Покраска - Варіанти тюнингу - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

П`ятниця, 2010-03-12, 00:26
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Варіанти тюнингу » Покраска
Покраска
postullatДата: Неділя, 2008-08-10, 13:52 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
Хотівби пофарбувати свій скут, а то вже пластик обдертий, краска на дисках теж поцарапана. Підскажіть чим красити пластик, чим диски і вихлопну (якою фарбою) і що ще для цього треба(чим обробляти, обезжирювати і т.д.). Дякую

SiruSДата: Понеділок, 2008-08-11, 00:07 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 4
пластик перед обработкой надо обезжирить. бензин подойдет для этого. краска - с балончиков, по 15 или какая там последняя цена на это счастье. пластик перед покраской желательно обработать грунтовкой - выровняет все неровности. ток это надо грамотно сделать ))
диски красяться так же, ток грунтовать ненадо.
а вот обычная краска на глушак уже не подойдет - она просто облезет. тут надо термостойкую. принцип тот же: почистил, обезжирил, покрасил.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50 (Diablo Black)

KonRoYДата: Понеділок, 2008-08-11, 10:18 | Повідомлення # 3
Майор
Знімаєш весь пластик і обробляєш дрібнозернистою наждачкою, грунтуєш. після цього красиш, чекаєш 15-20 хв., красиш - і так 5 раз. Як підсохне краска за 1 добу можна танести лак, також пару шарів для блиску. wink

Honda the power of dreams

PoisonДата: Понеділок, 2008-08-11, 11:27 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Репутація: 3
можна після підготовки фарбувати пультом, нанести лак і відполірувати войлоком, буду блистіти як псячі я***я

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

SiruSДата: Понеділок, 2008-08-11, 11:46 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Репутація: 4
а можна просто натереть пастой "темпо", цена что то в районе 10-15 грн, на автобазаре, что на зеленой видел и тож блистеть будет )

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50 (Diablo Black)

postullatДата: Понеділок, 2008-08-11, 20:22 | Повідомлення # 6
Сержант
Скільки потрібно приблизно балончиків краски для скута щоб весь покрасити, а лак також в балончиках продається, скільки його треба?

FlaerДата: Вівторок, 2009-02-17, 18:49 | Повідомлення # 7
Лейтенант
всім здоров! де можна помалювати кришку мотора(та кришка на якій ножка зоводити скут! ) ??

вєтєр в харю а я шпарю

Shark43Дата: Вівторок, 2009-02-17, 19:09 | Повідомлення # 8
Генерал-майор
Репутація: 5
метал краще порошком красити!зааз сам шукаю контору!

Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...

FlaerДата: Вівторок, 2009-02-17, 19:12 | Повідомлення # 9
Лейтенант
якщо знайдеш де можна помалювати відпишеш!будласка!

вєтєр в харю а я шпарю

Sempron5573Дата: Середа, 2009-06-17, 12:56 | Повідомлення # 10
Рядовой
Саме краще ципляється матова чорна, або термостійка чорна (вона тільки матова)

PoisonДата: Середа, 2009-06-17, 13:06 | Повідомлення # 11
Генерал-майор
Може бути також срібна (нікельова термостійка), продається в балончиках також я так свій Мінськ фарбував, вийшло афігенно, правда двигун варта помити струєю під тиском з антистатиком та ліпідовідштовхувачем, після чого чистою водою, просушити і аж тоді фарбувати.
Вигдяд як щойно з конвеєра.

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

KeshemeДата: Середа, 2009-06-17, 23:54 | Повідомлення # 12
Лейтенант
Репутація: 1
Бензином обезжиривать нельзя!!! Только растворитель! Нивкоем случае не берите уайтспирит- он жирный.
Подготовка.
Покупаем шкурки номер 100, 180, 320 по 1 листу вполне хватит. Перетираем пластик в такой последовательности как я написал. Перешкурить можно и желательно с водой, тоесть брусок со шкурой окунаем переодически в ведро с водой, тагды шкурка дольше не забивается и шлифуется мягче. Если есть вмятины. неровности и другие косяки- выравниваем шпаклевкой. Желательно брать не универсальную, а стекловолокняную- она более эластичная. Обезжириваем и даем высохнуть.Потом наносим грунтовку в 2 слоя, первый слой перетираем 320 шкурой. Не спеши, давай хорошо высохнуть каждому слою краски, грунта, шпаклевки.
Покраска.
Краску из балона наносим с растояния в 15-20 см. Княпу на балоне надо нажать и держать пока красиш. Фигово наносить краску сериями нажатий. типа не красиш а из пистолэта гатиш- балон начнет плеваться и брызгать краской тогда точно будут потеки. Краску надо наносить в 4-5 тонких слоя. Это очень важно!! Не поленись и не закрась все одним толстым слоем! Именно 4-5!!! После хорошей просушки можно нанести 1-2 слоя лака. Если в планах полировка лака- то 2 слоя. Так как все будут красить свои мопедки по гаражам а то и на улице- то сто процентов в процессе сушки попадет пыль. С лака ее можно сполировать шкуркой № 1500-2000, а потом пастой темпо, а вот с краски не сполируеш- так что вокруг покрашеной сырой детали стараемся не ходить! Перед установкой деталь надо хорошо просушить, потому как если свежепокрашеную деталь начать с пердячим паром мастырить на мапедку то на ней, тобеж на детали, тобеж на краске могут остаться отчепятки пальцев.
Материалы.
Балоны по 15 грн- полная х...ня!!! Балон с краской стоит не меньше 25-30 грн. Грунтовка в балоне 30, шпаклевка от 20. Листок шкурки где-то 30 на 30 см вроде 3 грн. Я пользуюсь продукцией Novol. Все можно купить в магазинах Автоколор на Зеленой возле автобазара или на автобазаре на Кульпарковской. На средний скут идет 2 балона грунта, 3 балона краски, 1 лак, по 1 листу шкурки каждой зернистости.
Успехов! Если че- не стесняемся- спрашиваем!

Aprilia Leonardo 150
Keeway Speed 150
Peugeot 206

sashanovaДата: Четвер, 2009-06-18, 11:29 | Повідомлення # 13
Генерал-майор
Kesheme, Молодець! good Прочитав: отримав задоволення, приємно читати кваліфіковані поради! 5 балів!

FlaerДата: Вівторок, 2010-01-12, 01:16 | Повідомлення # 14
Лейтенант
де можна в нас у Львові помалювати пласмасу??
як вам коляр?? wink

http://vk.com/photo6328155_121743786

http://vk.com/photo6328155_121743848

http://vk.com/photo6328155_121743846

http://vk.com/photo6328155_130834223

вєтєр в харю а я шпарю

Форум » Цікаві питання » Варіанти тюнингу » Покраска
Сторінка 1 з 11
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007