))))))))ja vzagali klevmy znimajy!!!!!!!!!!! Додано (2009-08-30, 18:32) --------------------------------------------- ja vge rahyvav trea decj do 2 h tugnuiv wob pocadutu)))))))))))))))))))ale vceodno vtebe g vin nestojitj bes robotu!!!!!!!!!ny podymajew tak 3 postojitj!!!!))))))))))ja vzagali klevmy znimajy!!!!!!!!!!!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Неділя, 2009-08-30, 19:10 | Повідомлення # 23 |
 Генерал-лейтенант
| нихрена не понял. буду просто стирать такие посты - ненавижу транслит. пиши кириллицей.
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Середа, 2009-09-02, 12:11 | Повідомлення # 24 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 9
| акум був 4ампера і плюс автомобільної шо вона має память, тобто ти поставив на сигналку і від"єднав клему з акуми, то коли ти ту клему поставиш сигналка поставиться на охорону...
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
Повідомлення відредагував Oskar - Середа, 2009-09-02, 12:13 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-09-02, 15:02 | Повідомлення # 25 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Мотосигналка аналогічно, по крайній мірі ту що я собі ставив на скут (саму просту, односторонню) також мала пам’ять, думаю що всі інші також повинні мати.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-09-02, 16:05 | Повідомлення # 26 |
 Генерал-лейтенант
| у меня акум в РСке - 3 амперчаса...
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|