|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Сигналізація |
| marikone2008 | Дата: П`ятниця, 2009-05-29, 19:13 | Повідомлення # 1 |
 Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Пацики help! Поставив сигналку. Коли скутер не заведений працює норм. А коли завожу починаэ рипіти, то стартер включає. Мені здається то через ел.магнітне поле генератора її глючить. Хтось з таким стикався?
МАРІК
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-05-29, 21:59 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Ти б описав, яку сигналку, на шо ставив, куди врізав блокування, і чи ти не перепутав “+” який постійний з “+” який появляється при включеному запвленні? а про електромагнітне поле скільки ставив сигналки (а поставив я їх не мало) таких нісенітниць несув
|
| |
|
| |
| marikone2008 | Дата: Субота, 2009-05-30, 01:56 | Повідомлення # 3 |
 Сержант
| Ну а як ти поясниш таке що коли живлення від зарядного і відключені усі провода від бортової електрики і те саме повторяється починають щолкати релюхи на сигналці ,а якщо віднести на відстань 2 м від скутера тоді таке не відбувається?
МАРІК
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Субота, 2009-05-30, 10:40 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| Може в тебе скутер радіоактивний? , ну а якшо серьозно, то ти так і не сказав, шо за сигналка?, я на свої попередні скути ставив прості односторонні автосигналки, які кріпив безпосередньо під “унітазом” до генератора було см 5 не більше, і все нормально працювало, це по-перше, а по-друге: - ти розумієш принцип роботи релє? і яке по силі електромагнітне поле треба щоб замкнути наприклад релє на 15А (вихід виходить на блимання поворотниками)? можеш для експеременту підігнати другий скут, і якщо все те саме і ти все правильно підключив то повішай ту сигналку на гвоздик як сувенір.
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Субота, 2009-05-30, 12:37 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-майор
| Quote (sashanova) сигналку на гвоздик як сувенір Сувенір крутенький вийде, але краще розібратися чи дійсно правильно підключена сигналка. І до теми не знаю наскільки синалка практична, бо користувався нею тільки коли під супермаркетом якимось скут залишав, а виходили одні понти: уяви ситуацію - виходжу я, наприклад, з "Барвінку" чи "Рукавички" з кульком клік-клік брелком, в водіїв Лексусів і Бех очі на лоб лізли. А так, коли по залу супермаркета ходжу і хтось би поліз до скута то навіть би не знав. Найпрактичнішим варіантом є 2-х стороння сигналка типу Пантера, тоді принаймі в мене б запікав брелок. Так, що marikone2008, скоріш за все варто ставити 2сторонню сигналку, всою продай якомусь дідкові, підзбирай ще трошки грошей став двосторонку.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| marikone2008 | Дата: Субота, 2009-05-30, 12:57 | Повідомлення # 6 |
 Сержант
| Да, в мене скутер працює на збагаченому урані! :). Мова йшла проте ,що релюшка щолкала не відтого що на неї дїяла м.р.с.(Р.S. Струм їх спрацювання близько 50-100мА ) . Релюхи не керуються безпосередньо ел.маг. хвилями від брелка. Є ще радіо модуль з кількома підсилювачами.Ел.магнітні хвилі пересікають антену і наній індукується Е.Р.С. певної напруги і певного струму. Коливальний контур настроєний тільки на цю частоту і уньому відбувається резонанс,сила струму збільшується у 100разів (на антені нано ампери,на виході з контура -мА) потім підсилювачі підсилюють ,а далі інтегральні мікросхеми роблять свою справу. А коли скутер заведений генератор,а можливо і комутатор видає помєхи. Які на дешевій сигналці можуть сприйматись за сигнали брелка. Сигналка одностороння Pantera. Я думав що це сигналка бракована, поміняв у бариги. А з новою аналогічно. А в тебе що скутер на біогазі працює . На що тобі отой "унітаз" , а що і таке можуть спіонерити!Додано (2009-05-30, 12:55) --------------------------------------------- Quote повір мій скутер за себе постоїть, 2кв нормальний роздуплятор для ворів. Додано (2009-05-30, 12:57) --------------------------------------------- Ефект такий що забували хто такі і звідки.
МАРІК
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Субота, 2009-05-30, 13:00 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-майор
| marikone2008, спіонерити можуть будь-що, просто внас не сильно розвинена мережа скутерних крадіїв ми не Італія (там скут по 5 разав перекрадають). А по наших дорогах їздять переважно старі HONDи і їм подібні око на які може впасти лише хворому фанатику-вору (я одного такого знаю). А на 50кубові дефіанти і дивитися ніхто не хоче. Але як кажуть мудрі люди і до нас теке прийде... то варто дійсно подумати над 2сторонкою, якщо твій скут того вартий.
|
| |
|
| |
| marikone2008 | Дата: Субота, 2009-05-30, 13:05 | Повідомлення # 8 |
 Сержант
| Двосторонка чудова річ! Скільки у вас коштує?
МАРІК
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Субота, 2009-05-30, 15:01 | Повідомлення # 9 |
 Генерал-майор
| У нас це у кого? на радіоринку приблизно 300-350 грн, Конвой наприклад, “унітаз” це пластмасова конструкція до якої кріпиться сідушка , відповідно в тебе він тоже є , а скути крадуть різні, в мене вкрали один за 100$, а другий за 900$, сигналка треба полюбому. marikone2008, тобі тема для роздумів: яка частота прийому-передачі брелка і сигналки відповідно, і яка частота наведень генератора? зрозумів про шо я?
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Субота, 2009-05-30, 22:03 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-майор
| sashanova, ну а як бути в ситуації з односторонньою сигналкою, коли скут стоїть нехай навіть припнятий тросом до турнікета, а я в приміщенні де просто не видно скута і не чути сигналку, а скут полюбе ставити теба. Без двохсторонньої не обійтися.
|
| |
|
| |
| marikone2008 | Дата: Субота, 2009-05-30, 22:51 | Повідомлення # 11 |
 Сержант
| А який радіус дії?
МАРІК
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-05-31, 00:01 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-майор
| Poison, абсолютно згідний з тобою, двохстороння - найкращий варіант, але по-любому наявність будь- якої сигналки краще за її відсутність! marikone2008, залежить від моделі від 300м до 1500м, але врахуй шо це по прямій видимості, в реальності то шо пише в мануалі діли на 3 (врахову єм перешкоди)
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Неділя, 2009-05-31, 13:38 | Повідомлення # 13 |
 Генерал-майор
| marikone2008, навіть якщо скут спіонерять то швидше за все то будуть профі, які її перед тим просканують, відрубать і ти знати не будеш. А от коли двосторонкою користуєшся і пох чи там два брелка чи один мав би поступати сигнал на обидва... тому тут є над чим подумати!!!
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-05-31, 21:34 | Повідомлення # 14 |
 Генерал-майор
| Poison, , кажу тобі напевно: -“профі” вирублять тобі любу сигналку, шо одно шо двохстороню, тільки ніхто з них такою фігнею займатися заради табуретки не буде, інше діло всяка “шалупень” якій пофіг шо піонерити, від таких сигналка це і є основний захист.
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Неділя, 2009-05-31, 21:52 | Повідомлення # 15 |
 Генерал-майор
| ВідQuote (sashanova) шалупені є ще трос з замком в додаток до сигналки, так спокійніше. Бо та сама шалупєнь може прикинути "раз є трос-то нема сигналки". А свій скут я зажди ставлю (принаймі намагаюсь) там де вдодаток є відеоспостереження, так ще безпечніше.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|