|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Хто може допомогти! |
| Pioneer | Дата: Субота, 2007-09-22, 00:14 | Повідомлення # 1 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Значить так маю Вайпер то скутер на базі ківея, одним словом українець, пише в доках 50кубів але той тіп шо я купляв казав шо то 72 кубовий, чотирьох тактний з клапанами і поршень має виямки під клапана, карб з вакомною камерою одним словом їде він 85 - 90 км але дуже тупо розганяється, хто шо може порадити може хтось знає майстра який тим займається, казали поміняти грузики на варіаторі абож весь варіатор і він набагато краще стане літати, порадьте хтось шось пліз ато після того як злізу з діо 34 той вайпер ніхрене неїде
Добрий друг Львівського Тюнінг Клубу www.tuning.lviv.ua www.volkswagen.lviv.ua Virtual tuning made by Pioneer Passat 1.9 Турбіна рулить
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Субота, 2007-09-22, 00:20 | Повідомлення # 2 |
 Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
| та в чому ж проблема, грузики можна і самому поміняти - пару накидних ключів і один ударний, а на сайті в каталозі статей є ряд статей по цьому питанню!
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
| |
| Pioneer | Дата: Субота, 2007-09-22, 00:36 | Повідомлення # 3 |
 Рядовой
| Quote (IhoR2410) та в чому ж проблема, грузики можна і самому поміняти - пару накидних ключів і один ударний, а на сайті в каталозі статей є ряд статей по цьому питанню! Тоді питання де їх можна купитищоб були якісні і за розумну ціну!
Добрий друг Львівського Тюнінг Клубу www.tuning.lviv.ua www.volkswagen.lviv.ua Virtual tuning made by Pioneer Passat 1.9 Турбіна рулить
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Субота, 2007-09-22, 00:50 | Повідомлення # 4 |
 Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
| варіантів купа, треба лише знати їх типорозмір та вагу
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Субота, 2007-09-22, 12:44 | Повідомлення # 5 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 4
| Купити можна наприклад в майстерні, що на вулиці Зеленій. Там же і поміняти.
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| VeNoM | Дата: Неділя, 2007-10-28, 08:49 | Повідомлення # 6 |
|
Рядовой
| В скута погане дуже погане світло. Коли вмикаю підсвітка на спідометрі майже тухне. Порадьте хто що знає
|
| |
|
| |
| Oleh-2005 | Дата: П`ятниця, 2007-11-16, 21:41 | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
| Quote (VeNoM) В скута погане дуже погане світло. Коли вмикаю підсвітка на спідометрі майже тухне.Порадьте хто що знає Та цеж JBWCO. Я ж казав шо там дуже часто проблеми з підсвіткою. Зніми передню панель, і подивись чи там всьо добре підєднано. Там найчастіше штекери не контачуть.
Комп працює краще , якщо його включити _____________ Honda Dio Af35
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Субота, 2007-11-17, 01:56 | Повідомлення # 8 |
 Майор
Група: Толкові
Репутація: 2
| Значить так маю Вайпер то скутер на базі ківея, одним словом українець, пише в доках 50кубів але той тіп шо я купляв казав шо то 72 кубовий, чотирьох тактний з клапанами і поршень має виямки під клапана, карб з вакомною камерою одним словом їде він 85 - 90 км але дуже тупо розганяється, хто шо може порадити може хтось знає майстра який тим займається, казали поміняти грузики на варіаторі абож весь варіатор і він набагато краще стане літати, порадьте хтось шось пліз ато після того як злізу з діо 34 той вайпер ніхрене неїде Поставь легче ролики или облегчи имеющиеся. Добавлено (2007-11-17, 01:56) --------------------------------------------- В скута погане дуже погане світло. Коли вмикаю підсвітка на спідометрі майже тухне. Порадьте хто що знає Вместо лампочек в стоп,повороты,и подсветку поставь светодиоды.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| Sempron | Дата: Неділя, 2008-03-09, 19:13 | Повідомлення # 9 |
 Сержант
Репутація: 2
| Pioneer Почитай оце: http://www.china-scooter.ru/index.php?go=Pages&in=view&id=7 і оце: http://www.china-scooter.ru/index.php?go=Pages&in=view&id=32 удачки!!!
Honda Super Dio AF-27/Dio AF-18/Dio AF-18/FADA FD 50 QT-11
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|