|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Покраска скутера |
| serhii | Дата: Субота, 2009-03-14, 12:24 | Повідомлення # 1 |
 Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Друг попросив,дізнатись де фарбують скутери полівізатором ? Хтось знає ?
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| BOSS | Дата: Субота, 2009-03-14, 17:00 | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
| serhii, дякую шо создав Клим, я просто боюсь шось спортити а так заплачу гроші та зроблять нормальноДодано (2009-03-14, 17:00) --------------------------------------------- я знайшов де можна покрасити але там просять 500грн за роботу і ше + своя краска то нормально ви рахуєте?
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Субота, 2009-03-14, 20:05 | Повідомлення # 3 |
 Полковник
| Quote (BOSS) я знайшов де можна покрасити але там просять 500грн за роботу і ше + своя краска то нормально ви рахуєте? Якщо буде робитися все правильно то ціна досить нормальна. Під правильним розумію: 1 "груба" зачистка пластику 2 заклеювання всіх мавіть найменших трічин 3 шпаклювання + зачистка шпакльованого 4 грунтовка і знову зачистка нульовкою 5 повторення процедури пункту 4 6 пораска 7 покриття лаком. Я на половину мапедки при виконанні процедур 1-5 близько тижня потратив
Vita est Via
Повідомлення відредагував FOX - Субота, 2009-03-14, 20:06 |
| |
|
| |
| BOSS | Дата: Субота, 2009-03-14, 20:11 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| а скільки буде коштувати краска і скіки її піде?може десь сайтік є з кольорами і красками:)я хочу салатовий перламутр:)
|
| |
|
| |
| serhii | Дата: Субота, 2009-03-14, 20:16 | Повідомлення # 5 |
 Подполковник
| Quote (BOSS) 500грн за роботу і ше + своя краска Думаю дешевше ти не найдеш,мало хто красить скутери ! Хіба мати десь знайомого на фірмі ! такшо наклейкі понаклеюй !
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Субота, 2009-03-14, 21:18 | Повідомлення # 6 |
 Полковник
| Quote (BOSS) а скільки буде коштувати краска і скіки її піде?може десь сайтік є з кольорами і красками:)я хочу салатовий перламутр:) Кожна краска перламутр, металік, хамелеон і т.д. потребують певного способу нанесення. Якщо їх неправильно нанести буде бяка. Тому це вже краще обговорити людиною, яка красити буде.
Vita est Via
|
| |
|
| |
| BOSS | Дата: Субота, 2009-03-14, 21:30 | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
| а не підскажете сайтік з кольорами?
|
| |
|
| |
| Flaer | Дата: Вівторок, 2009-07-14, 23:45 | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
| де в нас у львовы можна помалювати пласмасу?коляр хамелеон(жовто-зелений)?? красити не багато бо в мене весь скутер помальований в хамелеон просто я впав ы подряпав сильно передню пласмасу!
вєтєр в харю а я шпарю
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|