|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| карб |
| wild | Дата: Понеділок, 2007-05-21, 22:47 | Повідомлення # 1 |
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2 [4%]
Статус: Offline
| В мене (хоча вже і так давно всі вкурсі) карб на джилері пропускає бенз (тече). Походу через те, що голка до кінця не опускається.. - я не вкурсі, ще з цим раніше проблем не мав.. Хто бавився з карбом в подібній ситуації - чекаю консультаційно-повної відповіді. Про настройку суміші, холостого і т. д. - теж пишіть в цей топ..
хуже пива - лучше нету...
Повідомлення відредагував wild - Понеділок, 2007-05-21, 22:48 |
| |
|
| | |
| |
| wild | Дата: Неділя, 2007-07-15, 01:28 | Повідомлення # 3 |
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
| ! - а це вже цікаво - майже "джапан", треба буде подивитися..
хуже пива - лучше нету...
|
| |
|
| |
| kostas | Дата: Четвер, 2008-04-03, 03:00 | Повідомлення # 4 |
|
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
| Цікаво, як взнати яка суміш багата чи бідна А може нормальна
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Четвер, 2008-04-03, 22:31 | Повідомлення # 5 |
Майор
Група: Толкові
| Quote (kostas) Цікаво, як взнати яка суміш багата чи бідна А може нормальна По цвету нагара на свече.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| postullat | Дата: Неділя, 2008-08-03, 14:14 | Повідомлення # 6 |
|
Сержант
| як настроъти карб на Хонды 18 ( а може і почистити). Бере багато бензини. Компресія в нормі. І шо таке обогатитель? Як настроюється. І ще одне чи має стоя ти прокладка між вихлопною та циліндром а то в мене вихлоп з маслом іде і тече по моторі. Наперед спасибі
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Неділя, 2008-08-03, 23:25 | Повідомлення # 7 |
Майор
| Quote (postullat) як настроъти карб на Хонды 18 ( а може і почистити). Бере багато бензини. Компресія в нормі. І шо таке Як настроюється. І ще одне чи має стоя ти прокладка між вихлопною та циліндром а то в мене вихлоп з маслом іде і тече по моторі. Наперед спасибі КАК настроить карб--это заезженная тема,юзай поиск. обогатитель?--эт такая штучька,которая стоит на карбе и сверху него одет чёрный пластиковый кожух,он,обогатитель не настраивается,он или работает,или нет.Если не работает--скут будет бензы жрать больше.Прокладка між вихлопною та циліндром обязательно должна стоять,а вот масло с выхлопом идти не должно,смотри маслонасос,возможно сальнику кирдык пришол.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| postullat | Дата: Понеділок, 2008-08-04, 09:10 | Повідомлення # 8 |
|
Сержант
| а якщо цей скут проходить обкатку? (я доливав масло в бензу)І на всяк випадок скажіть де той маслонасос
|
| |
|
| |
| Матвік | Дата: Середа, 2008-08-06, 00:07 | Повідомлення # 9 |
|
Рядовой
| здоров пацани підскажіть мені в мене хонда такт 30 коли холодний то взагалі не хоче їхати після метрів 500-700 вже більш менш нормально шо то може бути. І ше одне як взнати чи та штука чорна пласмасова на карбюраторі працює чи ні наперед дякую!!!!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2008-08-06, 01:18 | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 1 [2%]
| пока не разогреються щеки вариатора - он будет "тупить". проедешь 100-200 метров и все стает на свои места. у меня на моей дио так же.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
|
| |
|
| |
| ianpro | Дата: Середа, 2008-08-06, 11:13 | Повідомлення # 11 |
|
Сержант
| Матвік, в інструкціях рекомендують прогрівати мотор скутера перед поїздкою. Я це роблю десь 3-7 хвилин. За цей час поки прогрівається - протираю його, перевіряю поворотніки, стоп-сигнали, регулюю дзеркала, записую кілометраж, і т.д.
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Четвер, 2008-08-07, 00:37 | Повідомлення # 12 |
Майор
| Quote (SiruS) пока не разогреються щеки вариатора - он будет "тупить". проедешь 100-200 метров и все стает на свои места. у меня на моей дио так же. Бред.Причина в пусковом обогатителе.Пока он не перекроет канал дополнительной подачи топлива--скут будет тупить.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2008-08-07, 11:03 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| спорить не буду, наверняка не настолько сильно подкован в технических вопросах как ты. но как тогда обьяснить 5-10 минут простоя (нагрева скутера) с подальшим "туплением" при разгоне?
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: П`ятниця, 2008-08-08, 01:06 | Повідомлення # 14 |
Майор
| Quote (SiruS) спорить не буду, наверняка не настолько сильно подкован в технических вопросах как ты. но как тогда обьяснить 5-10 минут простоя (нагрева скутера) с подальшим "туплением" при разгоне? 10 МИНУТ ЭТ МНОГО.Но если бы это зависело от нагрева варика--представь сколько времени пришлось бы тебе греть их при минусовой температуре.А так,всё зависит от того,как быстро нагреется и расширится порошок в обогатителе и игла с золотником выдвинется и смесь обеднится. Проверь работоспособность обогатителя,почисть воздушный фильтр,карб и правильно настрой карб.
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: П`ятниця, 2008-08-08, 10:35 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| Дивно, в мене навпаки. На Ямасi при холодному двигунi скут рве, а пiсля прогрiву починае тупити. Пiдозрюю, що сумiш бiдна, хоча нагар на свiчi такий, як доктор прописав.
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |