| ggarry | Дата: Субота, 2008-08-23, 22:43 | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 1
Статус: Offline
| Вирішив тюнінгнути свого нового китайця Вайпера, поставив у фару галогенку 55/60, а вона плавить рефлектор, хоча світить достойно. З альтернатив для вечірньої їзди лише КСЕНОН і Світлодіоди. Я вже кидав ссилку, та виходить досить дорого. Якщо б зібралось кілька людей, то б замовив з Тайваню, вийшло б дешевше. Весь тормоз поки в мене - це валютна Віза з реєстрацією в Пай-Пал, для одного немає сенсу все ускладнювати, простіше взяти в Україні з 100% накруткою. Тому цікавить, скільки є бажаючих на подібну штуку, орієнтовна вартість хорошого при опті винесе в районі 300 грн, споживає менше ксенона а лупить краще. Правда, виникають проблеми при установці на 2-т, на моєму максику принцип автомобіля, там безпитань. Та все це вирішується. Просто сезон закінчується і за зиму можна б було щось намутити.
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
|
| Veber | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 10:14 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
| Напиши детальніше. Я так розумію, що мова йде про світлодіодну фару, яка світить краще ксенона? Хотілося би про це почитати, може якусь ланку (посилання) дась? Якщо це так, то я з радістю підписуюся, бо зі світлом у китайців трохи проблема - здоровя їхати добре мають, а летиш у темряву. Там якісь проблеми ще з проплатою є?
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
|